Muzikale Noot #2 Mélissa Laveaux

header3

Dankzij mijn vriend heb ik de muziek van Mélissa Laveaux ontdekt en ik vind dat meer mensen haar muziek moeten leren kennen!

afbeelding tekst

Mélissa’s muziek valt in de genres roots / soul / blues / pop. Haar stijl doet me ergens wel denken aan Santigold, met een vleugje Selah Sue. Ze komt uit Canada en is volgens mij nog niet echt groot doorgebroken, jammer want ik zou haar best live willen zien!

Hieronder kun je 2 video’s bekijken en als ’t je bevalt, kun je hier haar album “Dying is a wild night” beluisteren.

REACTIES:

  1. Tasi

    If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *