Haardilemma’s: Kapsels uitproberen

header

Naar de kapper gaan… Ik stel het altijd minstens een half jaar uit. Het gaat al twee jaar in een knotje of als ik in een avontuurlijke bui ben, vlecht ik het in. Ik moet wat anders, maar wat? Gelukkig zijn daar websites voor…

Ik presenteer u de Hollywood Makeover:

hollywood_makeover

Hier kun je een foto van jezelf uploaden en vervolgens uit ontelbare kapsels kiezen. Deze kapsels zijn uiteraard van hoofden gehaald die uren in de allerduurste sallons hebben gezeten, maar hé, het is inspiratie, so let’s go!

lang haar

Dit zijn een paar kapsels, mocht ik het lang laten. Een keer los, twee keer opgestoken. Een pony/lok staat me wel goed (dat zeggen mensen altijd tegen me). Dus dat moet sowieso dan maar. Als ik lang haar heb, doe ik het ALTIJD vast. Dat is lekker snel en dan zit ik er niet de hele dag aan te friemelen. Ik ben niet overtuigd, het mag wel wat korter!

medium haar

Dit is al leuker. Ik heb van mezelf donkerbruin haar, dus blonderen gaat hem niet worden wat mij betreft. Dan heb ik na een week al uitgroei en dat gaat niet want ik ga maar eens in het half jaar naar de kapper. Daarnaast wordt dat bij mij onvoorstelbaar droog. Het kapsel van Christina Hendricks lijkt me erg leuk. Ik zou alleen een iets minder opvallende kleur rood kiezen. Grappig genoeg vond Tom het kapsel van Lily Allen wel leuk. Ik vind het een beetje te Mia van Pulp fiction.

Voor het idee heb ik nog een standje korter geprobeerd:

kort haar

Het heeft wel iets fris, maar nee, toch maar niet denk ik. Niet deze keer in ieder geval. Ik wil het wel een keertje kort proberen (moet ik alleen wel weer een half jaar over na denken).

En als laatst, gewoon omdat het kon:

gek haar

Wel leuk dat ze dit ook in het assortiment hebben. Het kapsel van Zac Efron (verkeerd gespeld hierboven, excuus) viel me niet tegen, kan ik best hebben toch?

Conclusie over de Hollywood Makeover: Hij werkt heel aardig maar een serieuze tool is het niet. Dit lijkt me een hele goeie op feesten en partijen. Ik ga in ieder geval niet met een van deze afbeeldingen naar mijn kapper. Hij ziet me al aankomen…

Ik ben stiekem wel benieuwd: Welk kapsel vind jij me het leukst staan?

REACTIES:

  1. Maadjelovesbeaty

    Ik vind het kapsel van Cameron Diaz wel cool staan.. misschien kan je een keer een haarband invlecht laten maken beetje krullen, ziet er leuk uit!!

    Reageren
  2. Pingback: Kapsels uitproberen 2.0 | Team Confetti

  3. Pingback: Inspirerend Kapsels Passen Op Foto – Kapsels Ideeën 2019

  4. Pingback: Afbeeldingen Van Kapsels Uitproberen Met Eigen Foto – Kapsels Ideeën 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *