Hotspot: AirBnB Edinburgh

In het artikel van vorige week over Edinburgh heb je er al kort mee kunnen kennismaken: het paleisje in Edinburgh waar Tom en ik hebben overnacht. En voor de tv hebben gehangen. En waar we supermarkt toetjes in de oven schoven. En waar we een afwasmachine hadden. En nog veel meer!

Toen ik op zoek was naar een AirBnB in Edinburgh was het criterium: beter dan ons eigen huis. Nu hadden we op het moment van boeken lekkage in huis en konden we daardoor de afwasmachine EN de kraan in de keuken niet gebruiken. En er zat een wespennest bij de buren waardoor er op elke moment van de dag minstens vier wespen door de gang en de slaapkamer vlogen. Beter dan ons eigen huis was daardoor iets makkelijker geworden…

Wat ik vond was twee keer zo goed en twee keer zo mooi als ons eigen huis. Missie geslaagd dus! Kijken jullie mee naar ons tijdelijke paleisje?

living room living room 2 dining table

De woonkamer was mooi licht door de grote ramen en het hoge plafond. Prachtige inrichting (ik heb een obsessie met het mooie kleed). De bank is ook nog uit te klappen als slaapbank, voor als je met een groepje wil blijven logeren. Er stond een vers bosje bloemen en alles was brandschoon.

kitchen haggis crispskitchen detail

De keuken is in dezelfde kamer als het woongedeelte. Het keukenblok staat tegenover de bank. Mooie blauwe muur en de keuken was van alle gemakken voorzien: koelkast, gasfornuis, afwasmachine, wasmachine, compostbakje (zo schattig) oven, broodrooster en waterkoker. Deze AirBnB is zonder ontbijt. Maar Susan en John (de eigenaren) hadden wel een zak haggis ships (jum), twee flesjes van hun favoriete lokale bier, thee en wat snoep achtergelaten. Erg lief!

bedroom bedroom detail bed bed side table chocolate towels

De slaapkamer was ook erg mooi en ruim. Met een mega bed en een inbouwkast MET verlichting en een extra fluffy dekentje. Ook kregen we per persoon twee handdoeken, een washandje en twee chocolaatjes (die ik onder de douche heb opgegeten). Bedden in GB zijn ook lekker hoog zodat je het gevoel hebt dat je op een eilandje zit. Heel erg fijn.

map

Op deze oude kaart van Edinburgh legden Su en John uit hoe je via een leuke wandelroute in het centrum van de stad kon komen. Half uurtje / driekwartier lopen. Prima te doen, was een leuk wandelingetje. Edinburgh is zo heerlijk, zelfs als je een beetje achteraf zit, kun je overal naartoe lopen. Love it!

shampoo

Fijne doucheproducten. Lekkere citrusgeur van l’occitane. Hebben we thuis ook niet, haha.

edinburgh boeken

Leuke rij met boekjes over Edinburgh. Ook met wandel- en fietsroutes. Wij hadden ze niet nodig, maar leuk is het wel!

pancakes

Een must in Schotland: lekkere warme slofjes! De moomin pyjama was gewoon van mezelf, haha.

We vonden het een heerlijke plek om te verblijven en vonden het jammer dat we weer weg moesten gaan na vier dagen. Het enige wat misschien iets minder is (en dit is echt heel erg corny), is dat het zo mooi en perfect is, dat je bang bent om iets stuk te maken of een kring op een tafel achter te laten. That’s it! Ik kan deze AirBnB VAN HARTE aanbevelen. Ga je dus binnenkort of ooit nog eens naar Edinburgh? Hou dan dit plekje in je achterhoofd. Klik hier om naar de website te gaan en zet hem meteen bij je favorieten.

***

Wat zijn jullie ervaringen met AirBnB?

REACTIES:

 1. Ingrid

  Wat een leuk plekje zeg! Wonen zij daar normaal? Superleuke inrichting! Ik mag hopen dat die twee handdoeken per dag waren en niet voor vier dagen? Dat zou wel erg karig zijn;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Nee, ze wonen om de hoek. Het was eerst wel hun appartement, maar toen ze gingen verhuizen besloten ze er een AirBnB van te maken. En wij gebruiken een handdoek meerdere keren, maar er lagen er meer in de kast voor als je dat niet doet. ;)

   Reageren
 2. Malou

  Sinds ik jouw verhalen over Edinburgh heb gelezen probeer ik mijn vriend over te halen er heen te gaan hihi. We zijn nog nooit samen op vakantie geweest! Dus lijkt me heerlijk. Bedankt voor de tip ;D

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   :O Wat cool! Ik vind hem zo mooi! Alleen vind ik het wat spannend dat hij zo wit is. Met twee katten die weleens een keertje misselijk zijn enzo… Maar heel erg bedankt voor de tip! Wie weet!

   Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahahaha, ja, zo zou ons eigen huis moeten zijn… We hebben klusweekends ingepland, dus binnenkort wordt het weer een stukje mooier! Als er niet duizend dingen tussenkomen that is…

   Reageren
 3. Merel

  WOW, dit is echt geweldig! Toevallig had ik het gisteren nog met een vriendinnetje over Edinburgh. Als ik dit zo zie kan ik alleen maar denken: ik moét echt een keertje gaan!

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 5. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *