Confetti soap #22 + kattenbonus!

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de confetti soap! Afgelopen week maakte ik drie keer een foto voor de spiegel, maakte ik ambachtelijke limonade, danste ik mijn voeten eraf tijdens een concert en probeerde Tetkees een meetlint op te eten.

risotto pizza

Zaterdagavond gingen we eten met vriendjes bij the new pizza place in town: little Italy. Lekkere pizza en nóg lekkerdere risotto balletjes. Aanradertje.

bakkerij blanche

En zondagmiddag dronk ik een kopje koffie met mijn lieve schoonzusje bij het nieuwe Bakkerij Blanche. Mén oh mèn wat is het daar mooi geworden. Met hoge plafonds, marmer, mooie lampjes en mannen met baarden en een vlinderstrikje. Ik ben heel benieuwd hoe hun huisgebakken chocoladebroodjes smaken.

make up station buttons

Zo fijn om even dit hoekje flink op te ruimen. Ik draag de laatste tijd heel weinig make-up (just the basics) en dus kon er wel wat weg. Ook alle oorbelletjes en kettingen die ik nooit draag zijn naar de kringloop gegaan. Nu weet ik weer wat ik heb. :)

ijsbeer trui

Maandag was het weer tijd voor onze Game of Thrones night. ‘Winter is coming’. Get it?

pokey lafarge pokey lafarge 2Donderdagavond gingen Tom en ik naar het concert van Pokey Lafarge. Heerlijke muziek en het was echt een feestje. Mijn favoriete nummertje van hem op dit moment is:


De clip is ook heel erg grappig. :)

koffie

Als je deze blog een tijdje volgt dan weet je dat ik géén morning person ben. Misschien moet ik dan toch eens beginnen met koffie drinken. Maar dan wel met opgeschuimde melk. I like me some fancy coffee!

limonade making of

Vrijdag was een tropische dag. Dé perfecte dag om homemade lemonade te maken. Ik bestel het steeds vaker in lunchcafeetjes en het leek me heel erg leuk om zelf te kunnen maken. Dus heb ik flink wat getweaked aan het perfecte recept wat morgen online komt. :)

croissantje

Tussendoor at ik een broodje buiten met Tommie. Heel toevallig kwam hij tussen de middag even thuis van zijn werk. Héél gezellig!

limo

Mijn limonade sleepte ik aan het einde van de middag mee naar het park waar ik urenlang in het gras heb gelegen met een vriendinnetje. Zo’n fijn begin van het weekend!

KATTENBONUS!

buiten werken classy mo tetkees sandwich tijger tetkees tetkees nestje

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anne

  Wat een mooi opbergdoosje voor je oorbellen <3! En ik ben heel benieuwd naar het recept voor de limonade, volgens mij blijft het nog wel even zulk fijn weer dus dan is dat meer dan welkom!! Fijne zondag :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Dat bakje kocht ik toen ik nog in de winkel van Lindehuis werkte. Het zat me al weken te wenken en het was de laatste. Op een gegeven moment ben ik gezwicht. En vandaag ga ik nog meer limonade maken om mee naar het park te nemen, yay!

   Reageren
 2. Frauke

  Gezellige foto’s! Die risottoballetjes klinken erg lekker, ze zien er ook heel smakelijk uit. En wat een leuke kledingstijl heb je! Supermooie outfit! Heerlijk dat je lekker met homemade lemonade van het zonnetje hebt kunnen genieten. Er bestaat niks beter :D. X

  Reageren
 3. Hedwig

  Wat een fijne week! Die limonade ziet er veelbelovend uit. En je trui was wel extra toepasselijk voor GoT, oeh ik ben zo benieuwd naar morgen!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hij heeft al flink wat CDtjes gemaakt, dus dan vermaak je je wel even. Favoriete liedjes van mij zijn: right key wrong keyhole, singing lalala (zoiets) en two faced Tom. Enjoy!

   Reageren
 4. Saskia

  aaaah de kattenbonus is stiekem mijn favoriet! Wij moeten binnen kort ook maar eens bij little italy gaan eten! De kaart ziet er goed uit :O

  Reageren
 5. Aïsha

  Zoveel nieuwe tentjes in de stad. Ik houd het haast niet meer bij. Little Italy kende ik nog niet. Ooeeh, nog meer op mijn to go lijstje! En je jurkje! LOVE IT!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *