Confetti soap #33 + kattenbonus!

Het is twee weekjes geleden dat ik voor het laatst een confetti soap plaatste en dus heb ik meer dan genoeg meegemaakt voor een spannende aflevering. Zo at ik soep, kregen de katten een nieuw vlooienbandje en inspecteerde een geit mijn voeten. Onwaarschijnlijk interessant, let’s go!

koffie

Koffie! Ik was altijd een theeleut, maar begin de magische krachten van koffie steeds meer te waarderen. Nog even sparen en ik kan een beter apparaat in huis halen dan onze oude Senseo…

mosterdsoep crazy fox

Met een lunch via dagpas.nl (DE website voor cheapskates die in het noorden wonen) trakteerde ik Tom op een lunch bij De Boom. Lekkere soepjes en broodjes en binnen stond een funky verbaasde vos met zonnebril en vlinderstrik. Geslaagde lunch dus.

gek drankje waar tas

Na de lunch deden we boodschapjes op de markt met onze nieuwe boodschappentas van WAAR (gemaakt van rietsuiker, het kan allemaal tegenwoordig). We kregen tijdens het shoppen dorst (het was toen, unlike today, een hele warme dag) en Tom koos een flesje vrolijke frisdrank met eh, stukjes. Niet zo’n succes, haha. Maar hij zag er wel heel leuk uit (met een kermiskar op de achtergrond).

prairiehond geitje

De dag erop (zondag) gingen we naar de dierentuin. Onze favoriete beestjes zijn de prairiehondjes en de geitjes. Waarschijnlijk omdat ze zo gezellig zijn en op alles kauwen wat ze tegenkomen. :)

daniel koren

Zondagavond hadden we kaartjes voor een voorstelling tijdens Noorderzon (het leukste festival van Groningen). Het was een voorstelling van Daniel Koren, een YouTuber die met zijn filmpjes een voorstelling had gemaakt. Het was heeeeeel erg grappig en random en we zaten vooraan, dus ik kon alles zien, yay!

showup 5 showup 2 showup 4 kaasfondue vera

Vorige week maandag ging ik naar ShowUp, samen met Vera. Voor een beetje quality time en inspiratie. We hadden een hele gezellige dag met kaasfondue en trein-trouble. Ik blijf het jammer vinden dat alle Team Confetti members zo ver uit elkaar wonen, snif.

bomen boom stip bomen weg

Een beetje droevig, alle bomen bij ons in de straat moesten gekapt worden omdat ze het riool gaan vernieuwen. Mo’s favoriete klimboom had een roze stip terwijl alle andere bomen een gele hadden. Ergens hoopte ik dat die boom mocht blijven staan, maar nee hoor. Na een middag zagen, lagen alle bomen tegen de vlakte. We krijgen er volgens mij van die sneue takjes met zijwieltjes voor terug. Maar on the bright side, het is veel lichter in huis nu de bomen weg zijn…

pakketje webshop bestelling

Webshopbestellingen inpakken blijft een feestje. Er zijn flink wat daily planners verkocht, waaronder flink wat 3-packs. Ik hou daar wel van, lekker groot inslaan, beetje korting pakken en je helemaal SUF plannen. Yay!

fish and chips

Het recept van Kathleen voor fish&chips eten we meerdere keren per week. So good! En zo makkelijk dat het bijna niet als koken voelt. :D

ontbijt

Ik ontbijt tegenwoordig uitgebreid met appel, crackers, kwark en (ijs)koffie. Een enorme vooruitgang voor mij. Hiervoor ontbeet ik vaak niet of met een koekje o.i.d., ahum. Het lijkt net alsof de mevrouw in het kopje een appel-bad aan het nemen is. Vond ik leuk.

woonkamer uilsokken

We zijn de laatste tijd onze woonkamer een beetje vrolijker en lichter aan het maken. Meer kussentjes en een nieuw kleed. Het verdwijnen van de bomen buiten hielp hier ook wel bij, sad but true…

burger

Nadat ze een MAAND dicht waren (ok, ok, ze verdienen ook wel een beetje vakantie) was ons favoriete restaurant Pernikkel weer open. YES! Tom en ik aten allebei een burger aan ons favoriete tafeltje bij het raam. And all was right in the world…

autoselfie lamp

Voor €15 kochten we een lamp op Marktplaats (in Groningen, vandaar de auto-selfie) en hingen hem direct op. Ik word van zo weinig klusjes in huis zo chagrijnig als van lampen ophangen (al die snoeren passen bijna nooit onder het kapje, lamme armen, mini schroevendraaiers, op een hoge trap staan) maar hij hangt! Woohoo!

fiets stoel stoel

Nog meer home-improvement! Ik kocht een stoel bij Tuinland en spoot hem wit (lees er hier meer over). We hebben inmiddels de laatste twee witte stoelen en nog een zwarte (gaan we ook wit spuiten) in de aanbieding gekocht. Ik denk dat er binnenkort een photoshop-schets komt voor het eettafel-gedeelte. Het lijkt me fijn dat het daar net zo vrolijk en licht wordt als in onze woonkamer. :)

expeditie robinson

En hebben jullie allemaal wel naar Expeditie Robinson gekeken, afgelopen donderdag? Teske doet mee en dus zat ik te stuiteren voor de tv. Ik vind het zo waanzinnig dat ze a. mee mocht doen en b. het ook echt heeft gedaan! Tom en ik gaven eerlijk aan elkaar toe dat we het niet zouden durven (Tom haakte al af bij het stukje dat ze uit een helikopter het water in moesten springen, hihi). Wij schijtluizen zitten liever op de bank met onze katjes te gillen naar de tv. :D

KATTENBONUS!

tetkees tetkees doos tetkees 2 mo thuis

Mo en Tetkees hebben een supersexy vlooienband gekregen (en een nieuwe krabpaal, opgehangen door yours truly, ik voelde me even heel klussig).

♥♥♥

Nog een fijne maandag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Noortje

  Haha ik heb sluikreclame ontdekt!
  Met de link naar de fish and chips kom je op de bestelpagina van de daily planners! slim hoor!!
  Haha super leuke foto’s weer echt een soap :). Ik heb gister de eerste aflevering van the british bake off gekeken seizoen 6, ik vond het zo leukk! Vooral de illustraties van de taarten tussen door en natuurlijk de close ups van al dat heerlijks, helemaal blij met deze (voor mij) nieuwe serie! Ook is het Nederlandse seizoen gister van start gegaan, dat ga ik ook kijken, ik voorspel veel taart kijk avondjes hihi. En ook heb ik zelfs nog een eigen aardbeientaart gebakken naar recept van de groene meisjes (gluten vrije vegan aardbeientaart) maar ik heb de topping lekker van witte chocola gemaakt met daarboven op hele aardbeitjes! We gaan hem zo proeven op werk, ik hoop dat ie gelukt is!
  Fijne week Olga!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, dat is hilarisch! Ik denk dat ik de link niet goed gekopieerd heb en dat ik de vorige link geplakt heb. Ik heb het aangepast, het klopt weer. Geen sluipreclame meer. :D

   Reageren
 2. kIM

  O my, 2 weken leuke foto’s overdosis in the pocket!
  Ik heb heel het internet al afgespeurd, maar kan het zelf nergens vinden, dus bij deze maar gewoon de vraag aan jou…
  Weet je toevallig nog van welk merk het blauw/witte vliegenkralengordijn is dat je tijdens de ShowUp beurs gefotografeerd hebt? Wanted!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja natuurlijk, daar ben ik voor. :) Het is van Kitsch Kitchen, het hoort bij de nieuwe collectie, dus ik weet niet of het al verkrijgbaar is.

   Reageren
 3. Silke

  Jukkie, een sapje waar je op moet kauwen, klinkt gruwelijk :D

  Gelukkig viel de rest van de soap beter mee hé! Vooral de prairiehondjes en het mevrouwtje in het appelbad vond ik geweldig!

  Reageren
 4. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *