Confetti Soap #73 + kattenbonus!

Welkom bij weer een sprankelde aflevering van de Confetti Soap. Deze week zat vol stralend roze distels, cheesecake ijsjes en ik deed ook nog een geweldige zakelijke aankoop!

printable hema rendang

Op maandag regende het zo ongeveer DE HELE DAG. Ik heb dan ook niet eens een teen buiten gezet en mijn stappenteller is op 5.000 stapjes blijven hangen. Je kunt maar zoveel rondjes door de kamer lopen voordat je er spuugzat van bent. Ik werkte de hele dag achter mijn computer en ’s avonds aten we rendang. Dit is mijn derde poging en het wordt steeds lekkerder. Maar de snijboontjes waren stiekem een groter succes (en die waren binnen tien minuutjes klaar). Ik maakte wel heel corny een strak buitje rijst door het eerst in een kommetje te proppen en om te keren. Het oog wil ook wat hè?

ochtendwandeling free printable juli pink neem altijd een flesje water mee

Dinsdag scheen de zon weer en na het ontbijt en een half uurtje yoga stapte ik dan ook naar buiten voor een wandelingetje door het park naast ons huis. Ik piep en kreun een hoop over onze wijk, maar het park is écht heel mooi. Ik vond zelfs een stel roze distels op een sprookjesachtige plek. Ik fotografeerde de free printable maandplanner voor juli en deed mijn (ook al) roze gympjes aan om naar de stad te lopen. Ik moest namelijk de schoolcampus van HEMA plunderen voor een blogartikel. En ik was zo trots op mezelf dat ik een flesje water mee had genomen. Ik drink al snel te weinig als ik niet oplet en als je een stukje gaat lopen is een flesje water mee heel verstandig. Dat ik hem later in de week weer vergat vergeten we maar even voor het gemak…

school spullen hema fotografie film kinepolis

Woensdag werkte ik ’s ochtends aan mijn eigen blog en ’s middags fotografeerde ik het schoolcampus artikel voor HEMA. Het is een simpele, maar uitgebreide DIY geworden en zoals je kan zien had ik er een hoop spullen voor nodig. Ik vind het zo mooi dat onze katjes altijd rustig doorslapen tussen onze troep. ’s Avonds ging ik naar Kinepolis voor de film Me Before You en ik vond ‘m zo leeeeeeuk. Binnenkort meer hierover in de Cinefetti film review van juni.

teamconfetti.com ijsje

Op donderdag was ik een beetje all over the place (je hebt van die dagen) en was ik enorm snel afgeleid. Mijn to do list kwam dus niet helemaal af, MAAR door mijn confetti brein bedacht ik dat ik maar weer eens moest checken of teamconfetti.com misschien weer beschikbaar was. Toen ik teamconfetti.nl kocht, was de .com namelijk al in gebruik. Ik denk erover na om misschien ook een Engelstalige Team Confetti te gaan beginnen en dat kan nu! De url was beschikbaar en ik heb hem dezelfde dag nog gekocht. Daarmee is er natuurlijk nog vrij weinig gebeurd, maar ik ben toch heel blij omdat ik aan een nieuw project kan beginnen binnenkort. ’s Avonds aten we pizza in de stad met een ijsje na. Cheesecake is toch niet zo’n hele spannende smaak, de volgende keer toch maar weer mint of Ferrero Rocher…

Op vrijdag maakte Tom me wakker met het nieuws dat Brexit werkelijkheid is geworden. Zo verdrietig! Jullie herinneren je misschien nog wel dat we fantasie plannen hebben om een jaar in Groot Brittanie te gaan wonen en dat wordt door deze ontwikkeling waarschijnlijk een stuk ingewikkelder. Food for thought… Verder werkte ik aan HEMA artikelen en gingen we op double date met Tim en Anne van Folk. Tapas en lieve vriendjes, de beste combinatie voor op vrijdagavond.

tetkees in de kast spelletjes geld storten roos

Op zaterdag en zondag hielp Tom me met het declutteren van ons huis. We hebben een hele dag gedaan over de meterkast en de TV kast in de kamer. Snel gaat het dus niet, maar het is zo fijn om op die plekken alleen maar spullen te hebben die we nodig hebben, blij van worden en echt gebruiken. We gaven een hoop spelletjes en een spelcomputer weg aan vrienden en zetten een paar dingen op Marktplaats. Ook leverden we een hele zak kleingeld in bij de bank (nog nooit gedaan, superleuk) en liep ik rondjes door het park om extra stapjes te scoren. Het lijkt niet een heel spannend weekend, maar we scoorden dikke Happiness Project punten en ik ben nog nooit zo blij geweest met onze meterkast, haha.

KATTENBONUS!

mo op de bank mo slaap mo model tetkees weirdomo slaap 2

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook?
Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Charelle

  Ah balen joh dat Brexit jullie Groot-Brittanië plannen verstoord. :( Ik hoop echt dat jullie nog steeds kunnen gaan! Het .com domein is in ieder geval alvast binnen! ^^

  Reageren
 2. ounsaeng

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 3. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 6. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *