5 x free printables voor Instaswap!

Instaswap. Alhoewel ik de term al vaak genoeg voorbij heb zien komen op instagram, weet ik pas sinds kort wat het precies inhoudt. Tijdens een instaswap krijg je iemand toegewezen die je een berg kleine cadeautjes stuurt (liefst zelfgemaakt) op een van te voren afgesproken datum. En iemand anders doet dat voor jou. Alleen weet je niet wie! Het is een soort kruising tussen Sinterklaas en Postcrossing en het is ontzettend leuk bedacht. Ik was a little too late met inschrijven (boehoe) maar gelukkig gaat het festijn over een half jaar weer los en kan ik dan wél van de partij zijn. Eén van de uitdagingen tijdens het instaswappen is om alle presentjes zo mooi en creatief mogelijk in te pakken. En daarom vandaag een vijf-tal free printables voor iedereen die meedoet!

Het leuke aan instaswappen is (lijkt mij dan) dat je waarschijnlijk een stel leuke cadeautjes moet maken/verzamelen voor iemand die je niet kent. Maarrrrr, je kunt diegene alvast gaan begluren op instagram om erachter te komen wat diegene leuk vindt. Superfun!

Een zo origineel mogelijke verpakking is een essentieel onderdeel en dan ben je op teamconfetti.nl op het juiste adres. Niemand hoeft de archieven in te duiken (want dat heb ik zelf al gedaan) en dit zijn de vijf leukste verpakkingen die ik heb opgesnord:

snailmail free download briefpapier alles stationary

Envelop en briefpapier (3 thema’s)
Bijna twee jaar geleden maakte Meike een allerliefst snailmal setje. Je kunt de enveloppen los gebruiken om een cadeautje in te stoppen, of de hele set om een persoonlijke brief met je pakket mee te sturen. Ook kun je het briefpapier als cadeaupapiertje gebruiken.

♥♥♥

plants

Cadeau envelopjes met plantenprint (3x).
Ook deze envelopjes moest ik even afstoffen omdat ze achterin het Team Confetti archief lagen, hihi. Nu alles buiten dor aan het worden is, is het leuk om een cadeautje in te pakken in plantjes die voor altijd vers en groen blijven. :D

♥♥♥

chocoladereep_47 chocoladereep_28

Chocolate wrappers (4x)
Iets lekkers mag niet ontbreken in een instaswap box (am I right?!) dus waarom niet een mooi ingepakte chocoladereep? Heel persoonlijk en origineel!

♥♥♥

poodle&kittensss poodle&kittens poodle&kittens2

Poedel / kitten cadeau envelop.
Als je instaswap buddy een dierenliefhebber is, heb ik hier de perfecte verpakking. Wie wordt er nou niet blij van een cadeautje covered in furry friends?!

♥♥♥

advent free printable.indd advent free printable.inddtc advent free printable 4

Winterse mini envelopjes (4x).
Eigenlijk is dit de adventskalender van vorig jaar, maar ze passen ook uitstekend bij de Fall editition van Instaswap. Blije warme sokken, regenwolkjes, dennenbomen en kopjes thee zijn uitermate geschikt. Daarnaast kun je de ronde ‘stickers’ met cijfers gebruiken als je graag wil dat jouw instaswap buddy de cadeautjes in een bepaalde volgorde uitpakt.

♥♥♥

And there you have it. Vijf originele printables die zeeeeer geschikt zijn voor alle instaswappers out there. Heb je (net als ik) het net gemist? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op instaswap.nl voor de volgende ronde. En check de hashtag #instaswap2015falledition om alvast in de stemming te komen. ^_^

En voor wie nog meer free printables zoekt voor instaswap, Ingrid ontwierp speciaal een heel setje en het is freakin’ adorable. Kijk maar hier!

♥♥♥

Nog op zoek naar kleine cadeautjes? Een daily planner uit mijn webshop is leuk voor iedereen. Just putting it out there. ;)

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *