REACTIES:

 1. Alyssa

  Wat een prachtige logo’s heb je gemaakt! Wat knap dat je dit zo goed kan, wauw. Heel tof! Toevallig ken ik beide dames hun blog en ik weet zeker dat het prachtig zal staan ^^

  Reageren
 2. Laura

  Wat een leuke logos zijn het geworden zeg! Wel een beetje ‘jammer’ dat ik nu het logo van Jorien al gezien heb terwijl haar nieuwe layout er nog niet opstaat. Is de verassing wel een beetje weg xD.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hoi Laura, je hebt helemaal gelijk. Ik was wat te haastig en dat was een beetje dom van me. Volgende keer zal ik wat beter nadenken!

   Reageren
 3. Pingback: Blogtips & tricks #1 | Team Confetti

 4. brookkelly

  this design is so beginner, I started my career in Graphic Design, then first I design confetti, gif, and poster design, then I am expending the team and focused on online work, after a few months I have one office in London, and we are selected Top Logo Design Services Providers in the UK, I suggest to all youngers, learn video animation and graphic design,

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *