De Blogger Love Tag

header

I was tagged by Kelly to do the Blogger Love TAG. Let’s share some love!
Een paar weken geleden werd ik getagd door Kelly voor de Blogger Love TAG. Een geweldige TAG om alle lieve bloggers die ik ken in het zonnetje te zetten! Let’s get started!

a beautiful mess the clueless girl guide

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Ik volg al een hele tijd blogs en ik weet eigenlijk niet eens hoe ik er ooit terecht ben gekomen. Het begon met Amerikaanse lifestyle blogs als A Beautiful Mess en Little Chief Honeybee (heet nu The Clueless girl’s guide).  De creatieve artikelen en mooie fotografie inspireren me nu nog steeds.

***

paper boats the four oh seven ik ben iris niet sophie de coningh

Favoriete blogs:
De blogs waarbij ik in mijn hoofd ‘yess, nieuw artikel van…’ zijn die van Aline, Tea, Iris en Sophie. Alle vier hebben ze een geweldig gevoel voor humor en ik moet vaak (glim)lachen om hun leuke stukjes. Ik houd blijkbaar het meest van persoonlijke blogs waarbij ik het gevoel heb dat ik de schrijfsters echt goed ken.
***

Best blogging friends:
Mijn allerbeste blogvriendinnetje is natuurlijk Meike, dat is logisch. Verder heb ik nog niet zo heel veel bloggers ontmoet, maar zou dat wel graag willen! De bloggers die ik tot nu toe ontmoet heb zijn:

ps by dila

Dilek (PSbydila). Ze tipte me voor de webwinkelvakdagen in Utrecht waar ze zelf ook heen ging.  We hebben heel veel gekletst over bloggen en zijn uit eten geweest na de beurs. Het was heel bijzonder om iemand anders tegen te komen die met zoveel toewijding met haar blog bezig was en er net zolang over kon babbelen als ikzelf.

happy acorn

Nina (happyacorn). Nina had de ballen om me een email te sturen voor een koffiedate. Gewoon, omdat het haar leuk leek. Het was ontzettend gezellig en is zeker voor herhaling vatbaar!

by aranka

Aranka (ByAranka).  Toen ik voor Helen naar het Hema Persevent ging, vroeg ik Aranka of ze het leuk vond om samen met mij op te reizen naar Amsterdam. Ze nam me mee op sleeptouw en gaf me een hoop blogtips. Ook heeft Aranka een tijdje terug een ontzettend lief en uitgebreid artikel over Team Confetti geschreven!
***

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen:
Volgens mij ben ik mijn eigen grootste verleider. Elke keer als ik een nieuwe collectie tegenkom en er een uitgebreid artikel over schrijf, steek ik mezelf aan. Ik probeer me in te houden en dat lukt vaak, maar vaak ook niet:

shoplog_ikea_brakig shoplog_ikea_brakig_kussen

De kommetjes en kussenslopen van de Ikea Brakig collectie.

bijzettafel

Een bijzettafeltje dat ik tegenkwam toen ik een ‘Marktplaatsjuweeltjes‘ artikel schreef.

outfit zara

Een jasje van Zara, ontdekte ik tijdens het maken van een artikel over de nieuwe lentecollectie  van Zara.
***

5 blogs die iedereen moet lezen:
Naast de blogs van eerder genoemden, kan ik de volgende blogs ook echt aanraden:

anouck plume

Anouck Plume
Recepten, DIY’s en nog veel meer. Altijd lief en luchtig, ik word altijd vrolijk van haar fijne artikelen.

des schrijft

Des schrijft
Woont net als wij in Groningen, is mama en heeft veel zelfspot en een heerlijke manier van schrijven. Ze is niet gelikt maar gewoon eerlijk en dat vind ik zo fijn aan haar.

lnnk

Lnnk
Bij Lonneke is het altijd lente. In haar foto’s lijkt dat in ieder geval wel zo te zijn. Altijd fris, kort en krachtig en met heel veel liefde gemaakt.

mw ekster

Mejuffrouw Ekster
Heis heeft een huis waar ik zo in zou trekken als het mocht. Ze heeft een ontzettend goed oog voor mooie (kringloop)items en is altijd zichzelf.

verbeelding

Verbeelding
Kathleen is Vlaams en voor een echte kaaskop als ik zijn haar stukjes daardoor altijd extra grappig. Ik zou haar vocabulair graag willen overnemen en haar illustratietalent stiekem ook!

Je favoriete manier om blogs te lezen:
Op mijn telefoon of Ipad. Blogs lezen is echt pure ontspanning voor mij, dus het liefst op de bank, onder een dekentje met een kopje thee. En dat gaat lastig met een desktop computer ;)
***

Bloggers die je inspireren:
Ik kan met een gerust hart zeggen dat alle bloggers die ik hierboven heb genoemd me inspireren op hun eigen manier. Ze doen allemaal waar ze lekker zelf zin in hebben en dat levert de mooiste dingen op!
***

Favoriete blog design:

oh happy day

Deze layout vind ik heel erg mooi. Hij is heel erg vrolijk en speels maar toch rustig en overzichtelijk. Ik zou onze layout ook graag iets minder druk maar niet minder vrolijk zien, lastig hoor!
*** 

Je favoriete onderwerp om over te bloggen:
Het verandert steeds. Ik vind elke week mijn Photo Diary in elkaar zetten heel leuk. Je vergeet zo snel wat je allemaal hebt gedaan en wat voor leuke dingen je mee maakt. Ik vind het echt heel leuk voor mezelf om al die foto’s op een rijtje te zien. En door de Photo Diary leg ik alles vast, dat deed ik anders nooit. Win win dus :)

Ook vind ik het leuk om recepten te laten zien en Hotspots te fotograferen. Ik ben absoluut geen pro en vind het daarom ook heel spannend om te doen. Maar het is een erg leuke manier om contacten te leggen met ondernemers die ik een warm hart toe draag.
***

Neem je deze tag over of heb je door mij een nieuwe blogger ontdekt, laat het me weten bij de comments :)

REACTIES:

 1. Wendy

  Leuk zo’n tag, ook om andere bloggers te leren kennen. Ik heb even op wat links geklikt en ga eens even kijken of ik nog nieuw leesvoer ontdek. ;)

  Reageren
 2. Yvonne

  Inderdaad heel veel bloggers die ik nog niet ken maar die me erg leuk lijken. Ik ga er ook zeker eens een kijkje nemen. Ik volg eigenlijk veel te weinig lifestyle blogs, ikbenirisniet is sowieso een favoriet van mij:)

  Reageren
 3. Elise

  Oh wat is dit een fijne post om inspiratie op te doen voor nieuwe blogs! Zeker omdat ik jullie blog zo fijn vind en er dus van overtuigd ben dat de blogs die hier aangeraden worden zeker de moeite zullen zijn. Ik ga zeker eens kijken.

  Reageren
 4. Aline

  OOOO zo lief dit <3 (En ben jij even blij dat je gister een print screen maakte ipv vandaag hahahahaha wat moeten nieuwe bezoekers wel niet DENKEN)

  Reageren
 5. T

  aaawhat leuk dat ik er tussensta! Dankjewel, superlief. Team Confetti is een van de eerste waar ik kijk als ik mijn blogrondje doe.

  En als je/jullie ooit in Londen zijn dan moeten we iets gaan drinken of thriftshoppen.

  Reageren
 6. Iris

  Ah wat lief, dankjewel!! :D De meeste blogs die je noemt volg ik zelf ook en vind ik súperleuk, volgens mij hebben we wel een beetje dezelfde blogsmaak! Ik wil deze tag ook invullen, maar ik moet jullie nomnom tag ook nog invullen (hij staat al half ingevuld tussen mijn drafts, haha oeps).

  Reageren
 7. Anouck Plume

  Oh ik zie dit nu pas! <3 Wat leuk om in dit lijstje te staan, voel me vereerd! Er stonden er een paar bij die ik nog niet kende, altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken. :)

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 14. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *