Ik zoek baas #11

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierenopvangcentrum De Doornakker, in Eindhoven:
falco

Falco is een schitterende kerel van 1 jaar en 3 maanden. Deze knappe vent heeft nog weinig opvoeding gekend en is dan ook sterk zoekende naar enige vorm van leiding. Zelf vindt hij het erg fijn om leiding te krijgen, hij zet zich graag in voor de baas. Het is wel heel verleidelijk om alleen maar met ‘m te knuffelen, zeker als hij direct op zijn rug rolt als je hem aanraakt.
Klik hier voor meer info over Falco.

charlie

Charlie is zwart wit katertje. Hij is heel lief en erg mooi getekend. Hij vindt het heerlijk om bij je op schoot te kruipen en geknuffeld te worden. En als je ophoudt dan tikt hij met zijn pootje even je hand aan omdat hij graag wil dat je door gaat. Hij heeft gespeeld met hondjes, zijn broertjes en zusjes en 2 grotere kittens. Ook kan hij goed met kinderen, hij wordt dagelijks door ze geknuffeld.
Klik hier voor meer info over Charlie.

draakje

Draakje is een leuk jong konijntje van ongeveer 5 maanden. Hij is lekker actief en zoals zijn naam al een beetje doet vermoeden, ook wel een draakje. Draakje is als vondeling binnengebracht waardoor er helaas niets over zijn geschiedenis bekend is.Draakje is nog wat verlegen, maar met geduld, gewenning en een leuk sociaal vriendinnetje moet dit helemaal goed komen.
Klik hier voor meer info over Draakje.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *