Ik zoek baas #8

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierentehuis Kennemerland, Zandvoort.

diertjes2

Bennie en Pukkie zijn onafscheidelijk! Waar Pukkie gaat is Bennie ook… Ze zijn wegens gezondheidsproblemen van de eigenaar afgestaan. Ze kunnen met andere honden, maar Pukkie kan best wel fel reageren. En dan staat Bennie er natuurlijk weer naast! Ze kunnen alleen zijn, als ze maar met z’n tweetjes zijn en het rustig wordt opgebouwd. Bennie is erg groot en lomp, dus plaatsing bij een gezin met grotere kinderen is gewenst!
Klik hier voor meer informatie.

diertjes3

Florence is een beetje een kneuzig poesje…ze is schattig en lief.
Ze moet regelmatig geborsteld worden en haar gezichtje moet dagelijks goed worden schoongemaakt. Een baas voor haar die hier ook de tijd en aandacht voor heeft is gewenst.
Klik hier voor meer informatie.

diertjes

Lizzy is een vrouwtjeskonijn, welke alleen bij andere konijnen geplaatst wordt. Ze kan in een gezin met kinderen. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een konijn, lees eerst dit hoofdstuk zodat u weet wat het inhoudt om een konijn als huisdier te hebben.
Klik hier voor meer informatie.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *