Unicorn tegel in de TC webshop!

Ik kon er gewoon niet tegen. Al die verdrietige berichtjes en huilende gezichtjes van iedereen die de unicorn tegel (die ik laatst namens Webprint weg mocht geven) níét had gewonnen. En dus heb ik er stiekem voor gezorgd dat de tegel bij IEDEREEN aan de muur kan komen te hangen. Je kunt hem nú pre-orderen in de Team Confetti webshop! Woohoo!

unicorn_1unicorn_2

Look at this guy! Deze gezellige jongen wil je toch in huis halen? Een beetje unicorn magic kunnen we allemaal wel gebruiken. Het tegeltje is 15 x 15 cm groot en heeft een licht glansje.

unicorn_4

Bijgevoegd zit een haakje dat je op de achterkant kunt plakken. Doe je dat liever niet (omdat je je hem gaat gebruiken om je badkamer mee te betegelen) dan kun je de tegel ook kaal laten aan de achterkant.

unicorn_3

PRE-ORDER
De tegeltjes worden as we speak gemaakt, maar je kunt er wel NU AL eentje kopen. Bestel je nu een tegeltje, dan wordt die in week 12 verstuurd. Heel eventjes wachten dus nog. Kun je echt niet langer wachten? Zoek me dan volgende week donderdag t/m zondag op tijdens Wonen En Co. Ik, mijn planners en mijn tegeltjes zijn te vinden in de stand van FOLK (daarover komt morgen een blogartikel online met meer info).

★★★

De tegel kost €15,95 inclusief haakje én verzendkosten.
Klik hier om naar de webshop te gaan.

★★★

REACTIES:

  1. Mies

    MOET IK HEBBEN! Ben bezig met een soort ‘gallery wall’ in mijn huisje, en deze mag daar duidelijk niet op ontbreken! Zodra ik weer wat geld heb, ga ik ‘m bestellen. YAY! :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *