Muzikale noot – Toro Y Moi

Toro Y Moi

Na een half jaar muzikaal vastgeroest gezeten te hebben met dezelfde albums op repeat, vond ik het wel weer tijd voor wat nieuws. Meestal blijf ik op bekend terrein, kijk of artiesten die ik tof vind misschien een nieuwe plaat uit hebben gebracht. Maar deze keer stuitte ik op iets nieuws…

Anything in return Toro Y Moi

Tijdens mijn zoektocht vond ik het elektro pop album “Anything in return” van de voor mij onbekende artiest Toro Y Moi (Chazwick Bundick). Hij is een Amerikaanse muzikant/producer, wiens muziek onder het genre chilliewave valt. Veel effecten, synthesizers, loopjes, gefilterde zang en simpele melodieën.

“Anything in return” is naar mijn mening een zomerse cocktail van Justin Timberlake met James Blake. Luisterend naar dit album kom ik in een dromerige, onbezonnen vakantie sfeer, zelfs wanneer ik fietsend door de regen, op weg ben naar mijn werk…fijn album dus!

Benieuwd? Luister hieronder naar zijn muziek, of bezoek de site van Toro Y Moi.

REACTIES:

  1. meike

    Ja, moet je zeker doen! Hij maakt ook nog muziek onder de naam “Les Sins”, dat valt meer in het dance genre, wie weet vind je dat ook leuk.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *