Confetti soap + winactie + kattenbonus!

Ho ho ho! Het lijkt wel kerst bij Team Confetti, zoveel leuke cadeautjes worden er de laatste tijd weggegeven hier! Vandaag een kijkje in mijn leven EN een superleuke kerst giveaway met Dreamkey Design. Lees snel verder!

vino

Vorige week zaterdag werkte ik heeeeel hard aan een artikel voor HEMA (voor volgend jaar). Het was een pittig klusje, maar hij is geklaard en het resultaat is errrrrg leuk geworden. Als beloning kreeg ik een lekker glaasje wijn van Tom. :)

verjaardag

’s Avonds vierde ik nog maar weer een keer mijn verjaardag, dit keer bij vrienden thuis. We bestelden sushi, er is een Noors verjaardagsliedje voor me gezongen, ik kreeg mijn eigen versierde stoel EN er was ijstaart. My friends know me so well! :D

camera

Zondag vierde ik mijn verjaardag bij mijn ouders (ik ben echt zo ongeveer een hele week jarig geweest) en bezochten we een kerstmarkt in Leeuwarden. Omdat het kan. Wij hebben dit jaar geen boom, anders hadden deze camera’s van Studio Zinger er wel ingehangen. Zijn ze niet geweldig?!

hot hugs

Ik probeer nu een paar keer per week een flinke wandeling van ongeveer een uur te maken en dat is net ver genoeg om naar de stad te lopen en weer terug. En dus ook lang genoeg om even door een leuke winkel te lopen, haha. Serieus, shoppen is het nieuwe sporten. En toen zag ik deze jongen. Een knuffel, een unicorn en een kruik in één. I need this is my life…

pizza in bad

Tom had 1001 kerstborrels en werkdiners deze week en in mijn eentje koken vind ik niks. En dus: pizza in bad! Ik weet wel wat leven is hoor.

WINACTIE DREAMKEY DESIGN

Van de lieve Nienke van Dreamkey Design, mag ik één van jullie heel erg blij maken met een cadeau-inpak-setje. Perfect voor de aankomende kerst, maar kan ook prima voor erna (candy canes kunnen wat mij betreft het hele jaar door). Dit zit erin:

dreamkey 4 dreamkey 3 dreamkey 1

Een zelfontworpen pakpapiertje door Nienke zelf, een klosje gouden garen, een candy cane stempel, een bronskleurig stempelkussentje, washi tape met hagelslag confetti en vijf labels die je zelf nog kan versieren.

En wat moet je doen om dit te winnen? Heel simpel: like de Facebookpagina van Dreamkey Design of volg Dreamkey Design op instagram of twitter. Alledrie mag natuurlijk ook, dan gaat je naam drie keer in de grabbelton. Laat hieronder in een reactie weten dat  je meedoet en waar je Dreamkey Design volgt en waarom je graag zou willen winnen.

Omdat het leuk zou zijn dat de winnaar dit cadeau-inpak-pakketje voor kerst nog binnen heeft, heb je vandaag tot 00.00 meedoen. Morgen kiezen we een winnaar uit en die krijgt van ons een email. Als het allemaal meezit, dan kan het pakketje morgen ook nog op de bus. Speedy winactie dus!

Succes allemaal!

KATTENBONUS!

tetkees sap mo was

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *