Ik zoek baas #23

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag een twee lieve katten en een innemende hond. En ze zoeken allemaal nog een baasje!

De asieldieren van deze week zitten te wachten op een nieuw baasje in Dierencentrum Achterhoek in Doetinchem. Dit zijn ze:

popeye

Deze bundel spieren heeft het bijpassend karakter. Iets aan de dominante kant maar kijkt in het begin liever de kat uit de boom als het om nieuwe mensen gaat. Eenmaal gewend is het een drukke en leuke actieve hond. Zijn dominatere karakter maakt wel dat dit geen beginnershond is. Popeye vraagt een recht-door-zee en consequente omgang en vooral leiding.
Kun jij dit guitige koppie niet weerstaan? Klik dan hier.

cirrus

Cirrus is een makkelijke, relaxte kat. Zij is met kittens bij het asiel terecht gekomen, de kittens zijn inmiddels geplaatst: nu moeder nog! Vanzelfsprekend gesteriliseerd is zij op zoek naar een warm, liefdevol en gezellig thuis! Wellicht heeft ze wat meer gewenningstijd nodig, maar als u haar dit kunt geven, is zij zeer zeker de moeite waard!
Gun jij deze lieve pluizebal een warm plekje deze winter? Klik dan hier.

meesje

Ach, die lieve Mees, in haar korte leventje heeft zij al heel veel moeten doorstaan. Een hardnekkig tandvlees probleem maakte dat de dierenarts uiteindelijk alle tanden en kiezen bij haar hebben moeten trekken. Last heeft ze daar niet van: zij eet gewoon brokjes, graag zelfs. Maar helaas, was dit nog niet voldoende: zij kreeg tot overmaat van ramp ook nog eens last van blaasgruis. Dus op dieetvoer. Meesje is het een hele lieve, zachtaardige kat (maar pinnig als zij vindt dat zij dat moet zijn).
Kun jij dit lieve tandloze poesje een lekker plekje geven? Klik dan hier.

 Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Hannah

    Ohnee heeft niemand ze nog genomen? Ik wil er best nog een extra kat bij alleen wordt vier gewoon echt te veel… Ik hoop dat ze snel een baasje vinden!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *