Confetti Soap #71 + kattenbonus!

Welkom bij weer een nieuwe, spannende en vrolijke Confetti Soap vol katjes en plezier. Vorige week ging het even helemaal niet zo goed, maar gelukkig knapte ik weer op van gouden printers, yoga lesjes en Lush pakketjes…

ponypeople munt thee

Maandag was niet zo heel spannend. Een nieuwe weekplanning, spelen met puntenslijpers en pins op mijn bureau (ik ben snel afgeleid) en heerlijke verse kopjes munt thee. Een hele bos koste maar vijftig cent bij Lidl. Perfecto. En Tom serveerde het op een schoteltje met een koekje zodat het net leek alsof ik in een cafeetje zat. Merci bien mon amour.

yoga pakje

Dinsdag, oei, dinsdag. Dinsdag gierden de ongelukkige hormonen door mijn lichaam (een meisje zijn is leuk, maar soms ook helemaal NIET) en was álles een enorme opgave. Alles was ook heel erg stom (de gillende buurkinderen waren extra stom) en ik heb me echt door de dag moeten slepen. Mijn dru yoga les ’s avonds was het enige wat me weer ietsje beter liet voelen. Echt, praise the Dalai Lama voor yoga.

pretzel snack gouden printer nailed it left over dinner

Woensdag ging het alweer een stukje beter en was alles weer wat minder stom. Vooral mijn net bezorgde goudkleurige printer (hell to the yes) was niet stom. Geweldig is ie zelfs. Hij is dus goudkleurig, print scherp en in mooie kleurtjes én hij kan het aan als ik er papiertjes met post-its doorheen haal. Ik hou van hem.

’s Avonds kookte ik met alles wat er nog in de koelkast lag en deed ik een poging om feta/spinazie kroketjes te maken. De vulling was prima, maar het ‘deeg’ van platgerolde boterhammen was een minder succes. Eh, nailed it? Uiteindelijk besloot ik met de vulling een tosti te maken en die was verbazend lekker. Komt door alle Masterchef Australia die ik kijk, ga ik van improviseren.

yoga with adrienne lunch wandeling pink unicorn pinata ikea frozen yoghurt stappenteller

Donderdag begon (net als de meeste dagen) met yoga with Adrienne. Tom doet gezellig mee en samen rekken en strekken we wat af. Ik kan niet meer zonder. Doei stress.

’s Middags wandelde ik in de zon met een nieuw luisterboek op mijn hoofd (The Happiness Project) en die inspireerde me om eens te beginnen met stappen tellen. Ik ben geen groot fan van sporten, maar een beetje lopen vind ik best ok. Zolang je er maar niet te hard van gaat zweten en je niet hoeft om te kleden, vind ik het prima.

Blijkbaar is 10.000 stappen op één dag the magic number en met een app op mijn telefoon heb ik dat proberen bij te houden. Ik liep rondjes om onze salontafel tijdens het tv kijken, liep naar de stad in plaats van fietsen (hallo unicorn pinata bij Sostrene Grene) en sleepte Tom mee naar Ikea voor een frozen yoghurt (en heel veel stapjes). Dag 1 heb ik dik gehaald, nou de rest van het jaar nog…

de groene weyde

Op vrijdag werkte ik heel relaxt en ronde veel onafgemaakte dingen af (altijd fijn). Mijn zonnige humeur was weer helemaal terug (doei dinsdag dip) en aan het einde van de dag vierde ik het weekend met twee vrienden en Tom bij de Groene Weyde. Biertje, lekker eten, zonder jas buiten lopen, zo fijn. ’s Avonds keken we met ons kijkgroepje weer twee afleveringen van Game of Thrones (we lopen een beetje achter dus geen spoilers please) en liepen we naar huis (met als eindresultaat: dik 14000 stappen, oeps).

smoothie opruimen party office lush unboxing

Ik had de hele week al zin in zaterdag. Computer uit en opruimen! Mijn feestkantoor is al een tijdje een dikke bende met dozen en kasten die nog in elkaar moesten worden gezet. De foto hierboven is vóór, binnenkort misschien wel de ná foto’s… Moet nog wel wat gebeuren hoor. Tussendoor bracht de postbode mijn Lush bestelling langs! Ik gebruik de Rub Rub Rub scrub als shampoo (staat erop dat je het als shampoo kan gebruiken, voor als je dacht dat ik gek geworden was) en ik bestelde een MEGA pot. Verder een nieuwe douchegel, een butterball bath bomb, een robot bath bomb die naar lavendel ruikt en een homp Honey I washed the kids zeep. Die stond al zolang op mijn verlanglijst. Ik kreeg er ook nog een heel schattig sample zeepje bij.

yoga met een pan groningen street art pernikkel pancakes

Zondag begon lekker vroeg mét yoga. We hadden een ‘block’ nodig om op te zitten, maar die hebben we niet, dus dan maar een pan? Werkte net zo goed, hihi. Daarna wandelde ik naar Pernikkel (om stapjes te scoren en om van de mooie straten van Groningen te genieten) voor een ontbijtje met vrienden en Tom (hij kwam op de fiets). Ik liep ’t hele eind weer terug en lag de rest van de middag helaas met kramp in mijn buik op de bank. Niet van de pancakes hoor, maar door lady problems, if you know what I mean. Dat was wel een tegenvaller, want ik had nog twee kasten om in elkaar te zetten in mijn kantoor en ik was van plan nog veel meer op te ruimen. Maar als het niet gaat, dan gaat het niet. Respect yo body!

KATTENBONUS!

mo balletje tetkees oerwoudtetkees slaapt

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook?
Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Ik ben mijn stappen ook (weer) aan het bijhouden. Ik kom niet iedere dag aan 10 000, maar het helpt sowieso wel om meer te stappen. Zelfs mijn vriend zegt: ‘Jij moet nog stappen, we wandelen wel even naar daar.’
  Schattige kattenbonus alweer!

  Reageren
 2. Frauke

  Wat leuk dat je je stappen eens hebt getrackt! En dat je je goal toch een paar keer hebt gehaald gelijk. Die feta/spinaziekroketjes zien er best vreemd uit zo met dat brood haha, kan me inbeelden dat het niet heel geslaagd was. De foto eronder lijkt me véél lekkerder (of nuja, wat erop staat dan). Leuke foto’s allemaal! Fijn dat yoga je op een baaldag toch kon opvrolijken :D. X

  Reageren
 3. Vivian | stayaliveandcooking

  Wat heb je toch altijd leuke en vrolijke foto’s. Zelfs als ik geen tijd heb om het te lezen scrol ik erdoor, en de kattenbonus blijft favoriet! Stappentellen doe ik inderdaad ook (ofja, m’n telefoon doet dat automatisch) en het is soms best gek om te zien dat je eigenlijk toch wel érg actief bent op een dag… Lees: ijsbeert door de kamer, haha. Fijne week!

  Reageren
 4. Merel

  Hoi Olga! Wat een gave printer!! :D
  Ik ben op zoek naar een goede printer om zelf m’n foto’s uit te printen/af te drukken. Wellicht deze?:) wat is het merk en type nr? X

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik heb hem zelf nog niet gebruikt om foto’s mee te printen, maar dat kan wel. Hij heeft zelfs een lade voor foto papier. Het is de Canon Pixma MG7753 en hij is er ook in het zwart (stukje goedkoper) en in het rood geloof ik. Ik kocht hem bij Coolblue. Succes met researchen!

   Reageren
 5. NA

  This is the most obvious reason why you might want to buy cigarettes online. The price you’re going to pay to buy the same amount of cigarettes online will almost always be cheaper than if you went and bought them in person at a physical store

  Reageren
 6. kent

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *