Confetti soap #46 + kattenbonus!

Vorige week stond ik in een fantastisch tijdschrift (en nu ben ik dus beroemd, ahum), viel Mo in bad en wisselden we vreetfestijnen af met gezonde groene sapjes. Dat en meer, deze week in de Confetti Soap!

opgeruimd party office

Vorige week vrijdag had ik tijd om mijn party office voor de helft op te ruimen en dat vond ik zo fijn. Het was een beetje messy geworden en daar wordt mijn hoofd ook chaotisch van. Binnenkort ga ik mijn kast (aan de andere kant van de kamer) uitmesten. Nu al zin in. Ik weet door al die troep amper wat er allemaal in ligt, ojee…

pernikkel carrot cake

Vrijdagavond hadden we een double date met Tim en Anne van Folk. Bij Pernikkel ofcourse. We bestelden allemaal hetzelfde en hadden uren lol. En er was taart. O, het was zo leuk. :D

olga paraplu olga vest chocolade verzekering olga chocola

Vorige week zaterdag was een werkdag, maar gelukkig wel een hele leuke. Er moesten foto’s gemaakt worden voor SRNDPTY en Andere Chocolade en dat betekende een uitgebreide wandeling door het park en daarna theedrinken en een doos vol chocolade uitproberen. We hebben de restjes ’s avonds meegenomen naar chocolade-liefhebbende vrienden. Want leuke dingen delen die ik krijg voor de blog, is nog leuker dan het allemaal zelf houden. ;)

eieren

Mmm, gebakken ei op een Iittala bordje is extra lekker. Doen jullie al mee met de geweldige winactie? Het is echt de moeite waard, de serviesset is werkelijk prachtig!

agenda2016 6

De grootste agenda-stress is nu voorbij en dat is wel heel erg lekker. Het enige wat ik nu nog hoef te doen is bestellingen verwerken. Dit is denk ik één van mijn favoriete pagina’s uit de agenda. En ik ben zoooo benieuwd naar de favoriete pagina’s van anderen. Dus heb je de agenda, laat me dan vooral weten op social media wat je favo pagina is. ;)

chocomel

Ik ben nu al gezwicht voor de hot choco met mini marshmallows, het is zooooo koud buiten!

mo bad mo nat tetkees schoot

Omdat ik de week ervoor knetterhard gewerkt had en al foto’s had gemaakt in het weekend, kon ik vorige week rustig aandoen. Oef, dat was wel lekker voor een keertje. Veel quality time met de poesjes, haha. Mo ging letterlijk mee in bad (hij viel er per ongeluk in, oeps) en Tetkees purrrrrde alles bij elkaar bij me op de bank tijdens de nieuwe Nashville aflevering.

green juice

Tom slingerde de slowjuicer aan en mikte er een cocktail van komkommer, basilicum, citroen, appel en broccoli in. En alhoewel ik tijdens het avondeten met een kilometer om broccoli heen eet, was hij in dit sapje superlekker. Go Tommie!

kerst ingrid

Ingrid was afgelopen week druk bezig met het maken van haar kerstkaart. De kerstkaarten van Noortje en Vera zijn al te koop en die van Ingrid wordt net zo leuk! Ik kreeg steeds kleine sneak peeks te zien en mocht zelfs suggesties doen(!!!). Ik heb een zwak voor cactussen en YES! Die staat er nu op! Maar er komen nog veel meer mooie details op te staan. Mijn geweldige gastbloggers hebben zoveel talent, I can’t get over it!

flow

En deze week was het eindelijk zover, ik kon een item van mijn bucketlist afstrepen: ik sta met de daily planner IN DE FUCKING FLOW! Excuse my french, maar dit zijn van die dingen die gepaard gaan met lichtelijk vloeken, haha. Er zijn al heel veel confetti bezoekers die het hebben gezien en zo lief waren om het me te laten weten. I love you all! Bedankt dat jullie een oogje voor me in het zeil houden. <3

KATTENBONUS!

tetkees en tom tetkees split

 

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anouk

  Ik liet mijn moeder zien dat een van mijn favoriete bloggers in de Flow zien en ze zei dat ze meteen je blog op wou gaan zoeken! Zo super tof dat je in zo’n leuk magazine staat

  Reageren
 2. Linda

  Wat super dat je in de Flow staat, dat verden je zo. Oh jullie katten zijn zo leuk, zelfs als ze per omgeluk in bad
  vallen. :-)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *