Nu in de Team Confetti webshop: unicorn stickers!

Can I get a woop woop!? Want de unicorn stickers zijn te koop! Ze zijn rond, ze zijn vrolijk, ze zijn magisch en ze kunnen met een paar klikjes van jou zijn…

Yeah yeah, unicorn magic! Ik liet er een heleboel maken (2.500 om precies te zijn) en daarom niet tien stickers in een pakje (zoals werd gesuggereerd door toekomstige kopers) maar vijftien! Dan kun je ze naar hartelust plakken. More is more als het om unicorn stickers gaat toch?

En waarop moet je ze dan plakken? Nou, in de Team Confetti agenda om maar eens te beginnen. Ze passen perfect op een dag in de maandoverzichten (voor als je bijvoorbeeld een magische dag gepland hebt). Maar je kunt ze ook als zegel gebruiken op envelopjes of papieren zakjes. Op snailmail of cadeautjes. Op je schoolspullen, op notitieboekjes of op je voorhoofd.

Eigenlijk bestaan er bijna geen plekken waar je ze níét op kunt plakken. ^_^

♥ KLIK HIER OM NAAR DE UNICORN STICKERS IN DE WEBSHOP TE GAAN ♥

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Ze zijn echt wel superschattig, maar dat is eigenlijk niet iets dat ik zo apart zou bestellen. Bij mijn volgende agenda kan ik ook wel stickers bestellen, of ik moet je planners misschien eens in huis halen. Succes met de verkoop! Ze zien er alleszins heel tof uit!

  Reageren
 2. Debbie

  Hoi! Ik wil de stickers bestellen, maar er gaat iets mis. Ben vanuit Bloglovin’ naar de blogpost gegaan -> sticker bestellen, winkelwagen, betalen -> bij het kiezen of ik in de Rabo app wil doorgaan blijft alles hangen. Ik probeer het opnieuw via pc (had account aangemaakt), maar er is eigenlijk nergens een optie om in te loggen in mijn account en de bestelling af te maken. Of om naar de winkelmand te gaan zonder weer iets nieuws in de winkelmand te gooien.

  Red: vanuit de mail die ik heb gekregen (omdat ik account heb gemaakt) kan ik wel naar mijn account. Misschien handig om die optie ook gewoon op de site te creëren?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Oeh, thanks voor de feedback! De webshop heeft sowieso wel een paar verbeterpuntjes. Binnenkort maar eens proberen tijd voor vrij te maken. :(
   Is het nu wel gelukt? Of is dat een andere Debbie. ;)

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *