Ik zoek baas #16

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierentehuis ’t Hart, te Soest:

knipoog harry bolt2
Bolt is een gecastreerd reutje van 1,5 jaar.  Het is een middelslagje en lijkt op een kruising keeshond. Hij heeft een zeer duidelijke consequente opvoeding nodig. Bolt zou het beste passen bij een alleenstaand iemand omdat hij zich enorm richt op 1 persoon. Buiten kan hij loslopen en luistert dan goed. Hij loopt graag mee naast de fiets en is een zeer leergierig hondje. Een ideaal hondje om allerlei leuke trainingen mee te doen. Klik hier voor meer info over Bolt.

knipoog harry bolt
Voor Harry zou een plekje alleen heel geschikt zijn, want hij zoekt steeds ruzie met andere cavia’s. En met een konijn wil hij al helemaal niet in een hok. Hij zit vaak te mopperen, maar afgezien daarvan is het echt een goede vent! Wie heeft er een plekje voor Harry?
Klik hier voor meer info over Harry.

knipoog harry bolt3De naam zegt het al, Knipoog is een lief meisje met 1 blind oog. Ze is als vondeling in het asiel terecht gekomen en wordt geschat op een jaar of 3. Knipoog is een aanhankelijk poesje die sociaal is met andere katten. Klik hier voor meer info over Knipoog.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *