Nails of the week: Neon glitter.

Ik grijp vaak terug op lakjes die ik al een tijdje heb en die ik superfijn vind. Het enige jammere daaraan is dat jullie niet naar de winkel kunnen rennen om dezelfde te halen omdat de meeste van mijn lakjes allang niet meer in de winkel te koop zijn. Vandaag doen we het een beetje anders en laat ik iets NIEUWS zien (jaja).

pers pakketje

De webshop Cosmetics by Kim stuurde me dit mooie roze pakketje op, waar een aantal ontzettend leuke lakjes in zaten. Vandaag laat ik er twee zien. Het leuke aan deze webshop is dat ze er hele leuke en originele lakjes verkopen, ze zijn spotgoedkoop (rond €2) en alles is dierproefvrij. What’s not to like?

yes love neon glitter

Neon Glitter by Yes Love.
De held van vandaag is dit lakje van Yes Love. Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar ik was meteen fan. Neon glitters, ow yes! Het enige nadeel van dit lakje is dat hij heeeel dun is. Maar daar hadden de meiden van Cosmetics by Kim blijkbaar al aan gedacht, want…

fogan cosmetics

Color 14 by Fogan Cosmetics.
Ze stuurden ook een wit lakje mee van het merk Fogan Cosmetics (kende ik ook nog niet). Ik lakte mijn nageltjes eerste wit met twee laagjes Fogan. Hij dekte prima na twee laagjes, maar had een beetje een kalkige uitstraling (zie je vaak bij wit).

yes love neon glitter combo

Neon Glitter by Yes Love.
Het zalmroze kleurtje van het Yes Love lakje is heel doorzichtig, maar haalt wel wat van de kalkigheid van de witte lak weg. Spierwitte nagellak vind ik niet zo mooi, maar door er de glitterlak overheen te doen wordt het een mooie gebroken wit. Ik vind de combinatie van de verschillende formaten en kleuren glitters ontzettend leuk staan (en anderen ook, ik kreeg er al een complimentje over van een andere blogger).

neon glitter on white

Eindoordeel: Jammer dat het Yes Love lakje zo doorzichtig is en dus eigenlijk een topcoat is, maar tegelijkertijd kun je hem waarschijnlijk wel met andere kleuren nagellak combineren dan alleen wit omdat hij zo doorzichtig is. Ik heb ook gemerkt dat beide lakjes (met een goede topcoat) heel goed blijven zitten.

***

Binnenkort laat ik nog een paar nagellakjes van Cosmetics by Kim zien, en daar zitten nog een paar hele speciale lakjes tussen ;)

***

Lakjes van Fogan Cosmetics kosten €1 en kun je kopen bij Cosmetics by Kim.
De lakjes van Yes Love kosten €2 en zijn ook te koop bij Cosmetics by Kim. 

REACTIES:

 1. Annelies

  Die neon-nagellak is super gaaf! Ik ben meteen gaan struinen door de nagellakjes op de site, maar ik wacht nog even met bestellen. Straks mis ik leuke vondsten uit je volgende blogs ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Het lijkt me ook zooooo moeilijk kiezen, het zijn er zoveel ;) Over twee weken laat ik weer wat zien van Cosmetics by Kim, volgende week heb ik eerst nog iets anders speciaals…

   Reageren
 2. Susan

  Wat een leuk lakje, past goed bij jullie achtergrond haha! Net wat anders dan anders, ziet er goed uit. En grote pluspunten voor het feit dat het dierproefvrij is natuurlijk :)

  Reageren
 3. Pingback: Nails of the week: Confetti glow | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *