Confetti soap #34 + kattenbonus!

Afgelopen week was ik allllllll byyyyy myseeeeeeeeelf! Heel erg zielig, snif (Tom zat voor zijn werk in het buitenland). Maar Tetkees en ik hebben ons wel vermaakt hoor. Ik heb zelfs twee keer sushi gegeten, kittens geknuffeld en een uitstapje gemaakt naar Rotterdam.

selfie voor de kapper selfie kapper na

Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier doe ik er altijd duizend jaar over om eindelijk eens naar de kapper te gaan. Maar he ho, het is eindelijk gelukt. Mijn pony is weer in ere hersteld en ik kan mijn haar weer in een vrolijk staartje doen in plaats van een veel te lang bos touw wat slap tegen mijn achterhoofd hing. Heuj!

Tom was ondertussen vertrokken om een WEEK lang in Frankrijk te nerden met zijn collega’s. Aan het zwembad. Terwijl hij aan het barbecuen was. Pffff.

kledingkast

In plaats van mopperen en miepen omdat ik níét in Frankrijk zat, begon ik aan een opruimsessie en koopjesjacht. Met het luisterboek van Marie Kondo (opruimgoeroe extraordinaire) begon ik mijn kledingkast uit te mesten (want dat moest als eerste volgens mevrouw Kondo). Een paar vuilniszakken en opvouwinstructies later, lagen al mijn favoriete kledingstukken recht als een huis weer in de kast. Ik bleek ook als een barbaar met mijn sokken om te gaan, ahum. Daar mag je blijkbaar geen bolletjes van maken (vinden sokken vreselijk, who knew) maar moet je ook opvouwen. Goh. ;)

spiegels

Nadat ik ook mijn boekenkast onder handen had genomen en Marie over ‘papieren’ begon, dacht ik “ja hallo, ik heb wel weekend hoor” en stapte ik op de fiets om ouderwets te gaan winkelen. Niet voor kleding, maar voor leuke dingen in de woonkamer, die we eindelijk af gaan maken. Bij Leenbakker kwam ik erachter dat de lamp die ik al heel lang eyeballde, heeeeel veel korting had (van €119 voor €20) dus die nam ik mee. Joepie de poepie! En ik zag een groepje ronde spiegels die leuk zouden staan in de hal. Maar aangezien we daar nog niet aan toe zijn, liet ik die nog even hangen. ;)
vis schotel

Zondag kwamen mijn ouders langs met appeltaart en een geweldig visservies. Deze schaal is al fantastisch en er horen ook nog een stapel bordjes en een kommetje bij. Zo leuk. Ik hou van dat soort dingen.
kitten knuffelen knoes 2 knoes

Vrienden van ons hebben net twee kittens in huis gehaald en ik ging op bezoek om te knuffelen en een cadeautje te brengen. Een verenstok is altijd een goed idee, believe me. Ik kan me bijna niet voorstellen dat Mo en Tetkees ooit ook zo klein waren. Tetkees vasthouden met één hand (of twee) is nu echt niet meer te doen…

mary berry

Woensdagavond, vaste prik: the great british bake off. Lees hier waarom je het ook moet kijken.

overlevingspakket trein

Donderdag werkte ik lekker niet maar ging ik in de trein zitten om Ingrid op te zoeken in Rotterdam. Dat is drie uur reizen (heen en terug) maar gek genoeg vind ik lang in de trein zitten helemaal niet erg meer. Ik ontbijt uitgebreid in de trein, schrijf blogjes en luister naar audiobooks. Heerlijk. Alhoewel de heenweg wel altijd plezieriger is dan de terugweg omdat het dan al donker wordt en ik niet zo goed meer naar buiten kan kijken.

cappucino tegel ingrid

We huurden een OV-fiets (ik hou zo van die dingen) en gingen op pad. Eerste stop in Rotterdam: kopje thee bij cappuccino (wij zijn zo rebels). Ik had een Sostrene Grene goodiebag voor Ingrid meegenomen (omdat cadeautjes geven altijd leuk is en omdat ze zo’n fantastische omslag heeft gemaakt voor de Team Confetti agenda 2016). Daar zat o.a. dit tegeltje in en een opblaasbare unicorn.

Toen we onze thee en taartjes op hadden, stapten we op de fiets. Op naar H&M home!

H&M home

Ik schreef laatst in een artikel over de leuke nieuwe home collectie en kocht de kussenslopen met handjes en twee schaaltjes met marmer patroon. Too bad dat er geen Home afdeling is in Groningen, ik vond het echt een leuke winkel. :(

tonys garage saletonys garage sale3tonys garage sale2

Daarna was het thriftshopping-time! Tony’s Garage Sale was een hele leuke vintage winkel. Mooi ingericht en toffe spullen. Jammer alleen dat al die mooie jurken vaak veel te lang en veel te groot zijn voor ons ukkies.

cheap fashion cheap fashion2 cheap fashion3 cheap fashion4 cheap fashion5

En zonder Ingrid was ik ‘Cheap Fashion’ zo voorbijgelopen, haha. Maar zij weet waar je moet zijn. De winkel zat proppievol crazy vintage kleding. Ik heb nog getwijfeld over een jurk, maar nee, de stof was me toch iets te synthetisch. Wel ben ik helemaal geïnspireerd door alle geweldige patronen en kleuren van al die mooie jurken. :D

sushi

De buit was dus niet groot, maar we hebben het wel ontzettend leuk gehad. Even een dagje vrij midden in de week konden we allebei wel gebruiken, we zijn zulke stresskipjes! We sloten af met sushi en toen stapte ik weer op de trein.

KATTENBONUS!
tetkees nestje tetkees slapentetkees balletje tetkees gootsteen

Tetkees is echt zo’n weirdo. In de vorige keuken zat hij bijna nooit op het aanrecht, maar nu er een nieuw aanrecht is, vind hij het heel normaal om er casual overheen te lopen, op zoek naar snackjes. En om in de gootsteen te zitten. Crazy cat…

♥♥♥

Nog een fijne maandag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Hahaha! Je kat in de gootsteen! Leuke foto’s allemaal, klinkt als een geslaagde week. Wel een beetje jaloersmakend dat Tom bij een zwembad en BBQ zat maar hey, je hebt je goed vermaakt! Die vintage winkel ziet er ZO kleurrijk uit. H&M home is leuk hè! Ik mis hier juist weer een Sostrene Grene (de rare letters doe ik even niet haha). Je haar is mooi trouwens! Zowel met als zonder pony ;)! X

  Reageren
 2. Isolde

  Wat een supergaaf jasje/vest heb je aan op de tweede foto zeg, staat je echt goed! En ook hier een Mary Berry/Paul Hollywood/GBBO fan. Mijn favoriet dit jaar is toch wel Flora, zo jong en dan zo goed bakken, wauw!

  Reageren
 3. Marieke

  Wat een leuke week, ondanks het gemis van Tom! Het vissenservies is echt awesome!
  Ockels zit sinds we in dit huis wonen ook steeds maar op het aanrecht en in de gootsteen, maar eigenlijk mag dat helemaal niet. Jammer dat katten te weinig hersens hebben om zoiets te onthouden ;)
  (ps: ik mis Mo in de kattenbonus!)

  Reageren
 4. slotsite

  I’m writing on this topic these days, slotsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *