Kawaii box unboxing + give away!

Jongens, ik kon het niet laten. Of ik een kawaii box wilde uitproberen? Het kind in mij nam het over en gilde ‘JA’. En zo kwam het dus dat er een ietwat verfrommeld doosje werd bezorgd bij mij thuis. Zat er iets in wat ik echt nodig had? Neh… Heb ik er lol mee gehad? HELL YES! Vandaag unbox ik de kawaii box en maken jullie kans op óók zo’n verassingsdoos.

kawaii_6

Wat is het nou, zo’n kawaii box? Je kunt het denk ik wel raden. De kawaii box is een doos die je maandelijks (vanuit Amerika) krijgt thuisgestuurd voor $18,90. Dat is omgerekend ongeveer 17 euro. Maar hoe een langer abonnement je afsluit, hoe goedkoper de box wordt.

In die doos zitten 10-12 kawaii goodies gepropt. Gepropt ja, er was geen cm in dit doosje wat niet benut was. Zullen we eens kijken wat erin zit?

kawaii_1

Dit schijnt een ‘korean diy stitching keychain’ te zijn. Oftewel, een sleutelhanger waar je zelf heel crea bea iets op kan borduren. Hier had je mij als klein kind waarschijnlijk heel blij mee gemaakt, maar vind ik nu teveel gedoe. NEXT!

kawaii_13

Ah! Het is een ‘moomin plushie’! Wat ’n cutie hey! (Dat hoorde ik een Groningse mevrouw laatst in de IKEA zeggen en ik hou ‘m d’r in). Misschien voor in de auto…? NEXT!

kawaii_34

Dit is een ‘neko sticker sheet’ en een ‘kawaii mini pouch’. De stickers zijn eigenlijk katjes in hun ondergoed die je sticker-kleren aan kunt trekken en sticker-kapsels op kunt zetten. Wederom had ik dit als kind he-le-maal het einde gevonden. Het zakje is perfect om een klein cadeautje in te stoppen. NEXT!

kawaii_19

Ach kijk nou, ook al zo schattig. En ook nog best praktisch! Een ‘lucky baby sheet pen’ en ‘cute bunny paperclips’. Dit soort pennen vind ik heel erg fijn, zwarte fineliners die niet veel ruimte innemen en er supercute uitzien, love it. NEXT!

kawaii_36 kawaii_42

Uh oh, spannende groene koekjes. Tom keek me extreem wantrouwend aan toen ik hem een ‘bourbon petit green tea flavored cookie’ aanbood, maar toen de laatste op was, vond hij het jammer. Goedgekeurd dus. NEXT!

kawaii_32

‘Funny forest greeting card’. Deze vind ik ook leuk. Een kaart met uitgestanste vormpjes waar je een soort onoverdekte kijkdoos mee kan maken. Snapt iedereen wat ik bedoel? Hij is niet te kinderachtig én er zit een envelop bij. NEXT!

kawaii_15

Juist. Het is denk ik een soort sleutelhanger, deze ‘taiyaki crêpe charm’? Ik vind hem een hoog WTF-gehalte hebben. Want een vis? Met slagroom, rietjes, een stuk kiwi en een chocoladehart erin? Ik snap ‘m niet. Gekke Japanners… NEXT!

kawaii_25 kawaii_45

Ik heb het beste voor het laatst bewaard, want deze ‘korean diy magic balloon set’ was echt fantastisch. Ik heb er een hele middag (en stiekem ook nog een hele avond) plezier van gehad. De voorbeelden waren een beetje tricky, dus toen ik het principe doorhad, heb ik die links laten liggen. Er zaten een pompje, ballonnen en zelfs plak-oogjes bij! De volgende keer dat ik ga solliciteren kan ik nu ‘professioneel ballondieren-maker’ op mijn cv zetten want ik vind mijn paarse poedel echt een work of art geworden…

Er zat ook nog een kralensetje tussen, maar daar ben ik blijkbaar vergeten een fotootje van te maken. Die had hetzelfde plastic knutselgehalte als de sleutelhanger die je nog moest borduren. ^_^

Ik vond het uitpakken van de box heel leuk, maar het is denk ik het allerleukste om te krijgen als je écht nog een kindje bent. Ik was op negen-jarige leeftijd in ieder geval helemaal uit mijn plaat gegaan. Heb je dus een dochter die wel van knutselen en schattigheid houdt? Trakteer haar dan ALSJEBLIEFT een keer op zo’n doos. Of toch gewoon jezelf, als je het gevoel hebt dat het kind in je het nodig heeft (ik had het even nodig).

WINACTIE
Wil jij ook een keer zo’n knotsgekke kawaii box proberen? Om kans te maken op een kawaii box hoef je alleen bij de comments duidelijk aan te geven dat je meedoet. Ook moet je je nog even aanmelden in het programmaatje hieronder. Je hoeft maar één van de opties bij Rafflecopter aan te klikken, dan doe je al mee. Maar hoe meer opties je aanklikt, hoe meer kans je maakt. Rafflecopter kiest aan het einde van de winactie op een eerlijke manier één willekeurige winnaar uit. Je hebt 19 dagen de tijd om mee te doen. Succes!

a Rafflecopter giveaway

REACTIES:

 1. Kirsten

  Geweldig zo’n unboxing. Krijg zelf al helemaal zin om zoiets zelf te doen, ook nu ik al 33 ben (als kind had ik dit fantastisch gevonden, als het maar roze was). Ik ga volgende week naar Japan en hoop daar zelf wat Kawaii (cute/schattige) spullen/winkels te gaan zien. Hello Kitty here i come!

  Reageren
  1. Janine

   Kirsten, als je in Tokyo bent is de KiddyLand in Harajuku absoluut een must! Er zijn bijna meer volwassenen dan kinderen en je kunt er zulke leuke dingen krijgen :)
   En natuurlijk Tokyu Hands. Mijn meest-favoriete winkel in Japan! Veel plezier!

   Reageren
 2. Kirsten

  Het is me overigens niet helemaal duidelijk of ik nu meedoe met de verloting of niet. Moet ik eerst alle 14 pagina’s liken/retweeten/etc.?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Volgens mij is het hoe meer je aanklikt, hoe meer kans je maakt. Maar ik heb deze link doorgekregen van de Kawaii mensen zelf en wist nog niet dat er zo’n lijst met opties zou komen (dat zie je pas ná het publiceren van het blogartikel). Ik ga het voor de zekerheid nog even voor je checken. ^_^

   Reageren
   1. Olga Bericht auteur

    Bericht terug van Kawaii box: je hoeft maar één van de opties bij Rafflecopter aan te klikken, dan doe je al mee. Maar hoe meer opties je aanklikt, hoe meer kans je maakt.

    Reageren
 3. Irene

  Ik vind het een superfijn initiatief! :D Zou er als kind ook helemaal blij mee geweest zijn en nu misschien nog wel :p

  Reageren
 4. Natasja

  Wat tof dat je een review over de kawaii box hebt gemaakt Olga! Erg leuk om te lezen :)
  Ik heb de kawaii box al een paar keer mogen reviewen en ben het met je eens dat er soms een artikel tussen zit dat leuker is voor een jonger publiek. Maar veel items kan ik wel zelf gebruiken ^_^ of ik maak er vrienden blij mee.

  Reageren
 5. Bianca

  Oooh, wat leuk!!! Mijn jongste dochter is weliswaar 14, maar is stapel op zo ongeveer alles dat uit Japan komt, dus wij willen best zo’n goodies doos winnen hoor, wouldn ‘ t mind it at all.

  Reageren
 6. Story addict

  Super kawaii! :D (en ook al zaten ze niet in de box, je sokken zijn ook errug tof!). Ik word altijd wel enthousiast van dit soort frutsels (zelfs van het borduur-je-eigen-sleutelhanger-ook-al-heb-je-betere-dingen-te-doen-ding en die gekke milkshake-vis(?)), ik waag dus graag een kansje ;D

  Reageren
 7. Linda

  Wat super leuk dit, als meisje was ik hier helemaal door het lint van gegaan :-) Gelukkig heb ik een nichtje van 8, die net is als haar tante en ik zou haar er heel graag mee willen verrassen, ik doe graag mee.

  Reageren
 8. Britt

  Oh ik doe heel graag mee! Heb een penvriendinnetje (misschien wel twee) vsn wie ik zeker weet dat ik haar hier blij mee kan maken!

  Reageren
 9. Kathleen

  Waaah! Die stickertjes zien er echt super uit! Ik ben echt zo’n fan van stickertjes. En die koekjes zou ik ook wel een keer willen proberen. Ze zien er lang niet slecht uit.

  Reageren
 10. Tamara TS

  Wat een superleuke winactie! Kawaii is geweldig. Af en toe lijkt het wel alsof Japan een heel aparte wereld is, waar rare uitvindingen worden gedaan, veel lekkerder gegeten wordt en waar alles ontzettend schattig (kawaii) is.
  Ik doe dan ook heel graag mee!

  Reageren
 11. Pingback: Confetti Soap #62 + kattenbonus! | Team Confetti

 12. essaywriter org

  You don’t have to pay for revising your text. If our specialist makes a mistake, he is always ready to admit his fault and add finishing touches. We seek perfection and want our customers to share this road with us!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *