Nieuw! Ikea winter 2015 collectie.

Winter is coming… Ik heb al pepernoten gebakken en elke avond gaan er 1000 waxinelichtjes aan in onze woonkamer (ok, niet 1000, maar laten we zeggen dat we het lekker warm hebben). Dus ik zeg ‘nee!’ tegen alle zuurpruimen die vinden dat het nog te vroeg is om het over de feestdagen te hebben. Ergens naar uitkijken is het leukste onderdeel en daarom gaan we vandaag lekker naar de hele gezellige nieuwe wintercollectie van Ikea kijken. Iedereen zijn verlanglijstje bij de hand? Ok, let’s go!

ikea winter 18 ikea winter 3

Officieel geen onderdeel van de wintercollectie, maar ze zijn warm, knus en gezellig en daarom mogen mijn favorietjes uit de nieuwe knuffelcollectie niet ontbreken. Ik bezweek bijna bij het zien van de biggetjes! Er zijn nog veeeeel meer nieuwe knuffels in het assortiment, bekijk hier alle andere schatjes.

ikea winter 17

Hierboven zie je een aantal producten van de ISGATA limited collection – Swedish traditional. Persoonlijk vind ik alleen het verschrikte vossenkussen en het windlicht mooi, de rest ietsje te traditioneel en vooral thuishoren in een ski chalet. But thats’s just me. Deze producten liggen vanaf november in de winkel.

De Winter Holiday collection hieronder is meer mijn smaak. En dat voor iemand die dit jaar helemaaaaaaaal niet van plan was het hele huis te versieren. Maar dan krijg ik dit soort plaatjes in mijn emailbox en krab ik mezelf nog eens achter mijn oren…:

ikea winter 9 ikea winter 13ikea winter 14 ikea winter 5 ikea winter 16
ikea winter 4 ikea winter 2 ikea winter 10 ikea winter 15ikea winter 11ikea winter 12 ikea winter 7ikea winter 6ikea winter 8

Of je nou je huis fris en sparkly wil maken of lekker warm en cozy, Ikea heeft genoeg inspiratiebeelden en leuke producten in de aanbieding. Ik ben zo iemand die twee maanden na kerst nog de kerstlampjes heeft hangen (en twee maanden na een verjaardag de slingers) en daarom ben ik zo blij met alle kleine lampjes en hangertjes die je stiekem het hele jaar zou kunnen laten hangen. Vooral alle dingetjes (ja, wat zijn het?) die je aan je kerstlampjes kan monteren vind ik origineel. Waarschijnlijk kun je die ook aan je kerstlampjes die je nog hebt vastmaken, superslim! De Winter Holiday collection ligt nu in de winkel.

♥♥♥

En? Wat staat er inmiddels op jullie verlanglijstje?

REACTIES:

 1. Eline

  Wat een leuke collectie, ik kom echt helemaal in de kerstsfeer. Ik kan echt niet wachten tot ik de lampjes in de boom kan hangen. Het is zo´n gezellige sfeer en deze collectie past daar helemaal bij. Ik ga binnenkort een kijkje nemen!

  Reageren
 2. Merel

  Wat een leuke items zeg! Helemaal niet per se klassiek kermisachtig, maar wel heel mooi. Ik vind die grote sterren mooi en die slinger met die ‘diamantjes’? Weet niet hoe je dat noemt. Die zou hier mooi staan boven de plantjeshoek!

  Reageren
 3. Miriam | Peertje

  Leuk! Ik ben helemaal gek van sterren en beperk ze niet tot de Kerst/Winter alleen. Daarbij vieren wij niet echt Kerst, maar maak ik het huis wel gezelliger voor de donkere, koude winter maanden.

  Reageren
 4. hessel

  Ik ben niet zo van de kerstdecoratie, dat is meer Tim zijn ding. Die wil net als jij gewoon een half jaar de kerstboom in huis laten staan… de slinger met de diamanten vind ik wel erg tof, dat zou je ook met een verjaardag mooi op kunnen hangen. Allen kon ik die op de site dan weer niet vinden tussen de ‘Vinter’ collectie…

  Reageren
 5. Veerle

  Ik moet zeggen dat ik niet écht fan ben van al die sparkly kerstversieringen en ik hoef ook mijn huis niet vol met cadeautjes (want ik gok dat ze leeg zijn) dus nee, de ikea slaat voor mij de plank mis. Maar gelukkig heb ik genoeg kaarsjes in huis om alsnog een warm en cosy huis te hebben!

  Reageren
 6. Tea

  Oh dat voskussen is wel erg leuk! Komt ook weer op mijn verlanglijstje. Kerstlichtjes vind ik altijd zo gezellig bij andere, maar op de een of andere manier maakt het het er niet gezelliger op bij mij thuis voor mijn gevoel.

  Reageren
 7. Ine

  Oh. My. God. Dat zei ik dus inwendig (want ik zit op het werk). Ik wil NU naar Ikea. En trouwens, bij mij mogen de kerstlichtjes ook maandenlang blijven hangen, ik ben dol op die gezelligheid. Vorig jaar stond mijn kerstboom er begin februari nog…

  Reageren
 8. Ilse

  Zo dan! Dat is geen wintercollectie, dat is een kerst-collectie! Sommige dingen vind ik wel mooi, maar ik vind ’t wel ongelooflijk druk. :/ Die knuffels zijn wél lief, trouwens!

  Reageren
 9. Janine

  Ik was toevallig gisteren bij de Ikea en inderdaad, de collectie is super stylish en mooi! Ik kon het niet laten om alvast een paar van de koperkleurige bekertjes voor over de kerstlampjes mee te nemen…. :)

  Reageren
 10. Chanasa

  Wauw, wat superleuk !!! Vooral die roze slinger langs de lockers en de witte slinger voor het raam omdat ik die grotere al in huis heb staan, het lijstje voor het volgende tripje ikea word weer aardig lang zo, haha !! Ijsbeer gaat er ook op (onze zoon zijn kamer is een en al ijsbeer dus die kunnen we dan niet laten liggen ) . Trouwens de sterren en de glazen vind ik ook erg gaaf !!

  Reageren
 11. Linda

  Superleuk :) bij de Ikea in Utrecht hadden ze mini-kerstboompjes opgehangen, met daaronder een soort bal van kurk, vond ’t heel origineel.. Weer eens wat anders dan zo’n megaboom in je huiskamer :p

  Reageren
 12. Pingback: Sostrene Grene kerstcollectie 2015! | Team Confetti

 13. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 16. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 17. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 19. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 20. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 21. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *