Nails of the week #7

header

Ik heb mijn geliefde schilderstape weer uit de kast getrokken om deze vrolijke driehoekjes op mijn nagels te toveren. Ik leg even kort uit hoe ik te werk ging.

notw#7_21

Allereerst lakte ik mijn nagels vrolijk roze met Essie Lovie Dovie. Vervolgens knipte ik vijf stukjes tape van mijn rolletje en plakte ik deze met het puntje naar boven op mijn nagels.

notw#7_18

Vervolgens lakte ik een laagje van Catrice Raspberry Fields Forever over het blootliggende deel van mijn nagels en trok meteen het stukje tape van mijn nagels.

notw#7_4

Topcoat eroverheen, et voila!
Let er wel op dat je de onderste nagellak eerst erg goed laat drogen, anders trek je het samen met het stukje tape zo weer van je nagels.

notw#7_13

Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.
Catrice nagellakken zijn te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister voor €2,50.

REACTIES:

 1. Jasmine

  Erg mooi en laat me sterk denken aan een H&M jurk van even geleden. Geweldig idee met die schilderstape. Had het al eens met gewone plakband geprobeerd, maar dat was geen succes.

  Reageren
 2. Elisse

  Tof! Ik probeer ook regelmatig iets uit met mijn nagels, maar vaak wordt dat toch een grote kliederboel omdat ik niet genoeg geduld heb om te wachten tot het eerste laagje helemaal is opgedroogd :p

  Reageren
 3. Pingback: Nails of the week: simple triangle nail art | Team Confetti

 4. Pingback: Favorieten augustus | Team Confetti

 5. Pingback: Nails of the week: Meike made me do it! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *