Photo diary maart #5 + kattenbonus!

header

Every week I show you guys what me and my cats have been up to.
Deze week genoot ik van het zonnetje, hing Mo de held uit, ging ik even (window)shoppen en scoorde ik weer een ontbijtje van €1.

matchy birdy

Bird outfit match!
Tom en ik hadden allebei vogeltjeskleren aan, hij een trui en ik een jurkje, match!

nachtkastje marktplaats

Secondhand night stands ready for a makeover.
We kochten op marktplaats twee leuke nachtkastjes voor €5. Er moet nog wel een likje verf overheen en ik zoek nog drie leuke knopjes (het andere kastje heeft een klepje ipv twee lades).

cruesli chocola

Cruesli with dark chocolate.
Ik heb een nieuwe ontbijtliefde: cruesli met stukjes donkere chocolade…

pony

Happy with my bangs.
Nog steeds blij met mijn zelfgeknipte pony :)

kitten tote h&m hippe rietjes koper bakje outfit zara

Cute stuff in the shops.
Ik ging de stad in en zag heeeeeeel veel leuke dingen. Ik hield me in, alleen dit leuke jekkie van Zara ging mee naar huis. Ik merk trouwens dat het heel goed werkt om van leuke dingen die je wel zou willen kopen, maar eigenlijk niet nodig hebt, een fotootje te maken. Zo neem je het toch mee naar huis zonder dat je het koopt en het eenmaal thuis overbodig blijkt te zijn. Blijft het na twee weken nog in je hoofd zitten, kun je het dan alsnog gaan halen. Ik merk dat een fotootje van een hebbedingetje al genoeg is om te hebben en dat ik geen behoefte meer heb aan het fysieke ding (of klinkt dat echt heel raar?).

heerlijk chocolade

There is a chocolate store coming in Groningen…
In Groningen zag ik ook deze winkel die binnenkort open gaat. Heeeeeeeel interessant, als het zover is maken we misschien wel een hotspotartikel, iemand voor?

ijs

Eating ice cream with mom!
IJsje eten met mijn mama!

schuttingwijsheid

Actually I don’t really like inspirational quotes…
Donderdagavond moesten we iets terugbrengen naar de Gamma en zag ik een ‘inspirerende quote’ voor aan een schutting hangen. Ik ben die Pinterestige, hipsterige Engelse quotes een beetje zat. Ik zie overal DIY inspiratie quotes voor aan de muur, in een lijstje of op een poster. Ik vind het over het algemeen ontzettend onpersoonlijke en lege woorden snap niet zo goed dat het zo’n rage is geworden. Ik vind een quote alleen mooi als hij een persoonlijke waarde heeft of typografisch er prachtig uit ziet, maar van die random schuttingborden krijg ik een beetje kriebels… Ben ik hier alleen in (en moet ik mijn zure mond houden) of herkent iemand zich hier ook in?

tuinland eten sateh banaan cactus

Food and cacti at Tuinland.
Van de Gamma gingen we door naar de Tuinland, want Mo was zijn bandje buiten kwijt geraakt en moest een nieuwe. Het was inmiddels al aardig laat, we hadden honger en besloten een kijkje te nemen in het uitgestorven restaurantje van de Tuinland. Ze hadden basic Hema happen (gehaktbal op brood, uitsmijters en sateh) waar ik als ik honger heb heel tevreden mee kan zijn. De gehaktballen waren op en daarom gingen we voor een bordje sateh en een uitsmijter. En het was goed te pruimen! Lekker veel, vers en goed bereid, dikke prima!

O, en we zagen een bananencactus, superleuk! Ik begin een liefde voor grappige cactussen te ontwikkelen, misschien moet ik met eentje beginnen en kijken hoe dat gaat. We hebben nul planten omdat we vergeten ervoor te zorgen en ze dan altijd doodgaan. Misschien is het tijd voor een oefencactus…

ananas kapesel

Pineapple hair.
Ik vond dat mijn haar na een lange dag de vorm van een ananas had aangenomen, maar dat komt volgens mij niet helemaal over…

broodje v&d

Breakfast for only €1 at V&D Prijzencircus.
Vriendinnetje Ellen vroeg ons mee te gaan naar het ontbijt voor €1 bij V&D prijzencircus te gaan. MAAR NATUURLIJK! We moesten een tijdje in de rij staan en toen we uiteindelijk bij het buffet kwamen waar we vijf dingen mochten uitkiezen (keuze uit broodjes, vlees, kaas, jam etc.) werden we door de rij gedwongen om door te lopen en was het dus vrij hectisch graaien en op ons dienblaadje gooien. Iets langer kijken wat we konden kiezen was wel fijn geweest, maar we hebben heerlijk zitten smullen op het buitenterras in het zonnetje. Jup, groot fan van het €1 ontbijt :D

running_shoes_groen

New running shoes.
Tom en ik gingen EINDELIJK goede hardloopschoenen kopen. We deden het helemaal volgens het boekje. Naar zo’n winkel, een filmpje laten maken en op verschillende schoenen de winkel doorhobbelen. Uiteindelijk werd mij bovenstaand paar schoenen geadviseerd. Uiteraard vroeg ik welke kleuren ze nog meer hadden, gifgroen is nou niet bepaald mijn lievelingskleur. ‘Ze zijn alleen verkrijgbaar in deze kleur, maar de kleur maakt toch helemaal niet uit, het gaat er toch om dat ze goed voor je voeten zijn? Zal ik ze maar naar de kassa brengen dan?’. ‘Eh, ok.’ Eenmaal op de fiets met de schoenen in mijn tas baalde ik een beetje dat ik niet brutaler was geweest. Natuurlijk is het het belangrijk dat de schoenen goed zitten, maar het oog wil toch ook wat? Thuis keken we op internet bij een webwinkel, en ja hoor, de schoenen waren er ook in roze (!!!) met grijs en bovendien een stuk goed goedkoper dan dat we in de winkel hadden betaald. Ik belde de winkel op of ik de schoenen terug mocht brengen en of ik dan mijn geld terug kreeg. Maar nee, ik zou alleen een tegoed krijgen, geen geld. Dus zit er niks anders op dan een liefde voor gifgroen te gaan ontwikkelen en de volgende keer me niet te laten intimideren door het winkelpersoneel…

schoenen tom

Tom’s new running shoes.
Dit zijn de schoenen die Tom aangemeten kreeg, veeeeeeeeeel leuker! Mazzelaar…

KATTENBONUS!

mo1 mo2 kat in de zak

Mo the tree cat and Tetkees the stay-at-home cat.
Mo de avonturier in de boom achter ons huis. Tom nam de foto’s toen hij zijn fiets in het schuurtje zette. Op de eerste foto lijkt het net alsof hij zwaait: ‘Hoooooooi baas!’.
En Tetkees, de binnenkat die de inhoud van mijn winkeltasjes inspecteert.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram.

Liked what you saw? Follow us on instagram or Follow Mo and Tetkees on instagram.

REACTIES:

 1. PS by Dila

  Shit, heb het 1 euro ontbijt gemist… Was er eigenlijk al een tijdje benieuwd naar na het ontbijtje van de Ikea te hebben geproefd. En ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe hotspot!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Het kost normaal €2,95, ook een heel klein bedrag en dan kun je waarschijnlijk op je gemak uitzoeken wat je lekker vindt en dat is ook wat waard ;)

   Reageren
 2. Manon

  Best wel een slim idee, om een foto te maken van iets wat je graag wilt hebben in de winkel. Klinkt ergens best wel logisch haha. Leuk jasje heb je bij de Zara gekocht :)

  Reageren
 3. Anne-Fleur

  Ik voel me echt een drol dat ik met zo’n verhaal kom, maar; winkels zijn je altijd verplicht geld terug te geven, wettelijk gezien mogen ze geen tegoed bon terug geven! Ik zou zoiets zelf niet echt durven, maar misschien jij wel, kun je alsnog voor die roze gaan. ;-)
  Ohhh wat schattig Tetkees in de tas!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Helaas Anne-Fleur, het is juist andersom :(. Ik heb het gisteren toen we thuis kwamen meteen opgezocht. Ze moeten je geld terug geven als het product stuk is of als je het op internet hebt besteld. En dat was bij mij niet aan de orde. Slechte service is het wel, zo een half uur nadat ik ze gekocht had…

   Reageren
 4. Kelsey

  Ik kan me wel en niet vinden in wat je zegt over de quotes. Ik vind het vaak wel gaaf staan in huis of iets dergelijks, maar als mensen het in huis hangen, heeft het inderdaad vaak ook een betekenis. Ik ben deels allergisch voor die schuttingbordquotes, maar aan de andere kant kom ik soms ook leuke tegen, die ik op mezelf betrek en wil onthouden. Dus van mij hoef je je zure mond niet te houden, hoor, haha.

  En fantastische kattenbonus! Tetkees in je tas, haha.

  Reageren
 5. Tamarah

  Wat een leuk overzicht! En die nachtkastjes vind ik super leuk! En k heb ook zo zin in mijn eerste ijsje van dit jaar!! Wat betreft je hardloopschoenen misschien kan je er roze veters in doen dan is het iets minder gifgroen ;).

  Reageren
 6. Daniëlle

  Grappig, ik vind de schoenen juist wel tof. Maar jammer dat zo’n winkelmedewerker je richting kassa duwt met iets waar je niet blij mee bent! :(

  Ik ben zelf ook op nachtkastjesjacht. Jouw nachtkastje is tof!

  Reageren
 7. Linda

  Ik ben de quotes nog niet zat, maar degene die je te pas en onpas ziet, daar heb ik wel genoeg van. De foto waarop Tetkees in de tas zit met de boodschappen vind ik zo leuk!

  Reageren
 8. Iris

  Iew ja, die quotes vind ik ook bleh. Vooral die bordjes met ‘family rules’, dan moet ik een beetje huilen van binnen omdat mijn ziel niet zoveel burgerlijkheid aan kan. Oké, dit is wel heel overdreven, maar je snapt vast wat ik bedoel ;) Ik heb een letterbord waar ik quotes opzet maar dat vind ik dan weer wel heeel leuk.

  Reageren
 9. Petra

  Leuke foto’s! Ik snap je helemaal met die ‘inspirerende quotes’, al hou ik zeker van quotes op zn tijd, maar enkel als ze toepasselijk zijn of persoonlijk zeg maar!

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *