Nog meer cadeautjes!

header

Het toeval wil dat ik vijf dagen na Sinterklaas jarig ben. Dat betekent een butload aan cadeautjes binnen een week! En jongens, jongens, ik ben werkelijk BEDOLVEN onder de presentjes. Niet normaal gewoon. En die ga ik bijna allemaal aan jullie laten zien. Ben je jaloers aangelegd? Sla deze dan even over, want ik heb onwaarschijnlijk leuke dingen gekregen!

birthday_49

Mijn verjaardag begon met ontbijt op bed van Tom. Een gebakken ei en een home-made smoothie. Zo lief!

birthday_18

En toen kwamen de cadeautjes. Ik kreeg drie CD’s, er ligt er nog eentje in de auto van Eli ‘paperboy’ Reed, erg leuke soul muziek.

birthday_44

En ik kreeg mijn favoriete Lush douchegel in parfum-vorm. Nu ruik ik elke dag naar tropische vruchten met kaneel. Mmmm.

birthday_41

’s Avonds gingen we met vrienden uit eten en kreeg ik deze heerlijk cheesy kerst-eh-muur? Met lampjes en alles, lekker corny.

birthday_25

En tijdens het etentje kreeg ik nog meer van Tom. Dit papierboek van Flow, vol leuke papier-goodies.

birthday_29

En een schaal van Donna Wilson! Ik ben gek op haar ontwerpen en droom al jaren van haar servies en nu heb ik er eentje!

birthday_16

De dag na mijn verjaardag kwam Meike langs. Van haar kreeg ik ‘nail pearls’, kraaltjes voor op je nagels, heel spannend. Ennnnn twee vouchers die ze zelf maakte. Eentje voor een concert naar keuze en eentje voor een film naar keuze. Zo leuk bedacht!

birthday_12

Op zaterdag vierde ik mijn ‘feestje’. Eerst kwamen mijn ouders, Tom’s ouders en zijn broer langs. Van mijn ouders kreeg ik heeeeeel veel (serieus, hadden jullie niet hoeven doen). Allereerst deze fancy geurkaars in de geur waar ik het meest van houd, kokos en limoen!

birthday_13

Weet iemand nog dat mijn moeder en ik naar Flavourites Live gingen en dat mijn moeder zei dat ze de sjaals van POM Amsterdam wel na kon maken? Nou, dat heeft ze gedaan! Kijk nou hoe leuk! Met roze pompoms!

birthday_6

En als je dit nog weet dan volg je ons al een hele tijd. Ik liet in een What I love friday-artikel een DIY artikel zien waar je dit soort beestjes mee kon maken. Eronder zette ik: ‘Wil iemand dit alsjeblieft een keer voor me maken?”. En dat heeft ze gedaan! Cutest thing ever!

birthday_47

En ze wist niet meer van ophouden, haar naaimachine heeft echt overuren gemaakt zo vlak voor mijn verjaardag. Ik kreeg een statief MET zelfgemaakte tas. Echt. Te. Gek.

birthday_39

Van mijn broertje kreeg ik deze leuke uitvouwbare sterretjes. Leuk voor kerst straks. En we kunnen ze hoog ophangen zodat de katten ze niet opeten.

birthday_36 birthday_2

Van Tom’s ouders kreeg ik het leukste wat de Hema te bieden heeft. Een superschattig etuitje met drie kleuren nagellak. En ik heb alledrie de kleuren nog niet. En dat is knap want ik zwem er echt in. En daarnaast kreeg ik nog een cupcake/koekjes-pakket. Met sprinkles!

birthday_33

Van Tom’s broer kreeg ik dit kussentje. Jep, schot in de roos!

birthday_31

Later op zaterdag kreeg ik van vrienden nog dit lekkere Bodyshop-setje. Altijd goed!

birthday_3

En een set kleine potjes voor in de oven met receptenboek. Ik kan niet wachten om receptjes uit te proberen.

Ben je er nog? Veel was het hè? Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om mijn vrienden en familie te bedanken, jullie zijn geweldig!

REACTIES:

 1. Debby

  Wat een superleuke dingen allemaal! Ziet eruit alsof de mensen om jou heen precies weten wat jij leuk vindt, dat moet een fijn gevoel zijn :) Gefeliciteerd nog!

  Reageren
 2. Karlijn

  Oh Olga, nog Gefeliciteerd! Wat heb jij onwijs veel mooie dingen gekregen. Jaloers ;) Oh, het papierboek van Flow en het bordje van Donna Wilson vind ik toch ZO mooi. Wat ben jij heerlijk verwend zeg!

  Reageren
 3. Stella

  Ik heb laatst bij mijn vriend dezelfde kleine pannetjes zien staan, had zijn moeder gekregen! Na het boekje dat erbij zat te hebben doorgespit begon ik gelijk te watertanden! Mmm. En wat een leuk kussentje! En de uitvouwbare sterretjes zijn ook ontzettend leuk bedacht! Geniet van al je leuke cadeaus! Liefs, Stella.

  Reageren
 4. Linda

  Wat een heerlijke cadeautjes! Lekker van genieten! (maar dat komt vást goed als ik dit allemaal zo lees!)
  Mijn vriend en ik hebben ook ovenpannetjes en twee receptenboekjes daarvoor, je kan echt hele lekkere dingetjes daarmee maken, veel kookplezier alvast! ;)

  Reageren
 5. Farah

  Wat een leuke cadeautjes allemaal zeg!
  De minipannetjes zijn zo leuk. En dat je moeder dat allemaal kan zeg op de naaimachine, echt super.
  Je bent heerlijk verwend ;).

  Reageren
 6. Pingback: Photo diary december #2 + kattenbonus! | Team Confetti

 7. Pingback: 100 things winter challenge #1 | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *