Photo diary 2015 #14 + kattenbonus!

Afgelopen week werkte ik door mijn verkoudheid heen, poseerde ik met photo props, moest ik weer een potje huilen en maakte ik mijn debuut op de HEMA blog…

hemablog

Vorige week zaterdag gingen Tom en ik hard aan de slag met de eerste HEMA deadline en maakten we een DIY photo booth. Het was een druilerig dagje en daarom hadden we alle gordijnen aan de kant gedaan om zoveel mogelijk licht in de foto’s te krijgen. Dus alle mensen op straat konden ons gekke bekken zien trekken voor de camera, hahaha. Het was een leuk begin van onze HEMA blog-ervaring, hopelijk mogen we er nog lang aan werken. ;) Voor als je het eerste team confetti artikel op de HEMA blog hebt gemist, hier is een linkje. 

warme thee

Op zondag hadden we ‘vrij’ en gingen we buiten de deur brunchen bij Pernikkel. Maar ach, werken voor de blog houdt nooit helemaal op. Tom moest namelijk tegelijkertijd foto’s maken van de prachtige trui van Goodfibrations die ik aanhad.

pasta yvonne

De rest van de dag waren we bij de ouders van Tom, bijkletsen en hebben we heerlijk gegeten. Tom’s moeder kan zó lekker koken, altijd een feestje!

juice

Meh, auto theorie leren is bestwel saai.
Gelukkig kwam Tom me een glaasje juice brengen. :D

wortel lush

Ik ben de laatste tijd zoveel ’s avonds aan het werk, maar deze week had ik eindelijk tijd om in bad te gaan. En nee, ik heb niet aan dit worteltje geknabbeld, het is een bubble bar van Lush, hihi. Ik rook na het bad heerlijk naar sinaasappeltjes!

robbie williams

Werken is leuker met een muziekje op. :) En helemaal als dat een guilty pleasure is!

retro box

Yeah yeah yeah, de TC FEELGOOD BOX numero drie staat nu in de webshop! Er zijn er al een heleboel verkocht, maar er zijn nog een paar over. Dus als je nog zat te twijfelen, now is the time to get it. ^_^

ikea poster

Woensdag 1 april waren de limited edition kunstposters bij IKEA te koop en omdat ik er praktisch naast woon, sprong ik op mijn fietsje en haalde er eentje op. Na veel gevloek en getier (iets met plakkertjes die de muurverf eraf trokken en een poster die steeds los liet) en twee katten die stonden te miauwen en in mijn benen hingen, hangt hij nu te shinen in mijn kamer. Gelukkig had ik nog paar good old punaises liggen!

slingers

Woensdag kreeg ik wederom vervelend nieuws (Tom en ik zijn ok, maar iemand heel dichtbij ons niet en dat is heel eng). De rest van de week kon ik me moeilijk concentreren en besloot ik daarom maar de vlaggetjes die ik van Kitsch Kitchen had gekregen, op te hangen. En gelukkig hielp dat een beetje. Morgen volgt een blogartikel over hoe ik dat deed. Het was zeker niet ingewikkeld, maar ik heb toch een paar tips die ik wil delen. En ach, het is nooit vervelend om naar heel veel foto’s van vlaggetjes te kijken toch?

patat

O en patat helpt ook als je verdrietig bent.

geertje grabijn

Vrijdag had ik mijn derde rijles (die van mij duren twee uur met tussendoor een kopje thee) en ik heb 80 (84 zelfs, oeoeoe) gereden op de openbare weg. Ja, het was een rustig weggetje, maar er waren andere auto’s en het ging goed! Mijn rij-juf Geertje geeft me zelfvertrouwen en ik voel me veilig bij haar in de auto. Ik kan me nog niet voorstellen dat ik ooit mijn rijbewijs haal (zo’n bizarre gedachte) maar het zou dit jaar weleens kunnen gebeuren… Mocht je besluiten om ook rijlessen bij haar te gaan volgen, laat haar dan even weten dat je via mij bij haar bent gekomen. ;)

tetkees hemablog confetti donut

Zaterdag vierden Tom en ik het eerste HEMA blogartikel in… de HEMA! Een feestontbijt met lekkere broodjes, pannenkoeken EN een confetti donut!

appeltjes

Zaterdagavond werkte ik tot laat aan de Retro TC FEELGOOD BOX. Retro betekent veel leuke patroontjes maken, yay! Hij gaat weer heel erg leuk worden!

KATTENBONUS!

mo tetkees egel mo was tetkees bed rotzooi mo handdoek mo en tetkees bed

Die luiwammesen liggen tegenwoordig alleen maar op bed te stinken of tussen de was te grabbelen…

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anna

  Zoooo lief, al die kattenfoto’s. Wat spannend dat je bezig bent met rijlessen. Succes daarmee! Ik had de HEMA blogpost gezien, erg leuk. Fijne Pasen! :)

  Reageren
 2. Anne

  De hema blogfoto’s zijn fantastisch! Ik dacht dat de sticky notes behang waren ;) Wel een werk zeg! Fijne dag!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Het viel me eigenlijk heel erg mee hoelang het duurde om alle sticky notes op te hangen, de papieren bloemen lazerden alleen steeds naar beneden, haha. Bedankt nog voor jullie gevulde paasei, zo lief!

   Reageren
 3. Veerle

  Er zit – ondanks het slechte nieuws – zoveel vrolijkheid in je blog, heerlijk! Ik duim voor je dat het slechte nieuws vals alarm blijkt te zijn <3 Sterkte!

  Reageren
 4. Hedwig

  Wat een fijne week heb je gehad! Los van dat slechte nieuws dan, sterkte! Wat fijn ook dat je rijlessen zo goed bevallen, een goede rij-instructeur maakt zoveel verschil!

  Reageren
 5. Anneleen

  Wat vervelend dat je opnieuw zo’n slecht nieuws hebt gekregen! Hopelijk valt het allemaal een beetje mee… Knap dat je zo goed aan het aurorijden bent, zou ik ook eens werk van moeten maken… Fijn paas-weekend!

  Reageren
 6. Samlucas Lincon

  Thanks you for this amazing blog, The time you have gather to put this information in blog.It’s a pleasure to read the blog in this platform. Rivipedia

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *