Zomervakantie lama-invasie!

Gastblog door Vera – Voor sommigen van jullie is het misschien al zover en voor anderen is het (hopelijk) niet zo lang meer wachten: zomervakantie! En hoewel de zomerperiode voor de werkgelegenheid van freelancers vaak wordt aangemerkt als ‘komkommertijd’ ziet het er voor mij naar uit dat ik het de komende maanden HEEL erg druk ga hebben met een heleboel supertoffe dingen.

Tot zover is er niks aan de hand; ik houd van mijn werk en ik werk wanneer het nodig is. Dit betekent alleen wel dat ik wellicht niet op vakantie ga deze zomer. Ook al geen enorm probleem (ik kan immers vakantie nemen wanneer het mij uitkomt), maar er is wel iemand in mijn omgeving die koste wat het kost op vakantie wil dit jaar; mijn lama van papier.

En daar komen jullie ‘in the picture’. Want wie mij en mijn blog al een tijdje volgt kent mijn vakantietraditie misschien al wel; de lama-invasie. Ik ga niet op reis zonder lama op een stokje, waarmee ik allerlei kekke vakantiefoto’s maak.

Zoals hier in Londen:

Drukwerk

Of twee jaar geleden in Italië:

Italie lama invasie

En vorig jaar tijdens onze roadtrip door Amerika:

Italie lama invasie

Afijn, mijn lama wil dus op vakantie. En hij wil met jullie allemaal mee! Vandaar dat ik er deze zomer weer een bescheiden illustratie-wedstrijdje tegenaan smijt. Hoe ik dat voor me zie? Nou, je kunt onderstaande printable gratis downloaden en uitprinten. Knip de lama uit, plak hem op een stokje en neem hem mee op vakantie of dagje uit. Maak zoveel mogelijk leuke foto’s met hem en upload ze op instagram met de hashtag #LLAMAONTOUR (ja, twee L-en, want zo schrijf je lama in het Engels en buitenlandse inzendingen zijn ook welkom!).  Zo heeft mijn lama de vakantie van zijn leven!

Gastblog6_Llama on tour by franje design2015_NL_BLOG

De lama heeft vorige week met mij al proefgedraaid in Utrecht en dat zag er zo uit:

Gastblog6_Utrecht lama

Ik snap natuurlijk ook wel dat jullie niet ‘voor de kat haar viool’ foto’s gaan maken de hele vakantie, daarom stel ik er iets tegenover: je kunt een franje design lama-pakket winnen als je meedoet! De vraag is dus niet óf je meedoet maar hoe vaak. Je kunt onbeperkt foto’s uploaden op de hashtag en ik kies een winnaar op vrijdag 14 augustus, die ik via instagram bekend zal maken. Kleine bonus: de leukste inzendingen verzamel ik in een blogartikel op mijn eigen blog.

Ondanks dat ik zelf (zoals het er nu naar uit ziet) niet naar het buitenland ga, neem ik mijn lama natuurlijk ook mee als ik leuke dagtripjes ga maken (het kan niet de hele zomer ‘all work and no play’ zijn). Hij gaat het liefst overal mee naartoe, namelijk. Doen jullie gezellig mee?

Download jouw zomer-lama HIER.

Succes!

P.S: Zorg ervoor dat je instagram account openbaar is, anders kan ik je inzending niet zien en dus ook niet meenemen in de wedstrijd!

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Tamara

  Top idee! Je zou eigenlijk al die foto’s moeten verzamelen in een llama on tour fotoboek ofzo, haha. (heb je trouwens de spoonflower competitie met het lama thema gezien?)

  Reageren
 2. Anne

  Oh ik had hem graag meegenomen naar Berlijn vorig weekend! Maar ik heb nog wel een aantal andere bestemmingen (een relax weekje in Luxemburg en daarna Tomorrowland!). Wij gaan veel plezier beleven samen :)

  Reageren
 3. Ilse

  Hahaha dit is zo melig! Ik kan niet wachten om overal foto’s op te zien duiken! Dit doet me trouwens wel een beetje denken aan ’t Instagram-profiel ‘keeskip’. Dat is een kerel die overal foto’s maakt van de rubberen kip Kees en dan foto’s op Insta zet. Geniaal is dat!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *