Confetti soap #51 + kattenbonus!

Deze week in een ultra spannende aflevering van de Confetti Soap: katten in de sneeuw, bergen met sushi en nieuwe agenda’s, oooeeeeeh…

sneeuw 2 werkwerk 2 sushi

Vorig weekend kwam Ingrid bij ons logeren zodat Tom haar kon helpen met haar website. Ze had geen geluk want hier in het noorden was een dik pak sneeuw gevallen (en ze houdt niet van sneeuw). We werkten de hele middag (ik had ook genoeg blogwerk te doen) en ’s avonds bestelden we sushi en keken we WIDM. Perfect zaterdagje. :)

eisneeuw mo tetkees sneeuw mo sneeuw

Op zondag bakte Tom lekker eitjes, werkten we nog een paar uurtjes en gingen we een blokje om met de katjes. Die rare beesten zijn gek op sneeuw.

broodje

En toen was het alweer tijd om vaarwel te zeggen, we aten nog een heerlijk broodje in het Noorderplantsoen (het park zag er zo mooi uit met die dikke laag sneeuw eroverheen) en toen moest Ingrid weer naar huis (noooooooo!). En dat was het einde van een heel productief en gezellig weekend. Stelletje workaholics bij elkaar…

mo tetkees logeerbed

Ingrid had haar hielen nog niet gelicht, of Mo en Tetkees hadden haar logeerbedje al ingepikt…

flamingo bubbles mo bad

Ik ben vorige week zooooo vaak in bad geweest. Allemensen wat had ik het koud! Af en toe moest ik echt weer even opwarmen. Dus heb ik mijn Lush bruisballen voorraad flink aangesproken, haha. De flamingo op een stokje is nu echt op.

smoothie

Mmm, lekkere smoothie met yoghurt, bosvruchten, cranberry’s, banaan en appel. De puls functie (de onderste) van de Sencor blender werkt echt als een trein. Zelfs bevroren reuzenaardbeien kunnen daar niet tegenop. Jep, nog steeds heel blij mee.

planner

Ik had een hele drukke agenda vorige week en dus heb ik flink gebruik gemaakt van mijn eigen to do list, elke dag een nieuw blaadje! En ik was niet de enige, ik heb er weer flink wat verkocht. Plan away everybody!

vega burgers

Koken schoot er de laatste tijd een beetje bij in (griep en drukte inspireren niet tot urenlang in de keuken staan). Maar vorige week probeerde ik weer eens iets nieuws: vegaburgers van quinoa en cannellini bonen met zoete aardappelfriet en zoete bier-uien. De quinoa burgers waren wel ok, maar al dat werk niet waard. Maar de frietjes en de uitjes waren fantastisch. Die houd ik erin!

peach passion

Ik maak elke dag een pot thee die ik meeneem naar mijn party office zodat ik genoeg drink. En dit smaakje vind ik zo lekker.

team confetti agenda

Vorige week meldde ik dat de agenda’s opperdepot waren, maar omdat er nog zoveel van jullie waren die er nog heel graag eentje wilden bemachtigen, heb ik er weer een paar opgehaald bij Folk (daar liggen ze ook nog steeds in de winkel). Er staan er nu nog acht (het waren er tien maar er zijn alweer twee verkocht) in de webshop. En daarna zijn ze echt op op op! Wees er dus snel bij. ;)

Zaterdag ging ik weer in mijn eentje naar de film (met last minute korting, score), naar The big short, een film die vertelt over de oorzaak van de financiële crisis. Ik vond het verhaal wel goed, maar hij was een beetje gericht op kerels en terwijl het aan de ene kant fijn was dat moeilijke termen op een makkelijke manier werden uitgelegd, kreeg ik ook het gevoel dat de film ervanuit ging dat het publiek een beetje dom was. De manier waarop (‘hier snappen jullie vast niks van, dus hierbij een mooie vrouw in een bubbelbad die het voor jullie uitlegt’) was een beetje neerbuigend. Wel goed acteerwerk, maar absoluut niet mijn favoriet voor de Oscar voor beste film…

Vorige week deed ik ook mee aan ’the bored and brilliant project’ en heb mijn telefoon dus geregeld in een hoek laten liggen (daarom zit er bij bovenstaande tekst ook geen foto). Hoe dat ging en wat ik ervan geleerd heb, vertel ik verderop deze week. Maar ik kan alvast verklappen dat het effect bijzonder groot was en ik de relatie met mijn telefoon redelijk drastisch wil veranderen. Maar goed, later meer daarover dus. ;)

KATTENBONUS!

tetkees yogatetkees stamp tetkees mo bed tetkees badrand mo tetkees bed mo badkamer

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anne

  Echt iedere keer als ik de agenda zie, kom ik in de verleiding om er toch eentje te bestellen! :) Vind ‘m zo mooi! Maar ik ga dit jaar proberen om alleen een digitale agenda bij te houden omdat ik áltijd mijn agenda vergeet mee te nemen, haha. Fijne week!

  Reageren
 2. Desi

  Ik ben zo dol op je kattenbonus! Wat een schatjes zijn het toch :)
  En ik ben stiekem jaloers op je bad en bruisballen van lush. Zeker met dit koude weer is t ideaal om mee op te warmen. Trouwens kver bruisballen gesproken, afgelopen week stond in de metro dat er een vrouw zich had ingesmeerd met een lush bruisbal (ze dacht dat het zeep was) en daarna was ze nog drie dagen roze. Niet doen dus! Tenzij je graag een roze look wil.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Die komen van Monki! Ik ben bang dat ze die niet meer in het assortiment hebben, maar ze hebben wel heel veel andere leuke sokken.

   Reageren
 3. Veerle

  Aaawh katjes in de sneeuw <3 Mijn kat is gewoon panisch in de sneeuw, dus die heb ik maar binnen gehouden haha.
  & ik geniet van alles in je post, de kleurtjes, het eten en vooral je dekbedovertrek.
  & dat iedereen je planner maar lekker mag gebruiken! Ik weet even niet waar ik hem heb gelaten in de verhuizing, maar daarna ga ik hem ook weer gebruiken!

  Reageren
 4. Lotte

  Toen ik in Groningen was, heb ik ook die thee gekocht :D Ik vind ze ongelofelijk lekker, hoewel de peach net mijn minst favoriete smaak is, haha. Ik gaf ze zelfs aan mijn nichtje, want zij vindt dat heerlijk. Geef mij maar de framboossmaak, njammie.
  Ik vraag me trouwens iets af. Ik ben verzot op de geurtjes van Lush, maar ik durf nooit die bruisballen te kopen omdat ik bang ben dat dit een kleurtje op mijn bad zal achterlaten. Is dat zo of gaat het heel makkelijk weg?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ha Lotte, nee daar heb ik nog nooit last van gehad. Wel dat ik nog onder de glitters zat toen ik me had afgedroogd, maar die ballen herken je makkelijk aan de buitenkant. ;)

   Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja, de wereld zag er wel heel mooi uit onder zo’n wit dekentje, maar het is ook wel weer fijn als alles gesmolten is. Hoef ik niet meer bang te zijn dat ik zomaar onderuit ga. Haha.

   Reageren
 5. Linda

  Wat fijn dat jullie zo’n heerlijk weekend hadden. Wat super leuk dat de katten zo gek zijn van de sneeuw, die van mij waa dat ook. De kattenbonus is weer zo leuk, ik heb nog nooit zulke fotogenieke katten gezien, ze zijn zo super leuk. In een filmpje van Teske (je kent haar vast wel) zag ik jouw agenda ook nog voorbij komen, ze was in Groningen en ging allerlei leuke winkeltjes langs en filmde dat.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *