The Best of de Kattenbonus 2014!

Dat onze katten geliefd zijn door de Team Confetti lezers, dat weten wij ook wel. Er wordt zelfs vaak geroepen dat mensen zich moeten inhouden om op zondag niet in één ruk naar beneden te scrollen om sneller bij de katten te komen. Begrijpelijk, ze zijn ook onweerstaanbaar. Daarom heb ik een idioot lange lijst met foto’s van ze op een rij gezet voor alle crazy cat people onder ons!

Hou je vast hoor, het wordt een cuteness overload en snel scrollen zal je niet helpen, het einde zal niet in zicht lijken te raken, haha. More = more. En al helemaal als het over katten gaat. Hier zijn de leukste Mo en Tetkees foto’s van afgelopen jaar:

photo_jan_1_13 jan_2014#3_8 jan_2014#3_25 jan_2014#3_27 tetkees_snow mo_tetkees_chillen_als_een_baas mo_buiten_wandelen IMG_4110 vogeltjes_kijken_kat mo heeft een kater mo kat bad schuim schattig cute mo cat towel mo bingo tetkees olifant tetkees snoepje tetkees boekenkast tetkees lekker slapen mo in de kast naar de dierenarts mo uitgeteld miauw voetenwarmer tetkees water mo en tetkees in de speeltuin wild tetkees tetkees park kat in de zak kat in de zak agenda's opsturen little miss sunshine tetkees stretch cat organiser catorganiser catorganiser mo en tetkees staart katten4 mo cupcakes mo stretch mo doos 2 miss green mo hold on to your hats mo slaaptetkees en dikkie wandelen met katten

Heb je het gehaald tot het einde? Bravo! Je bent bij deze een officiële Mo en Tetkees fan.

Tot volgend jaar!!!

REACTIES:

 1. Dina

  OH YES OH YES, kattenfoto’s in de ochtend! Ik wilde eigenlijk de leukste foto er uit kiezen, maar hoe kan je nou een ‘leukste’ foto uitkiezen als het om kattenfoto’s gaat.

  Reageren
 2. Ingrid

  Ohh wat zijn ze zoet samen! Dat je in het nieuwe jaar ook nog maar veel knuffels, warme voeten en gescheurde panty’s (of was het zonder nagels? ;)) mag hebben van Tetkees en Mo . Goeie afsluiter van het jaar :) xx

  Reageren
 3. Lotte

  Het tofste jaaroverzicht dat ik gezien heb! :-)
  Fijne jaarwisseling, alle goeds voor het nieuwe jaar en dat er in 2015 maar veel kattenbonussen mogen volgen! ;-)

  Reageren
 4. Beautyjuf

  Wat een overload aan lieve & schattige foto’s! De foto waarop jij door het park (?) loopt met een kat naast je, vind ik zo cute! Daarbij maakt mijn hart een klein sprongetje, haha! Fijne jaarwisseling!

  Reageren
 5. Isabelle

  Perfect start of the day!!
  (Negeer even het feit dat het inderdaad al middag is, ik had het vanochtend al op mijn gsm gezien, maar vind het makkelijker om op de laptop te reageren, haha)

  Reageren
 6. Linda Bestebreur

  Dit is echt too much haha, ik kan niet kiezen welke ik het liefst vind :) Ik moest ook een paar keer flink glimlachen én gewoon heel hard lachen. Ik denk stiekem toch dat mijn favoriet de foto is die je nu ook in de sidebar hebt: perfecte maatjes <3

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat fijn dat je dat zegt Linda, ik was net heel hard aan het twijfelen of het wel een goede (tijdelijke) profielfoto was. Ja dus! Dan laat ik hem lekker staan totdat ik iets anders heb gemaakt, speciaal voor de sidebar. ;)

   Reageren
 7. Pingback: The Best of de Kattenbonus 2015! | Team Confetti

 8. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *