Ik zoek baas #7

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierenasiel St. Eugene Gebhard Maastricht.

djabla

Djabla is een hele lieve, aanhankelijke staffordshire terrier teef van ongeveer 4 jaar oud. Djabla is altijd heel vrolijk en vriendelijk als ze iemand ziet, vooral als deze met haar gaat wandelen.
Ze is gek op ballen en spelen op de speelweide.

Klik hier voor meer informatie over Djabla.

bibi

Bibi is op 23 april geboren samen met haar broertjes Jip en Tiko. Ze zijn gevonden op straat zonder moeder. Gelukkig konden ze terecht bij een fijn gastgezin. Bibi is erg nieuwsgierig, speels en erg aaibaar. Dit poesje redt zich prima alleen maar heeft ook graag een baasje in de buurt.

Klik hier voor meer informatie over Bibi.

myra

Myra is ontzettend verlegen, maar bij haar gastgezin gaat het steeds beter. Met een beetje moeite zal dit konijntje waarschijnlijk helemaal opbloeien. Geef haar dus een heel leuk ruim hok samen met een dapper mannetje en dan komt het helemaal goed.

Klik hier voor meer informatie over Myra.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Veronica

    Wat een goed initiatief om zo de asieldieren eens in het zonnetje te zetten! Het is dat ik onwijs allergisch ben anders had ik ze alle drie zo in huis genomen, wat een schatjes!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *