VERHUISVLOG 1, 2, 3 en 4!

Wie ons volgt op instagram en/of YouTube had het natuurlijk allang gezien, maar er is een heuse verhuisvlog serie going on! Met al VIER afleveringen. Hoog tijd dat ik alle bloglovin’ only volgers of van die types die een keer in het half jaar hier een keertje komen kijken ‘of er nog wat nieuws met Tom en Olga is gebeurd’ eens op de hoogte stel van onze verhuis avonturen.

In real life zijn we inmiddels verhuisd, maar in de serie nog niet (want eh, iets met dat slapen belangrijker is dan filmpjes monteren). Ik ga verder niet teveel spoilen, maar ik kan vast verklappen dat we een kast van een huis hebben gekocht dat we gruwelijk mooi aan het verbouwen zijn (daar zijn we in real life wel nog steeds mee bezig). Of nouja, wij doen niet zoveel, vooral fantastische dingen bedenken die we door handige mensen laten uitvoeren. En dat is leuk om naar te kijken, al zeg ik het zelf. Bingen maar!

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze video’s leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

 1. Petra

  Die kleuren! Prachtig! Dat groen en geel en roze! Mag ik vragen welke kleuren roze jullie hebben op de muur en in de keuken? #durftevragen ? Succes verder met alles! Groetjes, Petra

  Reageren
 2. Malou

  Ik volg jullie dus idd alleen via de blog en ben blij met de update! Net deel 1 gekeken en wauw, wat een mooi huis zeg! Gefeliciteerd nog met de koop! En ik vind het picknick-idee in het nog lege huis heel slim haha!

  Reageren
 3. Hanneke

  Wow! Die hexagontegels zijn erg mooi. Vooral die in de badkamer. Ik vind het zó creatief van jullie met die sterren. Echt mooi. Zijn die er ook nog in andere kleuren dat je zo weet? En waar komen ze vandaan?
  De kleuren die jullie hebben vind ik ook echt prachtig. De oker, de roze en de groen. Allemaal mooi!

  Reageren
 4. Bianca

  Prachtig huis! En een gewaagde kleurkeuze die helemaal bij jullie past. Geweldig! Heel veel geluk in jullie nieuwe paleis!

  Reageren
 5. SHalen

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren
 6. slotsite

  The assignment submission period was over and I was nervous, slotsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

  Reageren
 7. thanou

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *