NOM NOM NOM TAG

header

Nom nom nom, this TAG is about food! I made up ten questions, so let’s get started!
Nom nom nom! Je raadt het al, deze TAG gaat over eten! Ik heb tien vragen bedacht voor deze TAG. Van je eigen broodje ontwerpen tot aan je favoriete dessert. Let’s begin!

pizza_homemade_pesto

WAT VIND JIJ LEKKER WAT VERDER IEDEREEN VIES VINDT (EN ANDERSOM)?
What do you like what everybody hates (and the other way around)?

Nou vindt niemand dit vies, maar als mensen vol beginnen te raken laten ze dit waarschijnlijk staan: de korstjes van pizza. Ik houd van pizza korstjes. Dus als ik mijn pizza niet helemaal op kan, knabbel ik eerder alle korstjes ervanaf dan dat ik het midden op eet.
I love pizza crusts more than I like the inside.

Waar ik niet van houd terwijl de rest van de wereld er verzot op is, zijn paddenstoelen. De smaak vind ik prima, maar de textuur geeft me de rillingen, squeek squeek!
I don’t like mushrooms, they squeek in your mouth.

diary_dec#1_20

WAT KOOK JE HET LIEFST (EN VEEL TE VAAK)?
What do you cook often?

Pasta pesto, all the way. Ik houd van pasta, ben verzot op pesto, zou het liefst de hele dag door pijnboompitten eten en strooi overal rucola overheen. Al mijn favorieten in een gerecht!
I love all the ingredients of pasta pesto, it’s my favorite.

dec#1_34

IN WELK RESTAURANT ZOU JE HET LIEFST ELKE DAG ETEN?
What’s your favorite restaurant?

The House of Spice in Groningen. Wat kunnen ze daar lekker koken! Het concept is ook bijzonder: elke week (of elke dag?) een nieuw menu. Je mag van tevoren kiezen of je vlees, vis of vegetarisch wil eten. Wat je krijgt is vervolgens een verrassing. Maar het maakt eigenlijk niet uit wat je kiest, alles is heerlijk (en biologisch/uit de streek/seizoen georiënteerd).
The House of Spice in Groningen.

Gogogoat

ALS ER EEN BROODJE NAAR JE VERNOEMD ZOU WORDEN, WAT ZOU ER DAN OP ZITTEN EN HOE ZOU HET HETEN?
If you could invent a sandwich, what would you name it and what would be on it?

Ik herinner me de geweldige broodjeswedstrijd van Hema nog waar je je eigen broodje kan samenstellen en een naam kon geven. De wedstrijd is allang afgelopen, maar de website bestaat nog steeds! Mijn broodje heet Gogogoat! Er zit geitenkaas, gebraden kip, honing, pijnboompitten en rozemarijn op. Jammer dat de website niet een echt broodje genereert want ik wil hem nu opeten!
My sandwich is called Gogogoat! and has goatcheese, chicken, honey, pinenuts and rosemary on it.

DEEL EEN HANDIGE KOOKTIP:

Volgens mij ben ik nogal langzaam en omslachtig in de keuken, een gouden tip gaat denk ik uitblijven (dat laat ik aan de mensen die ik ga taggen over, haha). De enige tip die ik heb (hij is echt heel erg saai) is: Als je een ei hebt gekook en hebt laten schrikken (altijd doen), sla je ei dan op je bord op meerdere plekken totdat de hele schil gebarsten is. Zo kun je in een keer de schil eraf halen in plaats van met je nagel stukje voor stukje eraf te peuteren.

onion_rings_oven1

WAT STAAT ER NOG OP JE FOOD BAKING BUCKET LIST?
What’s on your food baking bucket list?

Deze onionrings uit de oven ga ik vandaag nog maken! Ik heb sinds kort een liefde voor onionrings ontwikkeld, maar bezit geen frituur (en ben dat ook niet van plan). Ik ben benieuwd of ze zo lekker worden als ze eruit zien!
These onionrings.

uurweker_pizza_dinner

ZELF KOKEN / ETEN BESTELLEN / BUITEN DE DEUR ETEN
What would you rather do: cook your own meals, order in or eat in a restaurant.

Buiten de deur eten! Jammer dat het een beetje te prijzig is om elke dag te doen, anders zou ik alles buiten de deur eten. Als we een weekendje weg zijn of op vakantie gaan, vind ik dat altijd de leukste attracties. Ik hou van restaurantjes uitzoeken in obscure reisgidsjes en voor weinig geld heerlijk eten, terwijl twee straten verderop de andere toeristen een vermogen voor een vieze hotdog betalen.

Nou zijn mijn kookkunsten de afgelopen jaren flink verbeterd en ben ik echt wel in staat iets heel erg lekkers op tafel te zetten, maar er zijn toch altijd mensen die het nog veel beter kunnen…

BEN JE ERGENS ALLERGISCH VOOR?
Are you allergic?

Nee, voor zover ik weet ben ik nergens allergisch voor, lucky me!
No, lucky me!

pompoensoep_93

WAT IS JE FOOD OBSESSIE VAN DE AFGELOPEN TIJD/WEKEN/DAGEN?
What’s your food obsession right now?

Pompoensoep! Ik ben verslaafd! Hier vind je het recept.
En verder kan ik niet ophouden met denken aan chocoladetruffels. Ik at er eentje op een feestje vorige week en nu zit het in mijn hoofd. Misschien vanmiddag even naar de winkel…
Pumpkinsoup and chocolate truffels.

jan_2014#4_6

WAT IS JE FAVORIETE TOETJE?
What’s your favorite desert?

IJS! Het liefst in een tropische fruitsmaak zoals limoen, passievrucht of mango. Of ijs met warme cake (bijv. brownies) Of Ben and Jerry’s Fish Food, mijn favoriet.
Icecream!

***

Nu zou een TAG een TAG niet zijn, als ik niet een paar leuke bloggers zou TAGGEN:

Dilek van PSbyDila.com, omdat ik elke week haar food diary lees.
Iris van ikbenirisniet.nl, omdat ze heel bewust met eten bezig is.
Teske van teskuh.nl, omdat ze net de maand van de keukenprinses heeft afgerond.
Aranka van ByAranka.nl, omdat ze steeds meer lekkere recepten deelt.
Marlous van thelastdaysofspring.nl, omdat ze weet wat lekker is en kookboekreviews schrijft.
Lonneke van Lnnk.nl, omdat ik van haar mooie en frisse eetfoto’s vaak van mijn stoel val.
Alyssa van Alyssaa.nl, omdat ze heerlijke bosbvruchtenpannenkoeken bakt.

Heb ik je niet getagd, maar wil je graag deze TAG overnemen? Please do! Ik zou het alleen wel waarderen als je bij je artikel dan een linkje plaatst naar onze blog. Thanks!

REACTIES:

 1. PSbyDila.com

  Superleuk dat je me hebt getagd! Normaal ben ik niet zo’n fan van tags, maar aangezien deze over eten gaat ga ik er eens over nadenken. ;) En aan die broodjeswedstrijd van de Hema heb ik toen ook meegedaan!

  Reageren
 2. Dorien

  Toffe TAG! Lijkt mij leuk om de TAG over te nemen, I love foood! ;) Oooh en pompoensoep <3 Dat is en blijft iets waarvoor je mij midden in de nacht wakker mag maken. Heerlijk!

  Reageren
 3. Pingback: Nom Nom Nom Tag | CupcakeSweetheart

 4. Pingback: Nom Nom Nom Tag | maaika.nl

 5. Pingback: De Nom Nom Nom Tag | IKBENIRISNIET

 6. Pingback: De Nom Nom Nom Tag | Dambitious.nl

 7. Pingback: NOM NOM NOM Tag | 'Hare Maristeit''Hare Maristeit'

 8. Pingback: De Nom nom nom Tag: Vragen aan mij over Voeding | De Voedzame Keuken: van Vulling naar Voeding

 9. Pingback: FOOD: Nom nom nom tag | nuriaarantxa.com

 10. Pingback: The nom nom nom Tag | bymirandaa

 11. Pingback: Non Nom Nom tag | Groentje Gezond

 12. Pingback: De SUSHI tag - Sushi-San

 13. Pingback: De nom nom nom tag | Ik bak er iets van

 14. Pingback: #NomNomNom Tag | W in Wonderland

 15. Pingback: Foodie: Nom Nom Nom tag | My version of events

 16. Pingback: #NomNomNom Tag | Chivalrous Cooking

 17. Pingback: Persoonlijk: nom nom nom tag | Eet het beter

 18. Pingback: Vegan Cheesecake | NoNo's Kitchen

 19. Pingback: Blog TAG: Nom nom nom | mammiemammie.nl

 20. Pingback: Nom Nom Nom Tag & laag pitje | Jude's Diner

 21. Pingback: NOM NOM NOM TAG | YammieYam

 22. Pingback: De NOM NOM NOM Tag | A Lovely Encouragement

 23. Pingback: Tag: Smakkelijk “nom nom nom” etenSerenitheory | Serenitheory

 24. Pingback: #NomNomNom Tag

 25. Pingback: De ‘Nom Nom Nom’ Tag | Roos notes

 26. Pingback: Nom Nom Nom Tag | Laura Collin

 27. Pingback: Non Nom Nom tag | Groentje Gezond

 28. Pingback: Nom Nom Nom Tag - Bringing Happiness

 29. Pingback: Overzicht tags; alle vragenlijsten voor bloggers - BlogQueen

 30. Pingback: Nom nom nom tag Foodblog Foodinista

 31. Pingback: TAG: Nom Nom Nom | A Little Less Perfect

 32. Pingback: Blog TAG: Nom nom nom

 33. Pingback: Nom nom nom tag - Mamaliefde

 34. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

 35. Pingback: Non Nom Nom tag – My Blog

 36. Pingback: Nom Nom Nom Tag & laag pitje – 9dayop9n

 37. Pingback: Nom nom nom tag | Ik ben glutenvrij

 38. Pingback: NOM NOM NOM Tag - The Girl in Bed

 39. Pingback: Blog: nom nom nom tag – WordPress Import

 40. Rice Purity Test

  The full glance of your website is excellent and as neat as the content material! Are you searching for a love language quiz? If yes, then I know one site about the rice purity test. To understand your partner’s favorite way to show your love, the Love Language Quiz works to keep your relationship on the right track. So go and give this test.

  Reageren
 41. Twitch Bits to Dollars

  I really appreciate to read this blog it is very impressive and informative content. Are the Twitch Bits refundable? Then the answer is No, Twitch Bits are non-refundable. Once you have bought them, there’s no way of getting back the money you spent on them. Also, Twitch users can obtain Twitch bits by purchasing them from the Twitch store and we can use them as us dollars by converting twitch bits to dollars.

  Reageren
 42. Master royale infinity

  I might want to say that this blog truly persuaded me to get it done! Much obliged, generally excellent post. If you need free gems and gold in Clash Royale. Master Royale private server MOD that allows us to use unlimited Gems and Gold. Read the full article to the finish to learn more about the Master Royale Infinite and its features, gameplay, and gaming categories.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *