Surprise party: tips & tricks

header

Afgelopen vrijdag hebben we met een groep vrienden een vriendin behoorlijk verrast met een Dia de los Muertos surprise party. Het was erg leuk om te regelen en heb er wat goede tips aan overgehouden die ik graag met jullie deel.

suprise

 

suprise2

 

suprise3

 

suprise4

 

suprise5

 

suprise6

 

suprise7

 

suprise8

 

suprise9

 

Oh ja, een goede fotocamera is ook wel handig, waren wij vergeten!

REACTIES:

 1. Yvonne

  Haha wat leuk die reactie!! Goed voorbereid allemaal, handige tips. Wij hebben binnenkort ook een feest op de planning staan waar nog het een en ander qua verrassing voor moet gebeuren. Heel erg leuk om te doen, maar ik ben zo’n ongelofelijke flapuit, dat is soms wel lastig. Ik verspreek me nogal gauw… En idd, camera niet vergeten;)

  Reageren
 2. Suzanne

  Hah ik vind het geweldig om te organiseren, maar ik moet zelf absoluut niet weten dat zoiets gaande is voor mij, als ik ergens niet tegen kan zijn het verrassingen, tenzij ze echt helemaal uit het niets komen zoals deze.

  Reageren
 3. Karlijn

  Jullie thema was echt super origineel. Wat leuk! Het lijkt me heel leuk om een keer te organiseren, lekker spannend allemaal. Ik kan zelf alleen totaal niet tegen verassingen, word er alleen maar chagrijnig van. Pff, ik ben een beetje structureel enzo :) Haha, maar goede tips. Ik ga ze zeker onthouden. Vond jullie vriendin het leuk?

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Ja, ze vond het erg leuk. Het gekke was dat ze op de fiets erheen uit het niets dacht: “zou er een surpise feestje voor me zijn georganiseerd?” Maar dat ze dat alweer vergeten was toen ze aankwam, haha!

   Reageren
 4. Liliane

  Wat hebben jullie lekker uitgepakt met versieringen!
  Ik heb zelf gisteren een Halloween-feestje gehouden. Kreeg veel complimenten op de versiering dus dat zat goed :D
  Ook leuk is om te bedenken wat je verder die avond gaat doen. Is het een klets en dansfeestje of ga je spelletjes in het thema spelen. Spelletjes is zeker leuk als niet iedereen elkaar kent :)

  Reageren
 5. Pingback: Tomatensoep van Floor | Team Confetti

 6. Pingback: Photo diary januari #1 + kattenbonus | Team Confetti

 7. Pingback: Photo diary october #2 | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *