De best gelezen recepten op teamconfetti.nl!

Vandaag heb ik de vijf meest gelezen recepten op teamconfetti.nl opgesnord. Ik was zelf heel erg nieuwsgierig en er zijn de afgelopen tijd heel veel leuke, nieuwe lezers bijgekomen die natuurlijk niet duizend keer onderaan de pagina op ‘ouder’ hebben geklikt (heel begrijpelijk). En dus heb ik ze voor het gemak even op een rijtje gezet!

image image

ANANAS/KOKOS SMOOTHIE
Op nummer vijf staat een heerlijke ananas/kokos smoothie. Sinds we een juicer hebben, moet ik bekennen dat het een tijdje geleden is dat we hebben ‘gesmoothiefied’ (Tom’s woord). Maar als we het weer gaan doen, dan maak ik graag deze badboy. Door de banaan en de kokosmelk is het praktisch een milkshake, JUM!

peanutbuttercup_47 peanutbuttercup_21

PEANUT BUTTER CUPS
Op nummer vier staan peanuts butter cups en oh my, ik begrijp waarom. Ik ben een echte pindakaas fanatiekeling (behalve als iemand anders pindakaas op zijn brood heeft wat uit een zweterig boterhamzakje komt, dan vind ik het HEEL vies) en dit is verreweg één van mijn favoriete recepten. Echt nog een keertje proberen als je het nog nooit gegeten hebt!

pompoensoep_62 pompoensoep_93

DE LEKKERSTE POMPOENSOEP EVER.
Ik ben blijkbaar niet de enige die deze soep ontzettend lekker vindt, want HEEL VEEL mensen hebben dit recept gelezen, uitgeprobeerd en me laten weten dat het INDERDAAD de lekkerste pompoensoep ever is. Ik durf zelfs te zeggen dat het de lekkerste soep ooit is in het algemeen. Gewaagd hè? ;)

basilicum-olie-diy-recept2 basilicum-olie-diy-recept5

BASILICUM-OLIE (VAN MEIKE).
Dit is waarschijnlijk het allersimpelste recept op teamconfetti.nl, maar ook een van de best bekeken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat moeten meer mensen gedacht hebben, hihi.

popcorn_met_caramel popcorn_zoet_zout_recept

ZOUTE EN CARAMEL POPCORN
En verreweg het allerbest gelezen recept (en ook een persoonlijke favoriet) is de zoute/caramel popcorn! Ik ben een groot fan van je eigen (zoute) popcorn maken. Het is een hele goedkope en lichte snack en het is leuk om te maken. De caramelvariant is nog drie keer zo lekker, maar ook iets meer werk. Gegarandeerd een succes tijdens een movie-night!

***

Wie heeft er al eens één van deze recepten geprobeerd of is nu van plan er eentje te proberen?

REACTIES:

 1. Sahar

  Lekker artikel hoor! Ziet er allemaal zeer tasty uit :D Vooral de popcorn, dat was vroeger echt vaste prik bij ons thuis: Friday Movienight!

  Reageren
 2. margriet

  Oh wat een lekkere recepten! Ik wil die peanutbuttercups en die pompoensoep wel eens gaan proberen. Ik save gewoon dit bericht op bloglovin, dan heb ik mooi een linkje naar alle vijf paraat!

  Reageren
 3. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *