Photo diary december #3 + kattenbonus!

Afgelopen week vierde ik uitgebreid mijn verjaardag, maakte ik errrg veel kerstgerelateerde foto’s en ontdekte Tetkees een nieuwe liefde…

hot chocolate bar 2 hot chocolate bar 1 birthday bash 3 birthday bash 2 birthday bash 1

Vorige week zondag vierde ik mijn verjaardag! Ik maakte een Hot Chocolate Bar (lees hier de instructies) en daarna gingen we met een groepje vrienden eten bij Het Concerthuis. Het was een hele gezellige dag. Ik hou zo van verjaardagen. ^_^

bakkerscafe

Dinsdag had ik een date met mijn moeder. Lunch bij het Bakkerscafe en een beetje ronddrentelen door de stad. Dat zijn mijn lievelingsmiddagen.

lieve tom

Donderdagavond overtuigde ik Tom om nog een keer naar Tuinland te gaan. Gewoon omdat het kon. Tom kwam een reuzenglas tegen en onze traditie is dat hij altijd op de foto gaat met proportioneel belachelijk grote dingen. We hebben al een mooie serie opgebouwd. Kijk ‘m nou, wat is het toch een geweldige gek. Ik ken niemand die altijd zo goedlachs op de foto gaat.

gluhwijn

Het glas ging niet mee naar huis, maar een fles gluhwijn wel. Vraag me niet waarom ik deze tropische foto maakte van mijn glaasje, soms ben ik een beetje raar…

linde kaartje

Vrijdag werkte ik bij Linde Huis. De visitekaartjes waren op en daarom maakte ik met mijn losse-lettertjes-stempel een paar geïmproviseerde nieuwe kaartjes.

Het was helaas mijn laatste dag werken in dat pand, want… Linde gaat verhuizen! Waarheen precies is nog niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk duikt de winkel in februari weer ergens anders in Groningen op. Spannend!

tony

Tea break met een stukje Tony chocolade die ik voor mijn verjaardag kreeg. Jum!

christmas breakfast

Ik zag deze foto vrijdag op instagram voorbij komen en moest hem even delen. Dikke kans dat als je dit leest dat ik een Christmas Breakfast naar binnen zit te werken bij Courtney’s Cupcakes. Alles om maar in die Christmas spirit te komen. ;)

nagellak glitter kerst 1hot chocolate bar 3 kerst2 kerst3

De #jollycountdown op instagram is vrolijk verdergegaan. Dit zijn een paar van mijn inzendingen van afgelopen week. Ik heb echt gemerkt dat er geen betere manier is om in kerstsfeer te komen dan aan een photo challenge mee te doen. Volgend jaar weer!

KATTENBONUS!

tetkees vesnterbank 1 tetkees vesnterbank 2 tetkees vesnterbank 4 tetkees vesnterbank 3

Tetkees heeft een nieuwe liefde. Niet van elkaar af te slaan de hele week…

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *