Photo diary december #3 + kattenbonus!

Afgelopen week vierde ik uitgebreid mijn verjaardag, maakte ik errrg veel kerstgerelateerde foto’s en ontdekte Tetkees een nieuwe liefde…

hot chocolate bar 2 hot chocolate bar 1 birthday bash 3 birthday bash 2 birthday bash 1

Vorige week zondag vierde ik mijn verjaardag! Ik maakte een Hot Chocolate Bar (lees hier de instructies) en daarna gingen we met een groepje vrienden eten bij Het Concerthuis. Het was een hele gezellige dag. Ik hou zo van verjaardagen. ^_^

bakkerscafe

Dinsdag had ik een date met mijn moeder. Lunch bij het Bakkerscafe en een beetje ronddrentelen door de stad. Dat zijn mijn lievelingsmiddagen.

lieve tom

Donderdagavond overtuigde ik Tom om nog een keer naar Tuinland te gaan. Gewoon omdat het kon. Tom kwam een reuzenglas tegen en onze traditie is dat hij altijd op de foto gaat met proportioneel belachelijk grote dingen. We hebben al een mooie serie opgebouwd. Kijk ‘m nou, wat is het toch een geweldige gek. Ik ken niemand die altijd zo goedlachs op de foto gaat.

gluhwijn

Het glas ging niet mee naar huis, maar een fles gluhwijn wel. Vraag me niet waarom ik deze tropische foto maakte van mijn glaasje, soms ben ik een beetje raar…

linde kaartje

Vrijdag werkte ik bij Linde Huis. De visitekaartjes waren op en daarom maakte ik met mijn losse-lettertjes-stempel een paar geïmproviseerde nieuwe kaartjes.

Het was helaas mijn laatste dag werken in dat pand, want… Linde gaat verhuizen! Waarheen precies is nog niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk duikt de winkel in februari weer ergens anders in Groningen op. Spannend!

tony

Tea break met een stukje Tony chocolade die ik voor mijn verjaardag kreeg. Jum!

christmas breakfast

Ik zag deze foto vrijdag op instagram voorbij komen en moest hem even delen. Dikke kans dat als je dit leest dat ik een Christmas Breakfast naar binnen zit te werken bij Courtney’s Cupcakes. Alles om maar in die Christmas spirit te komen. ;)

nagellak glitter kerst 1hot chocolate bar 3 kerst2 kerst3

De #jollycountdown op instagram is vrolijk verdergegaan. Dit zijn een paar van mijn inzendingen van afgelopen week. Ik heb echt gemerkt dat er geen betere manier is om in kerstsfeer te komen dan aan een photo challenge mee te doen. Volgend jaar weer!

KATTENBONUS!

tetkees vesnterbank 1 tetkees vesnterbank 2 tetkees vesnterbank 4 tetkees vesnterbank 3

Tetkees heeft een nieuwe liefde. Niet van elkaar af te slaan de hele week…

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 2. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 3. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *