REACTIES:

 1. Anita

  mmmmm ziet er super lekker uit!
  Paar vraagjes:
  -zou ik de lemoncurd kunnen vervangen door Jam (kinderverjaardag dus mag wel wat zoeter)?
  -wat is de doorsnee van het bakblik wat je gebruikt hebt?
  -Waar vind ik het cakerecept wat je gebruikt hebt?
  -waar kan ik de confetti kopen die je gebruikt hebt?

  Wil in maart een teenage mutant ninja turtles taartje maken voor de verjaardag van ons zoontje, dus ben vast aan het kijken wat ik kan maken. dit recept lijkt me makkelijk en super lekker!

  Reageren
  1. Olga

   Hoi Anita, Meike, die dit artikel heeft gemaakt, is helaas niet meer aangesloten bij Team Confetti. Ik denk dat je de lemoncurd prima kunt vervangen door jam en als ik het goed onthouden heb, heeft Meike een pak confetti bakmix gebruikt dat ooit te koop was bij de Amerikaanse afdeling bij Jumbo. Ik weet niet of ze dit nu nog hebben. Inmiddels zijn de bakafdelingen in supermarkten en Hema/Xenos lekker uitgebreid en kun je daar vast veel confetti sprinkles vinden. Succes met bakken!
   Groetjes, Olga

   Reageren
   1. Anita

    Bedankt Olga voor je snelle reactie.
    Weet je toevallig ook het formaat bakblik?
    Ziet er uit als 20cm omdat de cake ook zo hoog is maar ik twijfel….
    Thanks

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *