Confetti soap #23 + kattenbonus!

Afgelopen week hebben we gegeten en was Tetkees buiten en maakte hij iets stuk. En we hebben heel erg hard gewerkt allebei, maar daar zijn dan weer geen foto’s van (want saai). Dat is basicly waar het op neerkomt in deze confetti soap. Geen cliffhangers deze week. Alhoewel, Tetkees hangt wel gevaarlijk over het randje van ons dak, als dat maar goedkomt…

terrortetkees

Vorige week vrijdag was het tropisch weer en hing ik de hele middag met goed gezelschap en mijn limonade in het park. Totdat het onweer losbrak en ik naar huis vluchtte. Als een verzopen katje kwam ik thuis en trof deze situatie aan. Terrortetkees strikes again! Ik gok dat ie achter een vliegje aanzat…

food festival ijskoffie tom worst worstVorige week zaterdag was het tijd voor het tweede food festival in Groningen dit seizoen. Er ging een heerlijke ijskoffie, een fancy worst (fotomodel Tom showt hem op de foto) en een dikke bak Indonesische goodness naar binnen. Jummm. Ik kan wel wennen aan dit soort marktjes. :)

sushi 1

Vorige week zondag hadden Tom en ik een kneuterig dagje thuis. Beetje boodschappen doen op de fiets, beetje opruimen, dat soort werk. Tom stelde voor om spontaan een sushi date te doen. Zeg ik geen nee tegen! We hadden een beetje een eh, vreet weekendje…

bad bad voeten

Tom was dinsdagavond de best boyfriend ever. Ik mocht in bad bijkomen van een hectische dag terwijl hij de veggieburgers van Iris aan het maken was. Liefdeeeee!

veggieburger

En die burgers, die waren heul lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

pasta

Veggie pasta en de finale van Masterchef Holland kijken. Jammer dat Naresh niet heeft gewonnen. :( Hij heeft een cateringbedrijf dat ‘Nareshtaurant‘ heet. Beste woordspeling van het jaar wat mij betreft.

hamburgers

Ik maakte een paar nieuwe patroontjes voor de agenda deze week, waaronder deze met burgers en patat. Wie doet er nog meer mee met de Team Confetti agenda ontwerp extravaganza?

KATTENBONUS!

tetkees met tom tetkees buiten tetkees sjans

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Michelle

  Ik was ook op De Culinaire Verleiding. Was voor mij het eerst foodtruckfestival en ik vond het erg leuk! Het concept is ook heel geinig eigenlijk: “Ja, wat is er dan te doen op dat festival?” – “Nou, eh, eten.”

  Reageren
 2. Saskia

  Aaah ik vond zelf de culinaire verleiding iets minder leuk. Had wel gehoopt op wat soorten ‘onbekend’ eten ofzeu maar dat was helaas niet zo. Toen maar lekker bij Pernikkel een champignonburger gegeten. Hihi volgens mij herken ik het kleedje van sushi mall, stiekem vind ik die veel lekkerder dan het o zo populaire sumo :$
  Leuk overzichtje weer!!

  Reageren
 3. Marieke

  Hoi Olga, ik zou het heel leuk vinden om een patroontje te ontwerpen voor de agenda. Ik kan alleen niet met de computer omgaan…… Is het ook mogelijk om schetsen in te scannen en te mailen?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *