Home improvement: Werkkamer inspiratie

Dit ben ik ten voeten uit: nog niet klaar met de vorige klus en alweer vooruit kijken naar de volgende. Zo komen er nooit dingen af! In maart gaan we beginnen aan mijn werkkamer. Aan de ene kant ben ik HEEL enthousiast, maar aan de andere kant ook een beetje huiverig. Ik droom al zo lang van een prachtige werkkamer met alle kleuren van de regenboog, lukt het me straks wel om het zo mooi te krijgen…?

En dus breek ik het proces in stukjes op. EERST ga ik plaatjes kijken. EN bedenken wat ik echt heel leuk vind, wat past bij de kamer. Dan ga ik zooi opruimen en zooi weggooien. Dingen op marktplaats zetten en dingen naar de kringloop brengen. Dan kan ik zien hoeveel ruimte ik heb en wat ik er nieuw (waarschijnlijk tweedehands) neer ga zetten. Dit is dus stap 1: plaatjes kijken!

Charlotte Lovey 5 Charlotte Lovey 4 Charlotte Lovey 3 Charlotte Lovey 2 Charlotte Lovey 1

By Charlotte Lovey & Jonathan Gooch.
Een teamconfetti-werkkamer moet vol kleur zitten, dat is een ding wat zeker is. Het is MIJN kamer en ik heb de kans om helemaal loco te gaan. En dat ga ik doen ook. Beetje pastel, beetje goud en een paar felle kleuren. Ook een hoop printjes en ok, een beetje wit her en der om niet helemaal gek te worden. En in de zomer een gekleurde ventilator!

♥♥♥

Mandy Pellegrin 1 Mandy Pellegrin 2 Mandy Pellegrin 3 Mandy Pellegrin 4

By Mandy Pellegrin.
Zwart wit is niet helemaal mijn stijl (ik moet KLEUR potdorie!) maar waar het bij deze kamer om gaat, is het pegboard. Ik ben zo gebrainwashed door Pinterest dat ik niet eens weet hoe dat in het Nederlands heet. Maar ik moet het. Om mijn schaar aan op te hangen en mijn washi tape en om winkeltje mee te spelen als mijn kamer langzaam weer volstroomt met TC FEELGOOD BOX-spullen.

♥♥♥

designlovefest 1 designlovefest 2 designlovefest 3 designlovefest 4 designlovefest 5 designlovefest 6

Designlovefest office makeover, photos by Jessie Webster.
Bij deze foto’s denk ik ‘ah, wat licht, dat wil ik ook’ maar in mijn kamer is er bijna geen direct zonlicht dat naar binnen stroomt. Dat klinkt een beetje deprimerend (en dat is het ook, nee hoor, grapje) maar dat kan ik wel op een andere manier oplossen. Met heel veel (kerst)lampjes bijvoorbeeld en veel kleur (geel). En het wordt echt tijd dat ik eens wat groene vingers ga groeien, want het is zoveel frisser met wat groen in je kamer!

♥♥♥

peekitmagazine 1 peekitmagazine 2 peekitmagazine 3

Deco Bureau Enfant by Peekitmagazine.
Ik zoek al zo lang een goede reden om die geweldige houten rails met grappige knoppen erop van de IKEA PS2014 collectie aan te schaffen en dit is misschien wel mijn kans! Boven mijn bureau gaat niet, want daar zitten ramen, maar ik vind vast wel een ander plekje…

♥♥♥

entermyattic 1 entermyattic 2 entermyattic 3 entermyattic 4 entermyattic 5

Entermyattic, pictures by Marij Hessel.
Heeeeel erg schattig en lekker knus. Ik wil ook meubeltjes op een toffe manier colour blocken!
Toffe lamp ook.

♥♥♥

Little-Big-Bell-workspace-1 Little-Big-Bell-workspace-2 Little-Big-Bell-workspace-3 Little-Big-Bell-workspace-4 Little-Big-Bell-workspace-5 Little-Big-Bell-workspace-6

Little Big Bells Studio.
Deze ruimte heeft de balans tussen opgeruimd en rommelig precies goed. Sommige kantoortjes zijn ZO strak met allemaal dezelfde mappen in de kast (ik heb elk jaar weer een andere map voor mijn boekhouding). De kleuren en de posters en de prulletjes in deze kamer zijn ook fijn. Echt de perfecte sfeer.

♥♥♥

studio1 studio2 studio3 studio4 studio5

Lovely studio tour by debeecampos.
Deze foto’s hebben een tijd geleden ook op teamconfetti gestaan en heb ik weer even opgesnord. De dingen die ik hieruit haal: vakjes, lades en POMPOMS! Ik heb de afgelopen jaren aardig wat pompoms verzameld en die gaan eindelijk met zijn allen in een hoekje van de kamer hangen en stof vangen. En ik moet ook echt eens gaan sparen voor een goede naaimachine. Wat is een werkkamer nou zonder naaimachine?

♥♥♥

Conclusie van mijn plaatjes-kijk-avontuur: kleur, pegboard, lades, vakjes, pompoms, gezellig, niet te netjes, vrolijk geschilderde meubeltjes. En wat er niet eens op de foto’s hierboven stond: ik wil ook nog vlaggetjes aan het plafond. Rijen vlaggetjes. Yessss!

Nou nog even die gang afmaken, dan kan ik eindelijk aan mijn werkkamer beginnen…

REACTIES:

 1. Marieke

  Wat een prachtige vondsten, ben heel benieuwd naar de mix die jij er uiteindelijk van gaat maken! Zo’n ‘gaatjesbord’ (dat is vast het Nederlandse woord) is inderdaad mooi voor een werkkamer. Ga je dan ook een lijntje om je schaar tekenen of washi-tapen, zodat je altijd weet waar je hem moet ophangen? ;)

  Reageren
   1. Marieke

    Haha, goed punt :) Maar het staat zo gaaf!
    Nu heb ik zin om zo’n bord te maken in de schuur, en dan lijntjes om de nijptang en hamer en snoeischaar en weet ik wat nog meer te tekenen…. Misschien doe ik het wel een keer ;)

    Reageren
 2. Sabrina

  Ah leuke inspiratie zeg! Ik dacht altijd dat zoveel kleur heel afleidend en chaotisch zou zijn maar deze voorbeelden bewijzen dat dat niet zo is! Ik ben benieuwd naar wat je ervan maakt (:

  Reageren
 3. Renate

  Ik vind het altijd zo mega leuk om kamers in te richten :D. Het liefst wil ik elk jaar een geheel nieuw interieur. Gewoon omdat het kan. Ik ben heel benieuwd hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Eh ja, ik ook. Ik denk dat ik de basics doe, de grote verandering en indeling. En dat ik de rest van het jaar DIY projectjes heb om het echt zo leuk en gezellig te maken. ;)

   Reageren
 4. Ilse

  Woa, super leuk joh! Ik houd van dit soort kamers. <3 Ik denk alleen wel dat ik helemaal overprikkeld zou raken van al die felle objecten en zo. Al is dat stiekem best hypocriet om te zeggen, want de muren van mijn kamer hebben drie verschilende (felle) kleuren. xD

  Reageren
 5. Mandy

  Wat een mooie inspiratie! Lekker knus en kleurrijk, heel wat anders dan dat ‘wit & clean’ wat je tegenwoordig vaak ziet (want dat vind ik zo kil ogen!). Dit vind ik een erg leuke stijl, alleen is de vraag of ik het zo netjes zou kunnen houden haha.

  Reageren
 6. Anne

  Ik vind die potjes zo leuk die met hun deksel aan de onderkant van een plank zijn geplakt! En inderdaad, plantjes doen zo veel voor de frisheid en gezelligheid in een kamer.. ik heb vier nepplantjes van ikea, die doen het altijd goed én zijn gezellig; no green fingers needed :)

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *