Nog meer cadeautjes!

header

Het toeval wil dat ik vijf dagen na Sinterklaas jarig ben. Dat betekent een butload aan cadeautjes binnen een week! En jongens, jongens, ik ben werkelijk BEDOLVEN onder de presentjes. Niet normaal gewoon. En die ga ik bijna allemaal aan jullie laten zien. Ben je jaloers aangelegd? Sla deze dan even over, want ik heb onwaarschijnlijk leuke dingen gekregen!

birthday_49

Mijn verjaardag begon met ontbijt op bed van Tom. Een gebakken ei en een home-made smoothie. Zo lief!

birthday_18

En toen kwamen de cadeautjes. Ik kreeg drie CD’s, er ligt er nog eentje in de auto van Eli ‘paperboy’ Reed, erg leuke soul muziek.

birthday_44

En ik kreeg mijn favoriete Lush douchegel in parfum-vorm. Nu ruik ik elke dag naar tropische vruchten met kaneel. Mmmm.

birthday_41

’s Avonds gingen we met vrienden uit eten en kreeg ik deze heerlijk cheesy kerst-eh-muur? Met lampjes en alles, lekker corny.

birthday_25

En tijdens het etentje kreeg ik nog meer van Tom. Dit papierboek van Flow, vol leuke papier-goodies.

birthday_29

En een schaal van Donna Wilson! Ik ben gek op haar ontwerpen en droom al jaren van haar servies en nu heb ik er eentje!

birthday_16

De dag na mijn verjaardag kwam Meike langs. Van haar kreeg ik ‘nail pearls’, kraaltjes voor op je nagels, heel spannend. Ennnnn twee vouchers die ze zelf maakte. Eentje voor een concert naar keuze en eentje voor een film naar keuze. Zo leuk bedacht!

birthday_12

Op zaterdag vierde ik mijn ‘feestje’. Eerst kwamen mijn ouders, Tom’s ouders en zijn broer langs. Van mijn ouders kreeg ik heeeeeel veel (serieus, hadden jullie niet hoeven doen). Allereerst deze fancy geurkaars in de geur waar ik het meest van houd, kokos en limoen!

birthday_13

Weet iemand nog dat mijn moeder en ik naar Flavourites Live gingen en dat mijn moeder zei dat ze de sjaals van POM Amsterdam wel na kon maken? Nou, dat heeft ze gedaan! Kijk nou hoe leuk! Met roze pompoms!

birthday_6

En als je dit nog weet dan volg je ons al een hele tijd. Ik liet in een What I love friday-artikel een DIY artikel zien waar je dit soort beestjes mee kon maken. Eronder zette ik: ‘Wil iemand dit alsjeblieft een keer voor me maken?”. En dat heeft ze gedaan! Cutest thing ever!

birthday_47

En ze wist niet meer van ophouden, haar naaimachine heeft echt overuren gemaakt zo vlak voor mijn verjaardag. Ik kreeg een statief MET zelfgemaakte tas. Echt. Te. Gek.

birthday_39

Van mijn broertje kreeg ik deze leuke uitvouwbare sterretjes. Leuk voor kerst straks. En we kunnen ze hoog ophangen zodat de katten ze niet opeten.

birthday_36 birthday_2

Van Tom’s ouders kreeg ik het leukste wat de Hema te bieden heeft. Een superschattig etuitje met drie kleuren nagellak. En ik heb alledrie de kleuren nog niet. En dat is knap want ik zwem er echt in. En daarnaast kreeg ik nog een cupcake/koekjes-pakket. Met sprinkles!

birthday_33

Van Tom’s broer kreeg ik dit kussentje. Jep, schot in de roos!

birthday_31

Later op zaterdag kreeg ik van vrienden nog dit lekkere Bodyshop-setje. Altijd goed!

birthday_3

En een set kleine potjes voor in de oven met receptenboek. Ik kan niet wachten om receptjes uit te proberen.

Ben je er nog? Veel was het hè? Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om mijn vrienden en familie te bedanken, jullie zijn geweldig!

REACTIES:

 1. Debby

  Wat een superleuke dingen allemaal! Ziet eruit alsof de mensen om jou heen precies weten wat jij leuk vindt, dat moet een fijn gevoel zijn :) Gefeliciteerd nog!

  Reageren
 2. Karlijn

  Oh Olga, nog Gefeliciteerd! Wat heb jij onwijs veel mooie dingen gekregen. Jaloers ;) Oh, het papierboek van Flow en het bordje van Donna Wilson vind ik toch ZO mooi. Wat ben jij heerlijk verwend zeg!

  Reageren
 3. Stella

  Ik heb laatst bij mijn vriend dezelfde kleine pannetjes zien staan, had zijn moeder gekregen! Na het boekje dat erbij zat te hebben doorgespit begon ik gelijk te watertanden! Mmm. En wat een leuk kussentje! En de uitvouwbare sterretjes zijn ook ontzettend leuk bedacht! Geniet van al je leuke cadeaus! Liefs, Stella.

  Reageren
 4. Linda

  Wat een heerlijke cadeautjes! Lekker van genieten! (maar dat komt vást goed als ik dit allemaal zo lees!)
  Mijn vriend en ik hebben ook ovenpannetjes en twee receptenboekjes daarvoor, je kan echt hele lekkere dingetjes daarmee maken, veel kookplezier alvast! ;)

  Reageren
 5. Farah

  Wat een leuke cadeautjes allemaal zeg!
  De minipannetjes zijn zo leuk. En dat je moeder dat allemaal kan zeg op de naaimachine, echt super.
  Je bent heerlijk verwend ;).

  Reageren
 6. Pingback: Photo diary december #2 + kattenbonus! | Team Confetti

 7. Pingback: 100 things winter challenge #1 | Team Confetti

 8. sophana

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 10. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 11. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 15. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *