D.I.Y. Douchegordijn beschilderen

Iedere week probeer ik iets aan te pakken in mijn huis. Er liggen nog veel klusjes en er zijn nog veel plekken die er niet uitzien zoals ik wil. Deze week was de badkamer aan de beurt. Na de douche een flinke schrob beurt te hebben gegeven viel het me op dat mijn witte douchegordijn wel wat kleur kon gebruiken!

douche-gordijn-1

Toen ik in mijn huis trok, heb ik een wit douchegordijn gekocht, alle gordijnen met iets erop vond ik niet mooi, of gewoonweg te duur. Maar ja, een wit gordijn is eigenlijk helemaal niets voor mij. Dus besloot ik ‘m met acrylverf (is watervast) wat op te vrolijken.

douche-gordijn-2douche-gordijn-3

Ik besloot voor een stippeltjes patroon te gaan. (Eigenlijk een soort confetti)
Stipjes verven, even laten drogen en klaar alweer.

douche-gordijn-4

Dat de stipjes ongelijk zijn vind ik helemaal niet erg, dit maakt het voor mijn gevoel juist wat speelser.

douche-gordijn-5douche-gordijn-6

Met een hele simpele ingreep heb ik nu een vrolijk douchegordijntje in mijn douche hangen! Jeej!

***

REACTIES:

  1. Cheyenna

   Ik heb er vandaag een gekocht bij de action, die was helemaal wit. Je had ze daar ook in het helemaal blauw. En dat voor iets minder dan 4 euro.

   Reageren
 1. Anneleen

  Oh wat vrolijk, leuk! Ik weet niet hoe het komt maar ik vind douchegordijnen op een of andere manier altijd heel snel vies… ik ben blij dat wij gewoon een deurtje hebben.

  Reageren
 2. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *