Wat te doen #5

header

Heb je nog niets te doen dit weekend, lees dan snel verder voor een overzicht van wat je dit weekend allemaal kunt gaan doen in Groningen.

Archetypes / Locatie: NP3.tmp

Archetypes / Locatie: NP3.tmp

VR 9 & ZA 10 aug – De Engelse kunstenaar Dylan Shields bouwt van 17 juli t/m 31 augustus in kunstcontainerhal NP3.tmp enkele weken aan zijn nieuwe, monumentale kartonnen ‘archetypes’. Kom langs en volg zijn proces! Op de site van Dylan Shields kun je zijn werk bekijken.
Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling in NP3.

 

Punk rock heavy metal karaoke band / Locatie: Vera

Punk rock heavy metal karaoke band / Locatie: Vera

ZA 10 aug – De hitjes komen langs en soms staan er verassend goede zangers en zangeressen op het podium. Het genot van plaatsvervangende schaamte is ook heerlijk. De Punkrockheavymetalkaraokeband is een onmisbaar fenomeen in de VERA-zomer. Mocht je het nog niet hebben meegemaakt (uhm): band speelt live en jij mag zingen.
Klik hier voor meer informatie.

 

ATTACH! / Locatie: Paradigm

ATTACH! / Locatie: Paradigm

ZA 10 aug – Paradigm Festival 2013 zal de ultieme ontmoetingsplek zijn voor de vrijdenkende bezoeker. Een plek waar iedereen één liefde met elkaar deelt, namelijk die voor de muziek. Creativiteit staat voorop en zal samen met de rauwe en stoere uitstraling van de loods en haar omgeving zorgen voor de kenmerkende Paradigm-sfeer. Daarnaast zorgt Paradigm weer voor een diverse en kwalitatief hoogstaande line-up bestaande uit internationale en nationale headliners op vijf verschillende podia.
Klik hier voor meer informatie.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *