Confetti soap #44 + kattenbonus!

Afgelopen week was ik een agenda-prep-machine, moest ik even hard aan het werk voor de krant (jaja) en werd ik verliefd op een unicorn. Als dat geen goede ingrediënten zijn voor een geslaagde soap, dan weet ik het ook niet meer. ;)

bowling

Vorige week zondag werd mijn beppe (dat is Fries voor oma) 94 jaar! Dat werd gevierd met taart en bowlen met de hele familie. En het ging best goed, ik werd zelfs een ronde gedeeld eerste met Tom!

agenda 2 agenda

Yeehaa! De agenda’s zijn af! Afgelopen week heb ik opbergvakjes geplakt, lintjes geknoopt en elastiek bevestigd tot ik erbij neerviel. En daarna moesten ze nog mooi ingepakt en er moest nog een adres op. Best een pittig klusje, maar ook een heel leuk klusje. Ik ben zo blij met het resultaat en ik vind het ook heel erg fijn dat ze als warme broodjes gaan. Tijd om te genieten van al dat harde werk. :)

piripiri

Ik ben niet vegetarisch, maar thuis eten we wel vaak vega en ik ben gefascineerd door het vega-schap in de Jumbo supermarkt. Ze hebben zooooooveel. Ik probeerde een piripiri burger tijdens de lunch en ik vond hem superlekker! En ik heb achteraf nog een keer op de verpakking gekeken of hij wel echt vegetarisch was. Haha.

styling koffie

Woensdagochtend was een hele drukke ochtend. Ik ben bezig met een campagne voor een erg leuk merk (en er hoort ook een winactie bij, oehoe) en ik kom met een foto en een mini interview in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant te staan. In het noorden gebeurt het jongens! En je weet hoe dat gaat met kranten (tijdschriften trouwens ook), ze willen het liever gisteren dan vandaag aangeleverd hebben. Even aanpoten dus! De hele woonkamer lag vol met styling stuff (aka meuk uit het hele huis) en naderhand moest ik even uitpuffen met een kopje koffie op de bank (topsport hoor, bloggen). Ik hoor nog wanneer het geplaatst gaat worden, I’ll keep you posted!

pasta

Tom was veel weg voor zijn werk (tot ’s avonds laat) en dus kookte ik alleen voor mezelf. Verse pasta (van de versafdeling) met pesto is snel klaar en zooooooo lekker.

pepernoten shake blogfoto 5 milkshake

Ook kwam er vorige week weer een artikel van mij op de HEMAblog: een kruidnoten milkshake. Ik maakte daar natuurlijk mooie, likkebaardende foto’s van, maar dit is hoe het er uitziet als ik spontaan zo’n milkshake maak. Een bende, haha. Ik vond de pot met kattenbrokjes ernaast wel een mooie touch. ;)

schommel kerstbalunicorn

Donderdagavond ging ik op jacht naar Sinterklaascadeautjes. Het is nog relatief vroeg en het leek me een goede investering om een avondje op te offeren zodat ik niet op 4 dec me als een kip zonder kop door de mensenmassa hoef te wurmen. Ik ben heel aardig geslaagd en ik kwam een geweldig kunstwerk (geloof ik) tegen op de Grote Markt: lichtgevende schommels! Amazing! En de unicorn in de Flying Tiger? Dat was een cadeautje voor mezelf. Want ik ben een unsuccessful adult die glimmende oogjes en glitterende hoefjes niet kan weerstaan…

KATTENBONUS!

mo bad tetkees 3 tetkees 2 tetkees 1

Gezellig he?

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Die glitterende unicorn! Whaaa. Haha. Hele leuke foto’s! Super dat je nu eindelijk zal kunnen profiteren van je harde werk aan de agenda, hij ziet er prachtig uit. En wauw, wat leuk ook dat je in de krant komt te staan! Wel typisch inderdaad dat het allemaal snel-snel moet gaan haha. Lieve kattenfoto’s! En die pasta en burger zien er heel lekker uit. (Ik ging typen ‘ook’, maar dan zou ik als een katteneter overkomen, ofzo.) X

  Reageren
 2. Lotte

  Wat heb jij toch altijd prachtige foto’s <3 Die piripiriburger wil ik ook graag eens uitproberen, ik ben namelijk wel vegetariër. Ik heb het echter nog nooit gegeten. Hopelijk verkopen ze het ook ergens in België!

  Reageren
 3. Sarah

  Wacht, schommels op de Grote Markt? Met lichtjes?? Zo gaaf! Prachtig ook om in deze post die foto van de milkshake in de keuken te zien onder de gestylde foto, zo’n verschil direct haha. De kattenbrokjes maken de foto in de keuken trouwens wel af ja :D

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *