Confetti Soap #65 + kattenbonus!

Vorige week betrapte ik Tom op geit-knuffelen, zette ik heel veel unicorns en confetti op de foto en kochten we weer eens de IKEA leeg…

pannenkoek snor festival tom en geit

Vorige, vorige week zondag bakte Tom pannenkoeken (om 08.00 ’s ochtends, hallo morning person) en gingen we daarna op pad naar Utrecht. De fabulous Vera (geweldige illustrator én gastblogger voor teamconfetti.nl) had namelijk haar állereerte boekpresentatie tijdens het Snor festival. Er waren bubbels, marktkraampjes en knuffelgeiten. En confetti meisjes en boyfriends! Jup, heel gezellig.

yoga outfit schets lunch

Vorige week maandag deed ik een rondje yoga én meditatie (onder het mom van calm the fuck down you stresskip) in de ochtend, maakte ik een planning op mijn weekplanner met knullige foto-schetsjes en at ik een superlekkere lunch. Met innocent smoothie en pesto smeersel van AH. En humus natuurlijk. Want een dag zonder humus, is een dag niet geleefd.

foto studio unicorn cactus vaas

Dinsdag maakte ik foto’s voor blogartikelen met mijn profi studio lampen en ook van de nieuwe unicorn stickers die nu in de webshop staan. Er zijn er al een heleboel besteld, yay! En ik deed eindelijk mijn hipsterbloemen in mijn hipster-cactus-vaas. Dit mini hoekje in mijn party office is nu helemaal te gek. Nou de rest nog…

rommelmarkt

Woensdag was het Koningsdag en Tom en ik vonden ’s ochtends precies een droog gaatje om over de vrijmarkt te rennen. Het was vooral een beetje beweging en een frisse neus want we hebben niks gevonden. De rest van de dag hebben we gewerkt. Niet echt een vrije dag dus, maar ik vind het wel héél gezellig als Tom ook thuis aan het werk is.

movie review mo en olga tulpen playmobil macaroni

Donderdag zat ik het grootste deel met mijn neus in photoshop om de titel-beelden voor de nieuwe movie review rubriek in elkaar te knutselen. Het is best een tijd geleden dat ik dit soort beeldmateriaal heb gemaakt en alhoewel er veel tijd in ging zitten, vond ik het echt leuk om weer eens op die manier te werken. Ga ik vaker doen. ’s Avonds gingen we bij Tom’s ouders eten. Mo bracht ons naar de auto, vindt ie heel gezellig. Maar hij kijkt wel heel beteuterd als we instappen en wegrijden… De tuin van Tom’s ouders ziet er nu zoooooo mooi uit met alle bloeiende bloemen en we aten macaroni uit de oven met een lekkere salade. De mama van Tom kan zo lekker koken!

2kreukelfriet

Vrijdagochtend kwam het artikel met de beelden waar ik zo hard aan had gewerkt online ennnnnnn lag mijn website plat. Er waren problemen bij mijn host en ik kon er verder niets aan doen. Na een uurtje stressen en klagen op hun chat heldesk, besloot ik dat ik me er bij neer moest leggen, verder met mijn werk moest gaan en het aan anderen overlaten. Drie uur later stond mijn blog eindelijk weer online en bakte ik ovenfrietjes om het te vieren. Maar eerlijk is eerlijk, de rest van de dag was ik chagrijnig en aan het einde van de middag heb ik twee traantjes gelaten (letterlijk). Ik was moe en teleurgesteld over de laatste dag van de week en door die bui liep ik achter op schema en moest ik in het weekend óók nog werken. Voor jezelf werken is awesome, maar soms is het gewoon ruk. Dat mogen jullie ook best weten.

auto hond ikea ontbijt tetkees sandwich fluffy stoel pizza

Zaterdag was humeur gelukkig weer een stuk beter en ik besloot het werken uit te stellen tot zondag. Even een dagje gezellig doen en zooien in huis leek me wel goed voor mijn koppie. We deden een ontbijtje bij IKEA en kochten een bureau en nog maar weer een Billy voor in mijn party office. We waren er zo vroeg dat toen we klaar waren met ontbijten, de winkel nét openging. Wauw, zo rustig! En dat voor op een zaterdag, yesssss. We deden de rest van de dag klusjes in huis (Tom schrobde het balkon schoon, de held) en we zetten mijn nieuwe bureau in elkaar. Tetkees weet tijdens het klussen altijd wel een vrij plekje te vinden op bed, hahahaha. Ik heb een nieuw fluffy kleedje voor op mijn bureaustoel dat ik vastmaakte met clipjes. Zit heel lekker. ’s Avonds bestelden we één pizza die we door de helft knipten want wij eten niet zoveel. Man, man, man, dat scheelt ons volgens mij echt heel veel geld. ^__^

vatille thee

Zondag deden we boodschapjes en werkte ik de rest van de dag. Het zonnetje scheen en dat was het perfecte moment voor een pot Pink Blossom thee dat ik kreeg van de lieve Marja en Sylvia van de webshop Vatille. Daar kun je zelf je eigen thee samenstellen of de mixjes die ze zelf hebben bedacht, kopen. Deze thee zat heel romantisch vol met rozenblaadjes en was niet te sterk. Just the way I like it!

KATTENBONUS!

tetkees in bad tetkees en mo mo slaap mo in een bakje tom en tetkees

Deze twee. Niet normaal gewoon. SMELT…

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

♥♥♥

Wat doen jullie als een dag níét gaat zoals gepland?

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Ik heb het gemerkt van je website, maar toen ik een halfuurtje later opnieuw ging kijken, zag ik dat het alweer in orde was. Ik dacht eerst dat het aan mijn laptop lag, omdat een andere blog ook onbereikbaar bleek, maar ik las nadien dat zij ook last had gehad. Jullie hebben dus vermoedelijk dezelfde host en het was puur toeval dat ik jullie blogs net na elkaar opende. Niet leuk, maar: kan gebeuren.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Inderdaad, ik was niet de enige en er is niks verloren gegaan. De frustratie is na een lekker weekendje allang weer verdwenen. Op naar weer een nieuwe frisse week én maand!

   Reageren
 2. Linda - No Ordinary Tales

  Ik moet zeggen dat ik t altijd fijn vind om de confetti soap te lezen en bekijken! Echt mooie foto’s maak je en het is fijn om alles te horen van iemand die allemaal leuke dingen maakt, ook de mindere kanten. Maak je de foto’s met een digitale camera of met je telefoon? De kattenbonus is echt een bonus :)

  Reageren
 3. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *