REACTIES:

 1. Rosanneke

  Geweldige doodle! Ik zou zeggen: vandaag nog beginnen met het dag en hallo zeggen tegen vreemden, in dit weer kan iedereen wel een aardig woordje gebruiken :-)

  Reageren
 2. Liselore

  Ik zou graag nog eens in mijn eentje op reis willen. En ooit wil ik nog eens naar het buitenland verhuizen :) letterlijk en figuurlijk mijn grenzen verleggen dus…

  Toch… Al mijn foto’s ordenen staat ook al een tijdje op mijn To Do – en doe het nou eens echt – lijstje ;)

  Reageren
 3. Linda

  Mijn foto’s zijn wel redelijk geordend, maar een boek wil ik er nog wel laten. Ik zou graag nog eens door Schotland willen reizen. Gedag tegen iedereen is leuk, mensen verwachten dat niet en het maakt je vrolijk, doe dat nu al een tijdje en is zo leuk…..ik zou graag nog eens paardrijden, heb altijd veel gereden, maar door mijn gezondheid kan het niet meer, maar ik hoop zo dat het toch een keer gaat lukken
  Vind de week doodle altijd zo leuk :-)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Dankjewel Linda :) Grappig en stoer dat je mensen al gedag zegt!
   En ik hoop ook dat je nog eens kunt rijden, wat naar dat het nu niet kan wegens je gezondheid :(

   Reageren
 4. Stephanie

  Die goeiedag zeggen probeer ik dagelijks te doen, maar helaas kijken de mensen mij dan aan met een blik van “Neen, ik wil niks van je kopen. Laat me gerust!”. Waarschijnlijk lukt dat in Nederland wel beter, wij, Belgen, zijn nu eenmaal wat zuurder naar het schijnt. ;)

  Reageren
 5. Dat Zit Wel Snor

  Jaaaa fotoboek plakken. Ik wil dat al heel lang. Inmiddels heb ik al een stapel verzameld met allemaal leuke bonnetjes en kaartjes wat ik heb gedaan. Maar ik ben elke keer te lui om de bijbehorende foto’s af te drukken. Toch maar eens gaan doen.

  Reageren
 6. hanife

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *