Nog 4 TC FEELGOOD BOXEN in de webshop!

Nadat we gisteren (ik en mijn helpers, het was net Santa’s worksop) alle bestelde boxen hadden ingepakt, bleken we nog genoeg materiaal te hebben voor 4 extra TC FEELGOOD BOXEN!

Omdat ik niemand wilde teleurstellen en er zeker van wilde zijn dat iedereen die een box besteld had, er ook echt eentje zou krijgen, was ik voorzichtig geweest met de voorraad (er kan altijd wat misgaan).  Maar na goed tellen was de conclusie: 4 extra boxen. En die staan vanaf NU in de webshop!

En dat is fijn, want er waren een paar mensen die achter het net hebben gevist en een beetje verdrietig waren dat de box zo snel uitverkocht was. Voor hen dus een tweede kans. Jay!

Let op! Dit zijn 4 Nederlandse boxen. We kwamen erachter dat een buitenlandse box toch te hoog gegrepen is en dat de kosten daarvoor te hoog oplopen. De volgende keer zal er dus alleen een Nederlandse box te krijgen zijn. Dit vind ik HEEL jammer want het liefst zou ik hem over de hele wereld sturen. Maar voor nu is dat helaas toch echt niet haalbaar. We hebben het geprobeerd!

Ik wil dit moment ook gebruiken om iedereen nogmaals te bedanken. Bedankt voor de support, voor het enthousiasme, de lieve woorden en de belachelijke snelheid waarmee de box is uitverkocht. Ik hoop dat iedereen ontzettend blij is met zijn box die (als het goed is) morgen op de mat zal vallen. Ook een big thank you voor vrienden, familie (papa en mama) en natuurlijk Tom, die me er steeds van verzekerde dat alles op zijn pootjes terecht zou komen.

Het was een te gek avontuur en ik kan nog steeds niet geloven dat het gelukt is. Ik zit stiekem al te fantaseren over de inhoud van de volgende box, maar zal eerst even afwachten wat jullie van deze vonden. Als jullie hem hebben ontvangen, laat het me dan vooral weten wat je ervan vond, door een review te plaatsten in de webshop, te commenten hieronder, me een email te sturen of er een foto van te plaatsen op instagram.
Alvast bedankt!

REACTIES:

  1. Cleo

    Verdorie, weer te laat! Ik moet precies meer online zijn om up to da te te blijven ;-) . Dikke proficiat in ieder geval met het succes, ik wacht de volgende box af!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *