Ik zoek baas #27

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke maand tien asieldieren in het zonnetje. Deze maand een pluizige cavia, een kat met maar een oog en nog acht lieve dieren die op dit moment nog in het asiel wonen. Ze zijn over het hele land verspreid en zoeken allemaal nog een baasje!

beau

Beau uit Dierentehuis ’t Schuthok Den Helder.
In feite is Beau slachtoffer van de crisis: zijn baasje had niet langer voldoende geld voor het onderhoud. Om eerlijk te zijn: Beau is geen geschikte hond voor in een gezin met kinderen. Niet alleen trekt hij behoorlijk, ook is zijn kennis van goed luisteren niet bijzonder groot. Werk aan de winkel dus. Gelukkig is Beau slim genoeg om bij te leren. Als waakhond is Beau een toppertje. Niemand komt ongewenst je huis in (of uit).
Heb je ervaring met honden wil je graag meer informatie over deze kanjer? Klik dan hier.

sloeber

Sloeber uit Dierencentrum Achterhoek te Doetinchem.
Sloeber is 11 jaar, heeft een brilletje nodig (aan beide ogen een oude aandoening) maar is voor de rest even kwiek en vitaal als haar jongere soortgenoten. Ze is voor mensen vreselijk lief en ook nog eens erg sociaal naar andere katten toe.
Ben je gevallen voor dit lieve oude dametje? Klik dan hier.

dumpie

Dumpie uit Knaagdierencentrum Heiloo.
Dumpie is een lief hamstertje van 5 maanden.. Hij is in het asiel terecht gekomen omdat de katten van zijn vorige baasje hem wel heel interressant vonden…
Heb jij nog een plekje over voor deze lieve hamster? Klik dan hier.

diva

Diva uit Stichting Stichts Asyl voor Dieren te Utrecht.
Deze Diva vertoont gelukkig geen diva-gedrag, maar iedereen wordt hartelijk begroet. Wanneer ze je ziet, krult ze haar neusje omhoog en lacht ze zelfs naar je. Diva heeft een baasje (of baasjes) nodig die bij het begin willen beginnen en Diva goed kunnen begeleiden in haar gedrag naar andere honden. Gelukkig is ze nog hartstikke jong en heeft Diva alle potentie om een hele leuke hond te worden. Een cursus zou voor haar heel erg goed zijn, ook is dit een hele leuke manier om samen met haar een band op te bouwen.
Zie jij het helemaal zitten met deze beauty? Klik dan hier.

mentabi

Mentabi uit Dierentehuis Kennemerland te Zandvoort.
Mentabi is een lieve maar wat afwachtende kater die tijd nodig heeft om uit zijn schulp te komen. Hij zoekt een huis waar hij lekker zijn gang kan gaan en eeen beetje met rust gelaten wordt. Hij mist een oog maar heeft daar verder geen problemen mee. Hij gaat graag naar buiten.
Heb jij genoeg geduld voor dit mooie dier? Klik dan hier.

speedy

Speedy uit Knaagdierencentrum ‘Knaagspoor’ te Ridderkerk.
Speedy is lekker wollig, goed met kinderen en zou graag een paar vriendjes om zich heen hebben.
Zie jij dit bolletje wel bij jou thuis zitten? Klik dan hier.

bommel

Bommel uit Dierenasiel Zuidwolde.
Vrolijk kwispelend gaat Bommel door het leven, zijn staartje staat zelden stil. Bommel is dol op gezelschap en zijn grootste hobby is knuffelen. Al die behoefte aan aandacht heeft voor Bommel wel een keerzijde, Bommel kan namelijk moeilijk alleen zijn. Gelukkig heeft hij hier minder moeite mee in het gezelschap van een andere hond.
Wil jij Bommel graag mee naar huis nemen om te knuffelen? Klik dan hier.

toko

Toko uit Dierenopvang Heerlen.
Toko is een kater die eerst goed moet wennen voordat je zijn aandacht krijgt. Hij laat zich ook niet meteen aanhalen. Daarom kan hij niet geplaatst worden bij kinderen.Toko kan wel bij andere katten en wilt dolgraag naar buiten.
Wil jij het wel proberen met Toko? Klik dan hier.

jozua

Jozua uit Het Knaaghof te Rijswijk.
Jozua is een echte knuffelkont. Hij zoekt een dame waarmee hij lol kan trappen. Hij houdt van iedereen die hij tegen komt.
Kunt jij hem een huisje geven? Klik dan hier.

jip

Jip uit Dierenopvangcentrum De Doornakker te Eindhoven.
Jip is een heel vrolijk vogeltje. Hij komt altijd kijken wat je aan het doen bent en is erg nieuwegierig. Daarnaast vind Jip ook alles interessant.
Zou jij deze vrolijke vogel een nieuw huisje willen geven? Klik dan hier.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Pingback: Ik Zoek Baas | ikzoekbaas.dierenbescherming.nl - Inlog NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *