Confetti soap #27 + kattenbonus!

Afgelopen week overleefde ik een hittegolf door met ijs te ontbijten, stond ik op een zeer onchristelijk uur op om een praatje van een big shot movie director bij te wonen en werd ik bedolven onder de Lush cadeautjes. Jaja, het is een prachtige aflevering geworden!

frozen yoghurt

Vorige week zaterdag was het hoogtepunt van de hittegolf, aka heldag. We gingen die dag Tom’s verjaardag vieren (geweldige timing, I know) en hoopten dat een barbecue in het park aan het einde van de dag dragelijk zou zijn. We stonden voor vlees en groenten al om 09.45 op de markt (extreem vroeg voor ons doen). Als ontbijt namen we een frozen yoghurt. Want dat mag als het ’s ochtends al 25 graden is. ;)

De rest van de dag hebben we afwisselend gekookt en uitgepuft op de bank. Ja het was warm, maar door alles heeeeeeeeel langzaam te doen en de hitte te accepteren was het eigenlijk best een leuke middag.

bier pulled pork

En wat een wonder! Om een uur of 18.00 koelde het een beetje af en was het buiten in de schaduw heerlijk! Hessel bracht een schaal pulled pork mee en die was goddelijk. Ook vloeide het speciaalbier rijkelijk, hadden we zelfgemaakte guacamole, aardappelsalade, zuurkool en zoete aardappel. En dat zoete aardappel experiment was zo goed gelukt, dat ik er binnenkort nog speciaal een stukje over ga schrijven op de blog. :)

smoothie olga smoothie

Zondagochtend liepen we een rondje door de stad en dronken een heerlijke smoothie van Feel Good. Past wel bij Team Confetti he? Haha.

water

Op warme dagen drink ik heel veel water met ijsblokjes en munt, jum!

kruidenscones

We hadden nog heel veel kruiden over van het barbecue feestje. Ik zocht een recept op waar een heleboel verschillende kruiden in gingen, een soort kruiden scones. Ze waren wel ok, maar niet echt voor herhaling vatbaar. Wel lekker kerstig zo met al die sterren.

trein tuschinski wc selfie blueberry muffin lush winkel le pain quotidien starbucks

Maandag had ik meteen een goed begin van de week want ik stapte om 05.45 al uit bed om naar Amsterdam te vertrekken. Ik heb lekker kunnen plannen en werken in de trein, dan is die bijna drie uur heen en terug toch nuttig besteed. Waarom ik zo vroeg vertrok? Ik was uitgenodigd voor de perspresentatie van de nieuwe Snoopy film die in december uitkomt (lees alles over dat avontuur hier). Erna typte ik blogjes op een bankje in Amsterdam met een muffin die ik meepikte van het ontbijtbuffet die inbegrepen was bij de pers presentatie (#ontbijtbuffetslet). Ik had nog een afspraakje bij Lush omdat ik toch in de stad was en kreeg tot mijn verbazing EEN HELE TAS vol prachtige cadeautjes om op de blog te zetten. Ik lunchte in mijn uppie bij Le Pain Quotidien (so goooooood) en koos voor de terugweg de kleinste en simpelste ijskoffie die ik kon vinden bij Starbucks (‘Nee, ik hoef geen swirl, nee ook geen slagroom, nee ook geen siroopspul, en nee ook geen brownie. Zucht.’).

lush lush kikker

Op dinsdag ging ik direct aan de slag met alle Lush goodies en organiseerde een fotoshoot op mijn balkon. En al snel had ik gezelschap van mr. Frog die ik maakte van FUN (kneedbare zeep) met limoengeur, oooooeh! Komende week komt er een unboxing met first impression online.

pakje

Pakketjes versturen! Ik ben heel erg langzaam de TC webshop aan het vullen met leuke dingen. Op dit moment vind je er de agenda van 2015 (met korting ofcourse) en het Handboek voor Mietjes. En binnenkort staan ook de To Do lijstjes erin en ik ben druk bezig met het ontwerpen van nog een lijstje… To be continued!

green juice

Een nieuwe green juice concoction gebrouwen: met appel, peterselie en limoen. Lekker fris en gezond!

ijskoffie granola

Mijn favoriete ontbijtje van dit moment: yoghurt met fancy granola en ijskoffie. De koffie zet ik ’s avonds al in de koelkast zodat ik er ’s ochtends nog minder werk ervan heb. #notamorningperson

bibliotheek 3 bibliotheek 1 bibliotheek 2

Blogjes schrijven op een bankje in Amsterdam op maandag had me op ideeën gebracht: misschien moest ik wat vaker uit mijn werkholletje thuis kruipen en lekker hip gaan flexwerken. In de bieb in Groningen hebben ze perfecte werkplekjes bleek, helemaal gratis! Ik heb wel een bieb-abonnement, dus ik draag heus een beetje bij aan deze werkplekjes, haha. Ik heb zelf geen laptop, dus ik sleepte Tom’s monsterlijk zware laptop mee. Toen ik eenmaal zat vond ik het heel leuk. Zooooooo lekker rustig.

la place

Toen ik klaar was met werken, sleepte ik de monsterlijke laptop mee naar de V&D voor een cheapskate-deluxe maaltijd. Zalm met groenten en frietjes voor maar €3,95. En bij V&D hebben ze ook nog citroen/muntwater voor noppes. Score!

bier blog meeting

Donderdagochtend had ik twee uur rijles en over het algemeen is al mijn energie voor die dag dan foetsie. Daar houd ik rekening mee door extra hard te werken de dagen ervoor zodat ik op auto-rijles-dag een beetje kan relaxen. Ik ging in bad, keek een film en aan het einde van de middag ging ik naar een meeting met allemaal noordelijke bloggers. Donderdagmiddagborrel is de nieuwe vrijmibo, haha. Het was weer heel gezellig en de biertjes van ’t IJ blijven heerlijk.

KATTENBONUS!

mo tetkees bier tetkees tetkees balkon tetkees park

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Daphne

  Ahhh, zoveel fijne foto’s! Ik wil ook die groene kleizeep van de Lush! Lijkt me zo satisfying om daar ik te kunnen knijpen en pielen en peuteren, haha. Ik ben trouwens verliefd op je gestreepte jurkje met het katje erop, heel lief! De laatste foto is trouwens echt onwijs mooi, hoe het zonlicht zo valt en al dat groen.. pretty! Liefs :)

  Reageren
 2. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *