Win een cadeaubon t.w.v. €50,- van Het Laatste Tafeltje!

Het Laatste Tafeltje bevat drie dingen waar ik gek op ben: Groningen, food en budget. Dus toen ze me benaderden voor een samenwerking, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Op de website van Het Laatste Tafeltje staan elke dag een berg last minute aanbiedingen alléén voor dezelfde dag. Daar staan regelmatig een paar van mijn favoriete eetcafés tussen met héle goede aanbiedingen.  En alsof dat nog niet leuk genoeg is, mag ik ook nog een cadeaubon t.w.v. €50,- weggeven!

tapas hemingway's cuba

HET LAATSTE TAFELTJE
Ok, voordat ik te hard van stapel loop, zal ik eerst even duidelijk uitleggen wat Het Laatste Tafeltje nou eigenlijk is. HLT (toffe dingen mag je afkorten toch?) is het jongere broertje van dagpas.nl. Daar komen ook regelmatig leuke aanbiedingen voorbij, maar die zijn meestal een stuk langer houdbaar. Het fijne van beide websites is dat je niet een account aan hoeft te maken met wachtwoorden (die je dan weer vergeet). Mag wel, hoeft niet. Er is dus geen gedoe en de kortingen zijn echt de moeite waard (en als ik, de super-cheapskate dat zegt, dan is dat echt zo). Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief of hun Facebookpagina liken zodat je op de hoogte wordt gehouden van leuke aanbiedingen of gewoon op de website zelf kijken als je ’s avonds een hapje wil gaan eten. Kies een aanbieding, geef aan hoe laat je komt, betaal en print je bon/noteer de couponcode. Zo simpel is het.

Beide websites zijn voornamelijk gericht op Groningen, maar ze ze gaan zeer binnenkort uitbreiden naar Friesland en Drenthe. Ook komt er nog een hele gebruiksvriendelijke app aan, zodat je overal een laatste tafeltje kan reserveren.

Het enige nadeel van dagpas.nl is dat last-minute kopen niet altijd even handig is. Als je dezelfde avond nog wat wil gaan eten, moet je maar hopen dat als je de dagpas koopt, er nog een tafeltje beschikbaar is voor die avond. Daarbij moet je ook altijd nog bellen en reserveren en erbij vermelden dat het om een dagpas-reservering gaat. Het mooie van HLT is dat je alleen hoeft in te vullen tijdens het kopen hoe laat je komt die dag en je bent verzekerd van een plekje! Wil je een beetje op je centjes passen, dan kun je er dus een gewoonte van maken om altijd eerst even op HLT te gaan kijken als je in Groningen wat wil gaan eten.

biechtstoel 1

UNDERCOVER
Het systeem van HLT werkt dus bijna hetzelfde als dagpas.nl en daar zitten dezelfde mensen achter. Van dagpas.nl heb ik al best vaak gebruik gemaakt en dat ging altijd dikke prima. Ik had dus niet echt een reden om te denken dat HLT minder fijn zou werken, maar uiteraard heb ik dit wel even stiekem voor jullie getest. Vorige week vrijdag ging ik samen met partner in crime Anne op onderzoek uit. Ik kocht ’s ochtends een bon voor een royale lunch bij de Biechtstoel (love that place) met fikse korting en ’s middags zaten we er lekker te eten. Helemaal goedgekeurd dus!

WIN WIN WIN!
HLT is een win win situate voor restaurants en hongerige klantjes. De restaurants vullen tafeltjes die anders waarschijnlijk leeg zouden blijven en de hongerige klantjes hebben een mooie aanbieding te pakken. Maar er is dus nog een derde win! Voor jullie! Ik mag namelijk een cadeaubon t.w.v. €50,- weggeven onder mijn bezoekers! Wat moet je daarvoor doen?
♥ Laat in de comments hieronder duidelijk weten dat je meedoet.
♥ Neem een kijkje op de website van Het Laatste Tafeltje en laat weten voor welke van de last minute aanbiedingen jij zou gaan.
♥ Like de Facebookpagina van HLT.
♥ Je hebt een week de tijd om mee te doen. De winactie sluit op op dinsdag 15 maart.

MAAK ER EEN WEEKENDJE VAN
Als je niet in de buurt van Groningen woont, is het nog steeds een goed idee om wél mee te doen met deze winactie. Je kunt er immers een mooi weekendje Groningen aan vastplakken. Groningen is een hele leuke stad waar veel leuke hotspots en winkels te vinden zijn en heel beroemd bloggend Nederland is er inmiddels al met veel plezier naartoe gegaan. De Groene Meisjes, Teske en ikzelf (natuurlijk) hebben er mooie avonturen beleefd. Groningen is hot…

♥♥♥

Veel succes met meedoen!

disclaimer

REACTIES:

 1. Michelle

  Huuuh, hoezo kende ik dit nog niet?! Ik zou zeggen: succesvolle samenwerking, want ik ga zeker vaker kijken bij HLT! Er staan goede aanbiedingen tussen zeg, zoals het 3-gangenmenu bij Het Pakhuis. Of één van die royal lunches, of tapas, of… aaah zo veel lekkers! Niet álles is veggie-friendly, maar dat vind ik niet zo erg want dat maakt de keuze iets makkelijker haha.
  Dus: ja, ik doe zéker mee en het HLT een like gegeven op Facebook. Ik kijk uit naar de app!
  Ps: 15 maart is op een dinsdag, niet donderdag! Dan ben ik jarig, hihi. 25!

  Reageren
 2. Ryanka

  Woei!!!! Ik zou voor Smaeck ? gaan, te gek dat zo’n restaurant ook meedoet aan HLT. Hebben laatst al voor 23,50 euro (!) ? met z’n tweetjes drie gangen bij Cervantes gegeten via HLT. Ik ben al fan!!! ??

  Reageren
 3. Danielle

  Suuuuper leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Het Laatste Tafeltje. Mijn baas is ook de baas van Het Laatste Tafeltje, klinkt ingewikkelder dan het eigenlijk is ;). Mag ik als insider wel meedoen met deze winactie?

  Zo ja, ik ben gek op saté en zou helemaal happy zijn als ik het 3-gangen menu bij het Satéhuis kan kopen met het tegoed.

  Reageren
 4. Henderica

  Leuk, ik doe mee! Zie veel last minutes staan waar ik wel van gebruik zou willen maken :P, maar op dit moment zou ik gaan voor de tapas van El Txoko. Kende Het Laatste Tafeltje nog niet trouwens, maar ga in het vervolg zeker eerst even op HLT kijken mocht ik weer een dagje in Groningen zijn. Ook fijn om te lezen dat ze binnenkort ook naar Friesland uitbreiden :D.

  Reageren
 5. sanne

  Ja ik doe heel graag mee met de actie! Heb nog geen gebruik gemaakt van HLT maar dat zal vast niet lang met duren! Ik zou nu gaan voor het wijnarrangement bij De Slingerij! Aangezien ik zelf geen wijnkenner ben maar wel graag een wijntje lust zou dot perfect zijn!

  Reageren
 6. Janet Kleene

  Ik ben al meerdere malen via dagpas uit eten geweest en hou van deze acties. Op deze manier kom ik in restaurants waar ik anders misschien niet zo snel naar toe zou gaan, en dat heeft me al heel wat lekkere, fijne keukens opgeleverd.
  Ik heb me gelijk aangemeld bij HLT toen ik daarvan hoorde, tot nu toe is het nog niet gelukt, maar ik zou absoluut kiezen voor Louis XV, daar heb ik nog nooit gegeten maar gehoord dat het daar zeer smakelijk is, en dat zou ik wel eens zelf uit willen testen!!!

  Reageren
 7. Linda

  Ik doe mee! Ik zou voor de last minute aanbieding van Smaeck (Chef’s Table) gaan. Ik woon in Groningen, maar heb zelf nog nooit van het restaurant gehoord. Het lijkt me leuk om een keertje uit te proberen :)

  Reageren
 8. Gwendolyn

  Wat een toffe actie, ik doe graag mee! Ik zou gaan voor de tapas van El Txoko, dan zou ik mijn moeder uitnodigen om samen gezellig tapas te eten en ‘mijn’ studentenstad te laten zien (dus eerst een verplichte wandeling voor het eten langs het Academiegebouw haha!)

  Reageren
 9. Irma Bekema

  Oooo wat zou ik die bon graag winnen! Ik zou m’n zonen meenemen voor een supergezellige avond in de stad waar ik onlangs ben komen wonen! ????

  Reageren
 10. Irma Bekema

  O, en we zijn niet kieskeurig! We lusten alles dus het maakt ons niet uit waar we mogen aanschuiven #overalblijmee

  Reageren
 11. Ann

  Wat is dit handig zeg!
  Ik doe graag mee met de winactie, maar ook als ik niet win ga ik er waarschijnlijk wel gebruik van maken. Ik ben sowieso al van plan binnenkort m’n vriendje weer eens mee uit eten te nemen.
  Ik zou dan gaan voor tapas bij El Txoko, lekker allerlei hapjes proeven, nomnom :)
  Of een verrassingsmenu bij Smaek, da’s ook tof zeg…

  Reageren
 12. Aafke Meester

  Yes, ik doe heel graag mee! Ik hou van uit eten gaan! En aangezien ik gek ben op tapas zou ik voor el txoko gaan, daar ben ik nog nooit geweest, dus ben heel nieuwsgierig! Maar stiekem wil ik misschien ook wel naar het pakhuis, hier ben ik normaal alleen in de nachtelijke uurtjes te vinden, dus een avondje eten lijkt me hier ook wel eens leuk :D

  Reageren
 13. Nina

  Wat een tof concept hier in mijn stad zeg! Super goede tip die ga ik gebruiken! En uiteraard doe ik graag mee met deze actie! Ik zou gaan voor de deal van Spices! Echt een fantastisch Indiaas restaurant waar je je buikje rond eet met heerlijk geurende en smaakvolle gerechten! Oeei het water loopt me alweer in de mond! #Duimen

  Reageren
 14. nine|tree

  Hier ook een: “Huh, hoezo wist ik dit niet als rasgrunniger?” Wat een geweldig initiatief. Ik doe graag mee met de give away! Wat ik zou kiezen? Zowel een korting bij een van mijn favoriete adresjes, maar eerder iets dat ik nog niet ken.

  Reageren
 15. Mirthe

  Oooh wat tof dat je dit deelt! Mijn vriendje woont in Groningen (en ik in Amsterdam, erg handig), en het lijkt me heel leuk om op deze manier uit eten te gaan, want zo zijn ook restaurants boven het studentenbudget betaalbaar :) Daarom doe ik ook heel graag mee met deze winactie! Zeker aangezien mijn lief in april/mei vier weken lang fulltime biologisch onderzoek gaat doen ergens in binnen- of buitenland en in de zomer een paar weken op expeditie gaat naar een afgelegen gebied in Rusland (#helpmijnmanheefteenhobby) vind ik dat we wel wat date nights kunnen gebruiken, ik heb de website in elk geval al heel subtiel naar hem gewhatsappt haha.

  Reageren
  1. Mirthe

   Oh jeetje, nu heb ik nog helemaal niet erbij gezet waar ik evt zou willen eten. Vorige zomer voor ons 1 jaar samen jubileum hebben we een keer gegeten bij Boccacio en dat vond ik heel leuk dus daar zou ik wel weer heen willen! Maar verder zijn als deze restaurants me onbekend, dus een keer Indiaas eten bij Spices of tapas zou ik ook zeker zien zitten :)

   Reageren
 16. Susan

  Whaa natuurlijk maak ik graag kans op die waardebon! Ik en mijn zusje Paulien wonen & studeren allebei in Groningen (zij geneeskunde, ik tandheelkunde). Eén van onze grootste hobby’s is het lekker gezellig uit eten gaan. Het is superleuk om af en toe elkaar te spreken onder het genot van een wijntje en een lekker diner! Samen houden we van eten, nieuwe hippe tentjes, de markt afstruinen en dan lekker koken! We houden elkaar op de hoogte van plekken waar we (met vrienden) zijn geweest, where-to-go’s en where NOT.
  Maar als student is er natuurlijk wel iets dat ons beperkt in ongelimiteerd uit eten gaan, en dat is het beperkte budget… Daarom waren we al fanatieke volgers van DagPas en zodra HetLaatsteTafeltje online kwam, waren wij te vinden op de site, haha! Ik heb de facebookpagina van Het Laatste Tafeltje geliked, de link staat in mijn bladwijzers en ik krijg ook nog dagelijks mail hihi! Graag maak ik kans op de waardebon, zodat ik mijn zusje mee kan nemen op een eet-date en we nieuwe plekken kunnen gaan verkennen!
  Liefs, Susan

  Reageren
 17. Iris

  Ik vind het erg moeilijk om te kiezen. Maar mijn keuze gaat naar Ristorante Pizzeria Galtelli, want ik vind al het italiaans eten heel erg lekker! Ik heb de facebookpagina ook geliked en heb de actie gedeeld.

  Ps. Leuke website!

  Groetjes van Iris

  Reageren
 18. Anita

  Wauw, heerlijke actie! :D
  Het lijkt me fantastisch om een keer naar Taj Mahal te gaan.
  Nog nooit bij een Indiaas Restaurant geweest………
  Moet een fantastische ervaring zijn!

  Groetjes,

  Anita

  Reageren
 19. Myra

  Wat een leuk initiatief! Zeker ook omdat er geen speciaal menu wordt vastgesteld (zoals bij de AH-actie bijvoorbeeld) en je een bedrijf de mogelijkheid geeft vol te zitten op bepaalde avonden. Tof!

  Ik doe graag mee met de winactie. Een verrassingsmenu voor twee personen bij de Restaurant de Slingerij, dat lijkt me wel wat! Als ik niet in de lappenmand incluis gebroken been had gelegen dan had ik er serieus over nagedacht om vanavond daar naar toe te gaan. Dag spaargeld…

  Reageren
 20. Susanne

  Leuke actie! Ik heb al een keer gebruikt gemaakt van het laatste tafeltje, ideaal concept. Als ik zou winnen zou ik met mijn vriend heerlijk gaan genieten van het 4-gangen verrassingsmenu bij Feliz Fine Food.

  Reageren
 21. Linda Haak

  Dagpas bevalt ons prima, kijken wat het laatste tafeltje te bieden heeft. Nog geen kennis mee gemaakt maar daar zal snel verandering in komen.

  Reageren
 22. Aranka

  Ik doe graag mee met de win-actie! De aanbieding bij Tapas El Txoko lijkt me heerlijk, die zou ik graag proeven! ????

  Reageren
 23. sanne

  Ik ben wel erg benieuwd wie de bon heeft gewonnen. Sturen jullie een persoonlijk bericht? Of reageren jullie op 1 van de reacties?

  Reageren
 24. majorsite

  I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. majorsite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

  Reageren
 25. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 26. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 27. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 28. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 29. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 30. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 31. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *