Photo Diary september #1

header

De eerste twee weken van september waren nog lekker zomers. Ik ben naar een festival gegaan en heb vooral lekker veel food foto’s gemaakt.

photo_diary_sep1_1

Smoothies maken! We hebben het een tijdje bijna elke ochtend gedaan. De avond ervoor fruit snijden en in de vriezer stoppen, volgende ochtend blenden! In deze smoothie zit yoghurt, rode besjes en honing.

photo_diary_sep1_2

Het was mijn laatste werkdag bij mijn vaste baan. Helaas pindakaas, er was niet genoeg werk meer om alle ontwerpers aan te houden. Ik was de laatste die er bij kwam en daarom de eerste die moest vertrekken. Jammer, maar ook tijd voor iets nieuws!

Ik bakte een confetti-cake voor mijn collega’s.

photo_diary_sep1_9

Mijn lieve collega’s hadden een afscheidscadeau voor me geregeld. Een superdeluxe profi printer! Ik ben er zo blij mee! Dat wil ik al zo lang. Achteraf bleek Tom ook in het complot te zitten… Sneaky!

photo_diary_sep1_4

Na mijn laatste werkdag ging ik samen met nog wat collega’s wat eten bij De Groene Weyde, een van mijn favoriete restaurants in Groningen. Niet duur en ontzettend lekker! Ik had de zalm met rode uien marmelade, jum!

photo_diary_sep1_45

Mijn overbuurjongen heeft zo’n teeny tiny autootje op drie wielen. Hij moet het eerste stukje altijd aangeduwd worden, ander start hij niet. Ik vind het altijd zo’n leuk gezicht.

photo_diary_sep1_5

Mijn beste vriend Hessel was jarig. Hij nodigde ons uit om lekker bij hem te komen eten. Het bleek een viergangen diner te zijn dat hij helemaal zelf had gemaakt!

Dit was de amuse van framboos, jelly en chocolade.

photo_diary_sep1_6

Vervolgens kregen we een heuse kaas soufflé. Hij heeft een open keuken, dus terwijl wij aan tafel zaten, stond hij een meter verder te koken, heel gezellig!

photo_diary_sep1_7

Omdat er ook een vegetarier mee at, was het hele diner zonder vlees. En ik heb er eerlijk gezegd niets van gemerkt. Deze geroosterde groentes met verschillende sausje en drie keer bereide frieten (niet op de foto) waren heerlijk!

photo_diary_sep1_8

Het toetje was ook fantastisch. Het was net alsof we in een heel chic restaurant hadden gegeten. Ik vind het zo knap dat hij dit kan.

photo_diary_sep1_12

Mijn geliefde blog-notitieboekje met tabjes van Hema. Ik ben het op dit moment kwijt en ik voel me een beetje verloren zonder. Ik hoop dat hij snel weer opduikt!

photo_diary_sep1_13

Breakfast!

photo_diary_sep1_15

Als de poesjes veranderen in ’the kittens of mass destruction’ zoals wij ze dan liefkozend noemen, moeten ze op de gang. Mo heeft zijn manieren om ons schuldgevoel aan te spreken en legt zijn pootje net zo lang onder de deur totdat we open doen. Works every time…

photo_diary_sep1_19

Met mama winkelen. Ik kreeg deze sandaaltjes van haar. Jammer dat ik ze nu niet meer aan kan, maar des te blijer ben ik volgend jaar als ik de zomerschoenen weer van stal mag halen.

photo_diary_sep1_20

Food art door Tom. We spelen nog graag met ons eten…

photo_diary_sep1_23

Papzak Mo.

itgwo_2013_17 itgwo_2013_32

Into the great wide open festival. Het was geweldig.
Ik schreef er al een artikel over.

photo_diary_sep1_29

Sinds we de poesjes hebben zijn we nog nooit zolang van huis geweest. Tetkees was zo blij dat we weer thuis waren!

photo_diary_sep1_30

De CD van Cayucas die werd gesigneerd op de boot terug van het festival. Ik heb hem al een keer of honderd geluisterd (ook omdat ik te lui ben om een andere CD op te zetten).

photo_diary_sep1_32

Spinaziequiche met salade.

forever_21_2

Ik winkelde online bij Forever 21 en schreef er een artikel over.
Deze sokjes waren erg geliefd door veel bloglezers :)

photo_diary_sep1_33

Iedereen bij ons in de straat heeft struiken vol mooie hortensia’s. In ons tuintje stond maar een stengel met wat blaadjes eraan. Tom was er van overtuigd dat het gewoon onkruid was. Maar nee! Er is toch nog een mooie bloem aan onze stengel gekomen :)

photo_diary_sep1_34

Ook hebben we een pracht van een tuinkabouter (ja toch?). Gekregen van vrienden toen we verhuisden. Ik zette hem in de tuin, maar was bang dat hij de volgende dag al gestolen zou zijn. Maar hij staat er nog steeds, jeej!

photo_diary_sep1_35

Tom had bij Hugo Boss een erg mooi pak gezien. Hij gaat DJ-en op een bruiloft van een vriend waarbij alle mannen in pak moeten. Fancy! Ik vroeg hem of dat die winkel was met die big-ass kroonluchter aan het plafond. ‘Neuh’. Kon hij zich er niks van herinneren. Toen ik mee ging om het pak goed te keuren (wilde hij graag, de schat) wees ik hem op het gigantische glinsterende ding boven zijn hoofd. ‘Oja, goh…’

photo_diary_sep1_36

Na Hugo Boss gingen we nog even wat eten bij ons nieuwe favoriete plekje Het Concerthuis. De witte wijn is erg lekker! (ik heb geen verstand van wijn, ik weet alleen van ‘lekker’ ‘vies’ en ‘ok’)

photo_diary_sep1_37 photo_diary_sep1_38 photo_diary_sep1_39

Lekkere hapjes gedeeld. Echt zo’n perfect concept voor ons. We zijn ontzettend kleine eters, maar willen wel veel proberen. De zalmnuggets op foto 1 waren niet zo’n succes, teveel sesam en sausje was saai. De rosbief op foto 2 en de tempura op foto 3 waren wel erg lekker.

photo_diary_sep1_40 photo_diary_sep1_41

Als toetje een latte en een stukje huisgemaakte taart. Tom de limoen cheese-cake en ik de carrotcake.

photo_diary_sep1_43

Ik ben hier al een keer of drie heen geweest. Super leuk! Zoveel jeugdsentiment!

Dat waren mijn avonturen, klein en groot, van de afgelopen twee weken.
Over twee weken weer een nieuwe photo diary!

REACTIES:

 1. Pingback: 100 things fall challenge: september | Team Confetti

 2. slotsite

  I’m writing on this topic these days, slotsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  Reageren
 3. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……..

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 6. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *