Dille & Kamille kerstcollectie 2015.

Ik ben de duivel, ik weet het, beetje jullie bestoken met zo ongeveer alle kerstcollecties die er zijn. Maar ik kan het niet helpen! De ekster in mij wordt zo volijk van alle glimmertjes en lichtjes en er liggen gewoon TEVEEL leuke dingen in de winkels. Zo ook bij Dille & Kamille. En ook daar is de trend (net zoals bij IKEA en Sostrene Grene) licht en veel hout. Precies mijn cup of tea. Ik maakte een overzicht met de meest onweerstaanbare items…

dille kamille kerst

✦✦✦

Deze items zijn te koop in de Dille & Kamille winkels, maar ook online (woohoo)!

✦✦✦

Ik ga denk ik zwichten voor de grijze mini kerstboom van hout. Die kan ik elk jaar weer opnieuw gebruiken en dan volhangen met schattige hertjes. <3

REACTIES:

 1. Marieke

  Jaaaik had het ook al gezien en het ziet er echt weer leuk uit. Ik ga begin December een dagje shoppen in Arnhem dus ik ga dan ook even lekker snuffelen bij Dille en Kamille. Want dat mis ik echt sinds ik niet meer in de buurt woon.

  Reageren
 2. Frauke

  Oh my <3 Héél goed dat het bij ons vandaag feestdag is en er geen winkels open zijn, want ik zou gelijk naar de Dille & Kamille gaan en ALLES KOPEN. Dit is zo mooi! Echt mijn ding. Helaas moet ik er morgen zijn, dus ik vrees alsnog sommige dingen niet te kunnen weerstaan. Must be strong! Bedankt, hè ;-)! X

  Reageren
 3. Lotte

  Oh my god. Ik zal écht niet mogen binnenstappen bij Dille en Kamille of ik geef er al mijn geld uit. Ik ben trouwens zelf ook helemaal verzot op Kerstmis, dus ik vind jou niet de duivel, integendeel. Ik ben blij dat iemand mijn grote liefde ervoor met me deelt, haha.

  Reageren
 4. Victorine

  Helemaaaal niet erg dat je ons nu al laat dromen van kerst. Voor mij is dat echt iets waar ik na de donkere novemberdagen heel erg naar uitkijk! Met al die prachtige kerstcollecties denk ik dat ik dit jaar gewoonweg iedere kamer in ons huis zal aankleden met kerstspullen :) Lieve groet, V.

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 6. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *